Nahát, milyen öröm ezt olvasni, hogy nem csak én favorizálom ezt a karácsonyi filmet. :-)
A DVD-nek egyébként nemcsak a szinkron hiánya a gyenge pontja. Sajnos feliratozásban sem túl erős, az összes "ő" és "ű" karakter helyén "o" illetve "u" olvasható. 10 éve ennyi járt hétezerért. De azért örülök, hogy megvan DVD-n is, ki nem hagytam volna semmiképp.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. október 5., szerda 21:44
16089
TV-m már van. 55-ös LG Full HD. Hangfalaim vannak, de azok maximum a DVD DTS hangsávját kezelik. DVD lejátszóba pedig bele van építve az erősítő, így azzal nem sokra megyek...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. október 5., szerda 21:42
8851
Én is andrew álláspontját osztom. A lejátszó manapság már nem nagy tétel. Hangfalad meg tévéd gondolom most is van, tehát másra nem is lesz szükséged. Ha nincs igényed a HD hangzásra, vagy akár a HD képre, akkor akár egy 20 éves CRT-n is lehet BD-zni. Nekem pl. soha nem volt hangrendszerem, és jóideig nem is lesz, bár R2-D2 fórumtársunk incepciót hajtott végre nálam, így meglehet, hogy lassan majd megszületik egy ezzel kapcsolatos gondolat az agyamban. Számomra a kép a legfontosabb, ezért örülök a BD-nek, de épp ennyire örülnék a DVD-nek is. A lényeg, hogy ezt a filmet is a jól sikerült magyar szinkronnal élvezhessem a gyerekeimmel együtt. Ha ehhez még a jobb kép is párosul, annak csak örülni tudok.
0
2011. október 5., szerda 21:41
16089
Szerintem nekem marad akkor megint a házi DVD, ha csak le nem adja valamelyik csatorna. :) Viszont azok szintén a palettán maradnak, amiket írtál. :) Sose hagyom ki őket.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. október 5., szerda 21:39
8977
VHS-en láttam utoljára, pont a szinkron hiánya miatt maradt ki DVD-n. Szóval most örülök, idén karácsonykor már nézhetem a Reszkessetek betörők és a Karácsonyi lidércnyomás helyett! :) (Eddig mindig azok voltak "palettán".)
0
2011. október 5., szerda 21:38
16089
Na, hát már mit írok, de talán igaz is. :)
Nem őrülnék, hanem örülnék... :-D
0
2011. október 5., szerda 21:36
16089
:-) Na ez az utolsó mondat felvidított. Köszi! :)
Őrülnék ha meglenne, mert egyik kedvenc Karácsonyi filmem. Még valamikor régen VHS-en kaptam meg Karácsonyra, és nagyon örültem neki akkor is. Megvan a feliratos DVD, de az minek? :) Csak azért van meg, hogy meglegyen eredetiben, de sajnos alatta a fiókban ott van a szinkronos házi DVD is. A szinkron itt az egyik legjobb, ami valaha készült, és tök jó lett volna, ha DVD-n is kiadják... :-(
0
2011. október 5., szerda 21:34
8977
Értem és megértem. Persze ezeket lehet szépen lassan, lépésenként beszerezni... elsőre mondjuk csak egy lejátszó, ami abszolút megfizethető kategória. Persze nem győzködni akarlak, csak szeretném, ha neked is meglenne szinkronosan a Hull a pelyhes. :)
0
2011. október 5., szerda 21:32
16089
Nem, de akkor kellene lejátszó, hangfal rendszer, erősítő, hadd ne soroljam... Ennyi pénzem nincs és soha nem is lesz egyben. Gyűjteni pedig nem tudok és nem is akarok.
0
2011. október 5., szerda 21:31
8977
Attól még a 2300 DVD filmed megmaradana, ha veszel pár Bd lemezt! :) Vagy ez amolyan "csakazértsem" magatartás? :)
0
2011. október 5., szerda 21:27
16089
2300 filmmel a hátam mögött már nem fogom beadni a derekam...
És nekem a DVD kiadás kellene, nem a BD. Tehát ahogy írtad, ez nekem nem vigasz.
0
2011. október 5., szerda 21:26
8851
Hidd el, ha DVD-n is megjelenne, én is vevő lennék rá. De szerencsére előtted is ott a lehetőség, hogy megvedd a BD-t. Tudom, ez most neked nem nagy vigasz, de előbb-utóbb talán te is beadod a derekad a kék oldalnak. ;-)
0
2011. október 5., szerda 21:08
16089
Örülök, hogy örülsz. A DVD vásárlók pedig minek örüljenek?
0
2011. október 5., szerda 19:55
8851
Hurrá! Számomra ez a legjobb karácsonyi film.
A feliratos DVD-t is itt vettem az Xpress-nél, még 2001.10.25-én, tehát lassan pont 10 éve, mégpedig potom 6450 Ft-ért. És a 10 éves évforduló után néhány nappal már meg is jelenik a film szinkronnal, ráadásul HD képpel, ráadásul olcsóbban. :-)
A randa borító ellenére már meg is rendeltem.
0
2011. október 5., szerda 18:38
16089
Itt mi történt?
0
2011. október 5., szerda 17:15
1731
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2011. október 5., szerda 17:05
16089
Ne tévesszen meg senkit a fenti kiírás, ez a BD fóruma.
0
2011. október 5., szerda 17:04
16089
Hol a DVD kiadás? Szinkronos DVD-t akarunk!