A mennyit szánsz rá érdekes kérdés. Szívem szerint annyit se költenék rá, amennyibe ez a páros kerül, de úgy láttam, az elvárásaimnak az olcsóbbak (azon az oldalon) nem nagyon felelnek meg, ezért inkább kifizetnék érte ennyit, mintsem, hogy utólag azon bánkódjak, miért adtam lejjebb az igényeimet.
Alapvetően mozira használnám. Zenét mondhatni alig hallgatok, de azért nem zárnám ki azt sem.
A nappali mérete 6x3,6 méter, a tévé a hosszabb oldal közepe táján van. Ez adottság, nem variálható. Álló frontokat nem tudok letenni, de szeretnék azért tisztességes méretű hangfalakat, nem ökölnyi apróságokat. Lehet, hogy ez rossz beidegződés, de valamiért abban a hitben ringatom magam, ha valaminek komolyabb súlya van, talán anyag is jobban van benne. A Denon erősítő is ezért szimpatikusabb, mint az Onkyo.
Új vagy használt? Miután 12 éve gyűjtöm a filmeket, több millió forintot beleölve a lemezekbe, életem első és jó ideig minden bizonnyal egyetlen hangrendszeréből szívesebben vennék újat, még akkor is, ha így nyilvánvalóan kevésbé nívósat tudok venni ugyanazon az áron, vagy másképp nézve olcsóbban is megúszhatnám ugyanazt használtban. Az igényeimhez kis útmutató: 12 éve nem zavar, hogy az LG hifin keresztül, sztereóban hallgatom a filmeket. Ez alapján bármivel sokáig ellennék, ami ennél jobb. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.