Keresés

Hull a pelyhes (DVD)

2011. november 16., szerda 20:34
Hogy lásd, nem bunkóskodni akartam veled, íme egy meglepi*:

*A képek nyomtatható méretűek, csak a megjelenített méret kisebb.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. november 15., kedd 19:12
Na, annak örülök, ha smiley-k nélkül is, pusztán a megfelelő szavak és szórend használatával is sikerült érzékeltetnem a lényeget. :-)
0
2011. november 15., kedd 19:09
Én biztosan nem, és remélem, Tadam sem. Csak elég komolynak tűnik a második mondata, ezért vetettem fel a kérdést, hogy lássam, valóban bennem van-e a hiba.
0
2011. november 15., kedd 19:08
Tadi morcosnak tűnik... Mondjuk rajta kívül mindenki olvasott a sorok között...
0
2011. november 15., kedd 19:04
Szerintem Tadam sem gondolta komolyan,nem?
Amúgy ez egy kicsit olyan mint Arnie és a postás harca a Turboman-ért. :)
Remélem nem sértődött meg senki!
0
2011. november 15., kedd 18:47
Ja, és jelentkezzen már, aki a lenti hozzászólásomat egy baráti korholás helyett gyökér "bazmeg"-elésként értékelte!
0
2011. november 15., kedd 18:45
Nem tudom, mi bánt annyira a stíluson, mindenesetre elküldtem neked újra az e-mail-t MOST. Ha nem kapod meg, akkor katt a borítékra, aztán tudod, hogyan tovább.
0
2011. november 15., kedd 6:42
Semmiféle e-mailt nem kaptam, ne nézz már szemétnek, hogy nem válaszolok egy számomra fontos levélre? És nem cseszem meg, az ilyen stílust amúgy se szeretem.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. november 14., hétfő 23:25
:))
0
2011. november 14., hétfő 23:04
Most már kérjél valamennyi pénzmagot érte! ;-)
0
2011. november 14., hétfő 23:02
Cseszd meg, már négy napja elküldtem neked egy e-mail-t...
0
2011. november 14., hétfő 20:17
Gyulus! Nem tudnál nekem is egy ilyen házi példányt készíteni? A szitázás nagyon tetszik.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. november 14., hétfő 19:20
Az, de legális: csak saját forrásból dolgoztam. :-)
0
2011. november 13., vasárnap 21:38
Gyanítom, hogy az a sufni-tuning lesz! ;-)
0
2011. november 13., vasárnap 21:05
A legjobb karácsonyi és Schwarzenegger-es film szerintem is!
0
2011. november 10., csütörtök 19:47
Meg ez kis lapocska is jó. Írj már nekem egy e-mailt hogyan tudnánk boltolni... :)

orgadam@gmail.com
0
2011. november 10., csütörtök 19:45
Ezt a szitázást hol csináltad? Nem tudnál nekem is készíteni? :)
0
2011. november 10., csütörtök 18:19
Íme, az én kedvenc karácsonyi filmem:

0
2011. november 6., vasárnap 10:12
Szép képe van, bár a színvilág talán egy csöppet visszafogott.
0
2011. november 6., vasárnap 9:55
Bár még nincs Karácsony, nem bírtam ki addig, hogy ne nézzem meg :)
Már nem is tudom, mikor láttam utoljára a filmet, de egy biztos, először moziban volt szerencsém megnézni. Még ma is szórakoztatónak tartom és örülök, hogy végre kijött szinkronosan is.
Szerintem a képpel nem volt semmi gond, a magyar hang az eredeti - ahogyan ígérték - , szóval ajánlott vétel :)
0
2011. november 1., kedd 18:55
Raktáron :-)
0
2011. október 5., szerda 22:08
Kis matek: 55 coll = 55 x 2,54 cm =139,7 cm

A 127 centis az 50 collos.

Szép nagy tévéd van, én egy 50 collosra pályázom valamikor a jövőben. A jelenlegi 42-es. A helyedben egy ekkora tévéhez biztosan vennék 30ezerért egy BD játékost. Persze a filmek sem olcsók, de nem is kell mindent megvenni, és mostanság akciózzák is elég szépen őket.

De tudom én, mitől tartasz leginkább: hogy utána majd fanyalogva nézel a 2300 db DVD-re a polcon. Eleinte talán lesz is benned rossz érzés ezzel kapcsolatban, de tutti, hogy elmúlik. A minőségi DVD-ket a mai napig szépnek látom, pedig már elég sok BD van a gyűjteményemben. Nem beszélve arról, hogy sok film csak DVD-n létezik.

Na, de nem vagyok én hittérítő. Tégy belátásod szerint!

A Hull a pelyhes egyébként számomra is annyira egybenőtt a magyar szinkronnal, hogy hosszas kivárás után végül én is elkészítettem a film szinkronos változatát DVD-re. Csak saját forrásból építkeztem: a feliratos DVD-ből, meg a szinkronos VHS-ből. De az számomra valahogy mégse az igazi, pedig igazán szépen megcsináltam: menüvel, lézergravírozott lemezen. Persze ilyen egy gyűjtő. Én se szeretem a másolatot, bélyeget se gyűjtenék fénymásolatban.
0
2011. október 5., szerda 21:54
Vettünk annak idején egy projektoros Thomson TV-t. Ilyen b*szott nagy és 4:3-as a képe. Ehhez adták ezt az egész komplett LG egybeszart. :)

Ez volt már szerintem 8 éve. Azóta nézem ezen a DVD filmeket, de már régóta tudom, hogy a lejátszó tönkrement. Azóta sajnos nem költöttem házi-mozira, a TV-t kivéve.

Ja és igen. 55 colos. :) Azt hiszem ez 127 cm-t jelent.
0
2011. október 5., szerda 21:51
Ez ilyen egybeszett házimozi? Mert ha igen, arra valóban bajos rákötni a BD lejátszó kimenetét, az meg érthető, ha nem szeretnéd a TV hangszóróin hallgatni a BD-ket. Ha így van, ez is ékes példája annak, miért nem szabad kompakt rendszert venni.

TV vonalon viszont jól állsz (ha jól értem, hogy 55 collos és nem 55 centis a mérete ;-)), biztosan gyönyörűen nézne ki rajta a Hull a pelyhes. Meg pár másik BD is.
0
2011. október 5., szerda 21:50
Számomra az egyik legkedvesebb karácsonyi film.
0