Keresés

Hull a pelyhes (DVD)

2011. október 5., szerda 21:47
Nahát, milyen öröm ezt olvasni, hogy nem csak én favorizálom ezt a karácsonyi filmet. :-)

A DVD-nek egyébként nemcsak a szinkron hiánya a gyenge pontja. Sajnos feliratozásban sem túl erős, az összes "ő" és "ű" karakter helyén "o" illetve "u" olvasható. 10 éve ennyi járt hétezerért. De azért örülök, hogy megvan DVD-n is, ki nem hagytam volna semmiképp.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. október 5., szerda 21:44
TV-m már van. 55-ös LG Full HD. Hangfalaim vannak, de azok maximum a DVD DTS hangsávját kezelik. DVD lejátszóba pedig bele van építve az erősítő, így azzal nem sokra megyek...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. október 5., szerda 21:42
Én is andrew álláspontját osztom. A lejátszó manapság már nem nagy tétel. Hangfalad meg tévéd gondolom most is van, tehát másra nem is lesz szükséged. Ha nincs igényed a HD hangzásra, vagy akár a HD képre, akkor akár egy 20 éves CRT-n is lehet BD-zni. Nekem pl. soha nem volt hangrendszerem, és jóideig nem is lesz, bár R2-D2 fórumtársunk incepciót hajtott végre nálam, így meglehet, hogy lassan majd megszületik egy ezzel kapcsolatos gondolat az agyamban. Számomra a kép a legfontosabb, ezért örülök a BD-nek, de épp ennyire örülnék a DVD-nek is. A lényeg, hogy ezt a filmet is a jól sikerült magyar szinkronnal élvezhessem a gyerekeimmel együtt. Ha ehhez még a jobb kép is párosul, annak csak örülni tudok.
0
2011. október 5., szerda 21:41
Szerintem nekem marad akkor megint a házi DVD, ha csak le nem adja valamelyik csatorna. :) Viszont azok szintén a palettán maradnak, amiket írtál. :) Sose hagyom ki őket.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. október 5., szerda 21:39
VHS-en láttam utoljára, pont a szinkron hiánya miatt maradt ki DVD-n. Szóval most örülök, idén karácsonykor már nézhetem a Reszkessetek betörők és a Karácsonyi lidércnyomás helyett! :) (Eddig mindig azok voltak "palettán".)
0
2011. október 5., szerda 21:38
Na, hát már mit írok, de talán igaz is. :)

Nem őrülnék, hanem örülnék... :-D
0
2011. október 5., szerda 21:36
:-) Na ez az utolsó mondat felvidított. Köszi! :)

Őrülnék ha meglenne, mert egyik kedvenc Karácsonyi filmem. Még valamikor régen VHS-en kaptam meg Karácsonyra, és nagyon örültem neki akkor is. Megvan a feliratos DVD, de az minek? :) Csak azért van meg, hogy meglegyen eredetiben, de sajnos alatta a fiókban ott van a szinkronos házi DVD is. A szinkron itt az egyik legjobb, ami valaha készült, és tök jó lett volna, ha DVD-n is kiadják... :-(
0
2011. október 5., szerda 21:34
Értem és megértem. Persze ezeket lehet szépen lassan, lépésenként beszerezni... elsőre mondjuk csak egy lejátszó, ami abszolút megfizethető kategória. Persze nem győzködni akarlak, csak szeretném, ha neked is meglenne szinkronosan a Hull a pelyhes. :)
0
2011. október 5., szerda 21:32
Nem, de akkor kellene lejátszó, hangfal rendszer, erősítő, hadd ne soroljam... Ennyi pénzem nincs és soha nem is lesz egyben. Gyűjteni pedig nem tudok és nem is akarok.
0
2011. október 5., szerda 21:31
Attól még a 2300 DVD filmed megmaradana, ha veszel pár Bd lemezt! :) Vagy ez amolyan "csakazértsem" magatartás? :)
0
2011. október 5., szerda 21:27
2300 filmmel a hátam mögött már nem fogom beadni a derekam...

És nekem a DVD kiadás kellene, nem a BD. Tehát ahogy írtad, ez nekem nem vigasz.
0
2011. október 5., szerda 21:26
Hidd el, ha DVD-n is megjelenne, én is vevő lennék rá. De szerencsére előtted is ott a lehetőség, hogy megvedd a BD-t. Tudom, ez most neked nem nagy vigasz, de előbb-utóbb talán te is beadod a derekad a kék oldalnak. ;-)
0
2011. október 5., szerda 21:08
Örülök, hogy örülsz. A DVD vásárlók pedig minek örüljenek?
0
2011. október 5., szerda 19:55
Hurrá! Számomra ez a legjobb karácsonyi film.

A feliratos DVD-t is itt vettem az Xpress-nél, még 2001.10.25-én, tehát lassan pont 10 éve, mégpedig potom 6450 Ft-ért. És a 10 éves évforduló után néhány nappal már meg is jelenik a film szinkronnal, ráadásul HD képpel, ráadásul olcsóbban. :-)

A randa borító ellenére már meg is rendeltem.
0
2011. október 5., szerda 18:38
Itt mi történt?
0
2011. október 5., szerda 17:15
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2011. október 5., szerda 17:05
Ne tévesszen meg senkit a fenti kiírás, ez a BD fóruma.
0
2011. október 5., szerda 17:04
Hol a DVD kiadás? Szinkronos DVD-t akarunk!
0