Keresés

Két pasi, meg egy kicsi - 4. évad (4 DVD) (DVD)

2015. február 20., péntek 10:20
Mostanában nézegetem újra, de szigorúan csak a Charlie bácsis évadokat.
0
2015. február 20., péntek 1:11
Ma este ér végleg véget a sorozat a 12. évad 15-16. részeivel.
most posts by TM
0
2012. március 26., hétfő 1:48
Bár még nem láttam a konkrét lemezeket, de remélhetőleg az adathordozó réteget azért nem érinti a dolog hosszútávon sem, tehát nem lesz két év múlva olvashatatlan a két lemez...

A hiba kiküszöbölhetőségével egyetértek, eléggé érdekes hogy ez senkinek nem szúrt szemet a gyártás során.
0
2012. március 25., vasárnap 21:09
Engem mondjuk bosszant, mert ez olyan hiba, ami kiküszöbölhető lett volna, és az odafigyelés nem került volna olyan plusz költségbe, mint más kiadványnál egy extra, vagy egy 5.1-es hangkeverés.
most posts by TM
0
2012. március 25., vasárnap 18:34
semmi különös hiba nincs. csak a szitázással egy minimális. ez legyen a legkisebb baj.
amúgy hamarosan jön az 5.évad.
0
2012. március 25., vasárnap 16:02
Sziasztok! Kiderült valami azóta a lenti problémával kapcsolatban? Köszi a választ előre is!
0
2011. november 19., szombat 10:58
Jelezzétek a problémát az illetékesnél.
0
2011. november 19., szombat 9:33
szia

sajnos az én példányom is ilyen. az 1-2.lemez tökéletes,de a 3-4.lemezek szitázása érdes,rücskös,csíkos a felületük vagyis teljes mértékben nem olyan mint amilyennek lennie kéne.
0
2011. november 19., szombat 2:53
Azoktól kérdem, akik már megvették ezt az évadot, hogy milyen a 3. és a 4. lemez szitázása?
Pár példányt megnéztem tegnap, és azoknál egyformán az első két korong tökéletes, kontúros, fényes szitázású, ezzel szemben a második két korong felülete úgy néz ki, mintha egy patronproblémás nyomtatóbal készítették volna. Halvány, színhibás és csíkos. Akkora a különbség, mint egy műholdas HD tévé és egy szobaantennás Junoszty között. Nem hiszem, hogy ez az eredetileg tervezett dizájn, gyanítom, hogy ez egy gyártási gányolás, ami szerencsés esetben csak a teljes mennyiség egy részét érinti.
Előre is kösz!
most posts by TM
0
2011. október 21., péntek 20:55
Az amerikai nőknek bizonyára bejön a pali, mert még tartja a 15milliós korábbi nézettséget, de majd idővel elválik, hogy színészileg mekkora a különbség a két figura között.
most posts by TM
0
2011. október 21., péntek 20:33
Charlie nélkül sajnos egy nagy nulla lett ez a sorozat. Hiába jönnek sokan azzal,hogy simán pótolható. Ő utánozhatatlan és egyben pótolhatatlan is! Most végeztem ki a 7.évadot és sajnos már csak pár rész marad a 8. évadból..... Aztán én be is fejeztem. Engem Kutcher rohadtul nem érdekel.

-Esetleg valamilyen parfüm?
-Tartanak Chanel 666-ot?

:D
0
2011. október 21., péntek 20:23
Állítólag Charlie Sheen azt tervezi, hogy Halloweenkor Charlie Sheennek öltözik. A cél érdekében már beszerzett egy élethű maszkot. Imádom a palit! :))
most posts by TM
0