Gyulus, remélem nem éreztél cinizmust a hangomban, mert egyáltalán nem volt olyan szándékom. Viszont abból a szempontból kapóra jött, amit írtál, hogy picit gondolj bele fordítva a témába: kb olyan viszonyom van a képpel, mint neked a hanggal.. :-)
A két erősítő közül szerintem mindegy, melyiket választod. A szívem mindig is a Denonhoz fog húzni, de épp tegnap üzemeltem be az új Onkyot ( TX-SR608), ami a te általad belinkelt Onkyo nagytesója. Mindenképp ilyen kellett, mert a BD miatt szükség volt HDMI-s erősítőre, de mivel eddig 6.1-em volt Denonnal, nem akartam visszalépést az 5.1 felé - így lett 7.2-es erősítőm.
A te esetedben én azt gondolom, hogy ha majd később tényleg tervezel komolyabb fejlesztést, akkor mindenképp célszerű lenne valamelyik (Denon/Onkyo) erősítőt megvenni (az a házimozi lelke), aztán utána meg a hangfalakat bővíteni. Kezdhetsz akár 2.1-el is, háttereket ráérsz még venni később is. Ezek már komoly cuccok, nem "hobbitmozi" szint, érdemes hozzájuk drágább, komolyabb hangfalakat párosítani - akár azt, amit belinkeltél, akár mást...
De ha a hang iránti nem változik különösebben az érdklődésed, maradj nyugodtan az első változatnál. Csak ne 2.1-el, mert az nem házimozi. Ha jársz errrefelé, szívesen megmutatom, miről beszélek.. :-))