tegnap kiruccantunk sutter cane-nel bécsbe és valóban: a virginben eleddig soha nem látott választékkal szembesültünk. a nyálam csorgadozott pl. mikor megláttam a nightmare before christmas/james and the giant peach special edition dvd pakkot rengeteg extrával, dts hangsávval, úgy ahogy illik. az ár viszont visszatartott: 799 OST. oops. zombfilmekből is szép választék van odakint. :] az említett buffynak viszont csak a vhs kiadványa kapott külön állványt [nem is pultot], a dvd verzió már csak uk importként volt kapható méregdrágán. azért sutter begyüjtötte. :]
0
2001. december 7., péntek 13:01
634
nem olcsobb és nem is drágább kb. ugyanannyi. vámot én még soha nem fizettem. a halálos fegyver box set-et meg azért vettük meg mert OTT volt a polcon és nem gagyi papír tokból volt a box
0
2001. december 3., hétfő 20:25
230
És ennyivel olcsóbb kint, hogy ott vettétek meg (pld. a halálos fegyvert ami most fog megjelenni)? És a vámot nem kellett fizetni v. amit nem tudnak.. ?
0
2001. december 2., vasárnap 22:26
417
ja, és a második discen minden egyes extrán magyar felirat van (csak úgy mint a Ryan-en)!
Az ilyen filmek nem jelennek meg itthon... bosszantó.
0
2001. december 2., vasárnap 17:00
417
a sarkipólusboltban ma vettem meg a Forest Gump-ot (magyar felirat, 2DVD), és volt ott belőle bőven! Ha arra várnék, míg a többi paramountos cuccal megjelenjen legálban, abba bizony beleőszülnék.
0
2001. december 2., vasárnap 11:27
151
Nyilván nem a Paramount filmekre gondoltam elsősorban hanem a nagyobb választékra és a jobb árra. Akármilyen gazdag is lesz a magyar nép soha nem lesz akkora választék filmekből, mint Bécsben. Nézd meg a mobilpiacot. Magyarország mobilhatalom, benne vagyunk a világon az első ötben az egy főre jutó mobiltelefon mennyiséget illetően. De ha egy Nokia 7650-est akarok venni mehetek Bécsbe.
0
2001. december 2., vasárnap 1:37
634
bécsi virgin megastore: mariahilferstrase nemtudom, hány szám, de nagyon könnyű megtalálni.
Simon Templare: ok. és a nálunk szegényebb szlovákiában miért éri meg forgalmazni a paramount filmeket? és itthon miért szarnak bele nagy ivben.
0
2001. december 2., vasárnap 0:42
417
meg az a 9000km2 amivel nagyobb Magyarország... Amúgy a címengem is érdekelne, mert lehet, hogy jó ötlet lenne kimenni kutatni kicsit. köszi!
0
2001. december 2., vasárnap 0:19
18
Tyler:
leírnád, hogy pontosan hol van a virgin bécsben, én is kimennék egy kis bevásárlásra.
Buffy 3. Te jó ég. Már alig várom.
0
2001. december 2., vasárnap 0:03
151
Csak azért mert abban a nálunk kisebb országban olyan nyelvet beszélnek, mint fél európában. És nem hiszik a DVD-ről, hogy mezőgazdasági kisgép.
0
2001. december 1., szombat 21:44
634
buffy season 1 buffy season 3 x-files deadlive dream theater metropolis 2000: scenes from new york
de leginkább a barátnöm tett ki magáért: lethal weapon box set (magyar felirat) barefoot in the park (magyar felirat) the tailor of panama - panamai szabó (magyar felirat) havanna the big blue - r1 ally mcbeal season 2 - vhs
ja és persze az alább emlitett mozi filmre 5 db jegyet :))
0
2001. december 1., szombat 19:27
230
És mi jót hoztál?
0
2001. december 1., szombat 18:05
634
tegnap kinjártam bécsben egy kis beszerző turát tartani dvd-kból és nem értem, hogy egy nálunk kisebb országban 250 km-rel odébb mért lehet egy virgin megastoreban felállítani külön pultokat pl. az alábbiakból: friends buffy x-files horror movies goodfather r1-es filmek r2-es angol kiadású filmek kész kánaán a bolt, minden mi szemnek és fülnek ingere és miért lehet már december 19.-én az amerikai bemutatóval egyidőben megnézni a mozikban a lord of the rings-et.
0
2001. november 22., csütörtök 20:08
417
Mármint a Múmia Box-setről beszéltem most
0
2001. november 22., csütörtök 20:06
417
Ez eléggé gázos eset ami veled történt, de ez részben (sőt) a boltnak a hibája. A késésről meg annyit, hogy én úgy tudom, nálunk egy héttel korábban jött ki mint máshol (Angliában December 1..)
0
2001. november 22., csütörtök 15:57
634
warner: világszinvonal jó kis magyaros izekkel megfüszerezve. nálam már leszerepeltek...
0
2001. november 22., csütörtök 7:33
230
Akkor lenne színvonal, ha nem a régi vágott filmeket passzolnák el! Remélem kellemesen csalódom.
0
2001. november 22., csütörtök 0:23
17243
mint a múmia díszdoboz esetében? :]
0
2001. november 21., szerda 23:12
417
Nem tudom, de valahogy a Warneren látszik a világszínvonal.. A DVD-ik nem késnek egyelőre, és most ez a nagy 20%-os akció! Csak így tovább!!
0
2001. november 20., kedd 6:38
18
Dante: Azért abban igazad van, hogy az elmúlt eg yévben rengeteg fejlődésen ment keresztűl a magyar dvd piac is. hiszen egy évvelnezelőtt még nem is gondoltuk volna, hogy pl. a múmia ilyen igényes kiadást ér meg nálunk.
szal' mi is fejlődünk, de vannak akik előttünk járnak...
Tyler_durden: ez tényleg nevetséges ami veled történt. ott voltak a boltban a lemezek, és egyszerűen nem adták el őket? ez tényleg vicc!
0
2001. november 20., kedd 6:37
18
Dante: Azért abban igazad van, hogy az elmúlt eg yévben rengeteg fejlődésen ment keresztűl a magyar dvd piac is. hiszen egy évvelnezelőtt még nem is gondoltuk volna, hogy pl. a múmia ilyen igényes kiadást ér meg nálunk.
szal' mi is fejlődünk, de vannak akik előttünk járnak...
Tyler_durden: ez tényleg nevetséges ami veled történt. ott voltak a boltban a lemezek, és egyszerűen nem adták el őket? ez tényleg vicc!
0
2001. november 20., kedd 1:10
634
Sutter Cane: tökéletesen igazad van. a nálad felsoroltokból nekem is megvan jópár. én ma egy elég kiábránditó pofont kaptam a balkáninál is balkánibb magyarországi dvd piactól. lásd mummy diszdoboz.
0
2001. november 20., kedd 1:08
417
Hú ha azt vesszük én nagyon is jól elvagyok a jelenlegi helyzettel, nevezetesen azért, mert szerves rész és tanúja is vagyok egy kicsiny piac fellendülésének, és ez által a kiadványok minőségének javulásának is. Az első DVD-m a Lesz ez még ígyse volt (akkoriban még egy DVD-romom volt), az utolsó amit vettem az a Star Wars: Episode 1, és a kettő közti fejlődés mindenképpen jelentős. Szóval a piac fejlődik, igaz sosem lesz olyan nagy mint a Német (nem is hasonlíthatom, hiszen picikét kevesebben is vagyunk meg stb...), de azért a felzárkózás elkezdődött, lassacskán eljön majd a Magyar házimozi fénykora is! (legalábbis remélem;)