Keresés

Ben Hur (2 BD) (Blu-ray)

2011. augusztus 23., kedd 22:00
"A Drakulát miattad nem vettem meg."

nincsenek álmatlan éjszakáim emiatt. :)

(semmit nem vesztettél vele,nagyon gyenge képügyileg)
0
2011. augusztus 23., kedd 21:57
Hát ja.Az első kiadás feliratos volt,aztán a szinkronos és végül a BD. :)
Jó pár ilyen megjelenésem van. :)
A Drakulát miattad nem vettem meg.Pedig az is így járt volna. :)
0
2011. augusztus 23., kedd 21:53
amazonos és ebayes linkek még nincsenek ,árakkal ? na, majd lesznek ! :-)
0
2011. augusztus 23., kedd 21:52
Ennek iskolapéldája a Fast Five adatlapja, ahol 3 bejegyzés is van már, de a filmről legfeljebb egy-egy jelző szól...
0
2011. augusztus 23., kedd 21:52
"Látod,az fel sem tűnt,hogy új a szinkronja.Nem ugyan az mint a DVD szinkronja?Az is triplán van meg."

"csak" 3X vetted meg ? ...és még én vagyok a horrorőrült. :-D
0
2011. augusztus 23., kedd 21:50
a BD lemezeknél a HD minőséget egyébként sem rápakolt magyar szinkronok minőségére értik,a szinkron max csak az eladhatóság esélyét növeli. :)

azért elnézegetve az elmúlt pár év balkáni megjelenéseit,a környező csóró országokban is bőven van ám film síma stereo hanggal BD-n kiadva.a HD hang meg ezeknél a piacoknál is bőven felejtős.meg az olcsó lemezek is.
0
2011. augusztus 23., kedd 21:46
Látod,az fel sem tűnt,hogy új a szinkronja.Nem ugyan az mint a DVD szinkronja?Az is triplán van meg.
Én is inkább a régi szinkront szeretem,legyen az bármilyen.Nálam a Profi új szinkronja volt az ami kiverte a biztosítékot.De az nagyon.
0
2011. augusztus 23., kedd 21:41
ami írtam nem neki szólt,hanem NAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN az adatlapok milyenségére.már tényleg sok ami ott megy.nem személyeskedtem,nem mondtam,hogy ő írta,csak tényszerűsítettem.az adatlapok MA 2011-ben arról szólnak,ki és miért nem veszi meg az adott BD filmeket.

a magyar szinkronok meg olyanok amilyenek.én inkább a régire/klasszikusra voksolok,bár 90 százalékban úgyis eredeti hanggal nézek mindent,ott a hang meg úgyis hádé. :)

(a Frankenstein BD új szinkronja amúgy is kiverte nálam a biztosítékot.hiába volt 5.1-es,ott is hagytam abba az újgenerációs szinkronokkal való fogalkozást)
0
2011. augusztus 23., kedd 21:36
Na látod! :)
Mégsem bánt érte senki.SPG-nek meg lehet hogy a hang a vesszőparipája.Miért ne lehetne ő is elégedetlen?Ez egy fórum,ne bántsuk egymást."Gyerekek,ne veszekedjünk!" :)
0
2011. augusztus 23., kedd 21:33
"Azért te is szoktál ám panaszkodni! :)"

persze ,a képminőségre.az a vesszőparipám. :)

0
2011. augusztus 23., kedd 21:32
szvsz szenzációs a Ben Hur régi szinkronja,pedig én már nagyon-nagyon kevés filmet nézek meg szinkronnal,vagy mondom azt,hogy jó lett.de erre tényleg azt mondom ,hogy hihetetlenül jól sikerült.

aki meg fanyalog ezen szerintem csak újabb kifogást(?) talál/keres arra miért nem kell megvenni.ennél még az is jobb kibúvó,ha azt írom drága a pénztárcámnak. :)

a Scarface mellett az ősz egyik legnagyobb megjelenése lesz számomra.főként mert DVD-n kimaradt,utoljára kazin láttam.bár azon meg jó sokszor. ;)
0
2011. augusztus 23., kedd 21:31
Azért te is szoktál ám panaszkodni! :)
Tényleg ne bántsátok,valahol igaza van.Hozzáteszem nekem a mono ugyanolyan megfelelő mint a 23.1-es hang.Az a baj hogy a film lassan másodlagossá válik.Én a lemezeket még mindig azért veszem.
0
2011. augusztus 23., kedd 21:28
Tény és való hogyha ők beérik egy új szinkronnal akkor mi örülhetünk annak ha egy klasszikus szinkront kapunk! Egyébkénk örülök ennek a kiadásnak az egyik kedvenc nagy klasszikusom és már elő is rendeltem ezt a változatot!
0
2011. augusztus 23., kedd 21:23
komolyan ,olvasgassátok csak egyszer végig a BD filmek adatlapjait,90 százalékban erről szólnak.ha klasszikus a szinkron,de sztereo,vagy mono,az a baj,ha meg új a szinkron akkor meg az.egy merő siralom szinte az egész.kritikát ill értékelést már alig találok.

a külön kedvencem pedig:a hol olcsóbb és mennyiért lehet megrendelni:KIÍRVA,BELINKELVE az xpress filmes adatlapokra.

0
2011. augusztus 23., kedd 21:05
Aztán most szóljatok ám be..!
0
2011. augusztus 23., kedd 20:44
bezzeg ha valami lélektelen hangú ,rosszul fizetett szinkronszínész tolmácsolásában szólalna meg vadiúj dts-HD 7.1-ben Charlton Heston akkor meg mindenki sírná vissza a klasszikus régi mono szinkront. :)

jó nekünk egyáltalán valami ?

akkora itt a fanyalgás,mintha nagyobb szelet tortát hasítana ki Magyarország a filmeladásokból,mint mondjuk Németország vagy Anglia. :/
0
2011. augusztus 23., kedd 19:09
A spanyolok, németek, olaszok, franciák, lengyelek és csehek tök igénytelenek szinkron terén, jó nekik egy igénytelen új 5.1-es, mi meg megkapjuk a jól sikerült klasszikust monóban. Örülni kell neki. :-)

Ha térhatás kell, nézd angolul, úgy HD hangot hallgathatsz.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. augusztus 22., hétfő 23:03
Tényleg nem értem azt hogyha a spanyol, német, olasz, francia, a lengyel és a cseh nyelvek 5.1-es keverést kapnak akkor a MAGYAR mi a fészkes fenének nem kaphat egy normális hangsávot Aki ezt megint jóváhagyta annak szívesen lekevernék egyet!
0