Keresés

!!!CIKI!!!

2004. szeptember 22., szerda 22:33
mit lehet azon vitatkozni, hogy kiröhög két kis futyi miközben gitározol? én meg tegnap felemás zoknit vettem fel, ennek ellenére nem nyitok róla topicot. próbálj egy kicsit a téma körül maradni (tudok dvd, meg ehhez hasonló kütyük). ez már csak egy ilyen "limitált" témájú forum.

"Akinek nem tetszik, menjen a búsba!"
0
2004. szeptember 22., szerda 22:27
Najó! BÉKE! Béke gyerekek! Ezennel megfogadom, hogy mostantól nem nyitok szar topic-okat! Tényleg! Csupán tökre kiborultam rájuk!
0
2004. szeptember 22., szerda 22:24
...tisztelet a kivételnek!
0
2004. szeptember 22., szerda 22:23
Kapja be az összes nyálas buzi!
Timég nem unjátok, hogy semmi nem történik ezen a szerencsétlen fórumon!
Ez a lényege, hogy vitatkozzunk!
Már elegem van! Titeket kéne kirugdosni a fórumból!
Akinek nemteccik menjen a búsba!
0
2004. szeptember 22., szerda 11:57
Jaj, ez a köröm téma nálam is aktuális volt egy hete. Majd' belehaltam a fájdalomba.
0
2004. szeptember 22., szerda 11:49
Nahát, én meg tegnap a jobb nagylábujjamat operáltam körömvágó ollóval egy teljes órán keresztül, kínok közepette, mire kiszedtem egy körömszálkát.
0
2004. szeptember 22., szerda 11:41
Xpress: miért van az, hogy csak nyitni lehet topicot, törölni nem? Ezért nem lenne kár.
0
2004. szeptember 22., szerda 10:00
hát most szólj hozzá!

ja, hogy ezen már túl vagy, akkor hmmm... moderáció híján az egyetlen járható út az ignoráció. hanem jön ide minden törzstag - engem is beleértve - anyázni, hogy ez miért kellett, akkor hamarabb fogják megunni, mert úgy tűnik, a szidalmazás csak tovább hajtja őket.

netpszichológia 1o1. :]
0
2004. szeptember 22., szerda 9:56
Én jól vagyok, leszámítva, hogy fáj a bal nagylábujjam, mert belevágtam. Nem mintha bárkit is érdekelne.

Te jó ég, ez az Xpress????
0
2004. szeptember 22., szerda 9:51
legyen akkor ez a társalgó. ki hogy van?
0
2004. szeptember 22., szerda 9:46
Minek kell minden nap topikokat nyitogatni??? Van már pár...
0
2004. szeptember 22., szerda 2:43
"Mit szóltok hozzá?"

Nos, ezt így nyílvánosan nem írnám ide, de ha kíváncsi vagy a véleményemre, és dobsz egy emailt, szívesen elküldelek a sunyiba. Igaz, hogy mostanában nem úgy tűnik, de valamikor ez egy normális hely volt normális emberekkel, sok éven keresztül. Jó lenne, ha ehhez Te is, meg mások is tudnátok alkalmazkodni. Ha olyan helyet keresel, ahol ezt csinálhatod, akkor menj az indexre, vagy valami útszéli kocsmába. Igaz ugyan, hogy nincs saját házirendünk, és nem tudunk moderálni (még), mert erre mindeddig nem is volt igazán szükségünk, de van egy netikett nevű dolog, ami alapszinten elvárható mindenkitől, aki él az internetnek azzal a lehetőségével, hogy más EMBEREKKEL tud kommunikálni.
0
2004. szeptember 22., szerda 1:27
nagyon kéne már moderálni a fórumot...
0
2004. szeptember 22., szerda 0:27
"mert épp amikor elektromos gitáron játszottam a Lynyrd Skynyrd Sweet Home Alabama-át meg a RHCP Under The Bridgeét (amúgy fekszik nekem a gitározás mint a kvaélet) amikor két szaros kis vézna buzi ott röhög rajtam! Namondom, a kva anyátokat! a válaszom egyértelmű: kapjátok be köcsögök!

Mit szóltok hozzá?"

Most ezt komolyan kommentálnom kellene?!
0
2004. szeptember 21., kedd 23:24
a dolog úgy áll, hogy Ön múlt el 40, mr pitt.
:)
0
2004. szeptember 21., kedd 22:55
Akkor anyád próbáljon meg megvigasztalni!
0
2004. szeptember 21., kedd 22:38
Úgy unom már az ilyen gennyesképű merev parasztokat, akik ahelyett hogy lazítanának! Fogadok hogy 40 éves fószerkák vagytok!
0
2004. szeptember 21., kedd 22:37
Akkor nyissál te topicot haver!
0
2004. szeptember 21., kedd 22:37
Neidegeskedjél!
0
2004. szeptember 21., kedd 21:51
azért Gerike meg brad jól kiegészítik egymást...
de mi lenne ha ezt máshol tennék?!
0
2004. szeptember 21., kedd 21:37
szórakoztok velünk? légyszi mellőzétek már a szélsőséges megnyilvánulásokat és a sz*r topikoktat, már elnézést. ez eddig egy tisztességes ház volt! :D
0
2004. szeptember 21., kedd 21:10
Brad ne legyél ideges és ahogy te mondtad depressziós!
Az 2 kis köcsög szerintem még 4-ed annyira sem tud gitározni mint te.
Az én tippem az hogy 2 kis diszkós köcsög volt.
Csak gitározz tovább és ne feledd hogy:
Californication!!!!!!!!!!!!!
RED HOT CHILI PEPPERS 4EVER!
0
2004. szeptember 21., kedd 21:04
Azért indítom ezt a fórumot:

mert épp amikor elektromos gitáron játszottam a Lynyrd Skynyrd Sweet Home Alabama-át meg a RHCP Under The Bridgeét (amúgy fekszik nekem a gitározás mint a kvaélet) amikor két szaros kis vézna buzi ott röhög rajtam! Namondom, a kva anyátokat! a válaszom egyértelmű: kapjátok be köcsögök!

Mit szóltok hozzá?
Tanácsok a lelki depresszió legyűrésére :) ?

Írjatok már valamit! Olyan uncsi már a fórum!
0