Keresés

Gyilkossághoz öltözve (DVD)

2011. november 4., péntek 21:40
Azt én se mondom, hogy rossz, de az AL CAPONE vagy a CARLITO ÚTJA nekem jobban tetszik, valahogy kevésbé bombasztikusak.
0
2011. november 4., péntek 21:40
Bár mindkét film jó szerintem is,de azok inkább tömegfilmek.Messze nem a legjobb rendezései De Palmának!
0
2011. november 4., péntek 21:38
Már megjelent az Alibi test?Basszus...
Gondolom már nem kapható....
0
2011. november 4., péntek 21:31
A SEBHELYESARCÚ De Palma legjobb filmje az AKI LEGYŐZTE AL CAPONÉT mellett. :)
0
2011. november 4., péntek 21:31
Egyszer már megjelent, én is akkor szereztem be. Melanie Griffith nem tartozik a legnagyobb kedvenceim közé, de abban a szerepben tökéletes, Deborah Shelton pedig egyike a legvonzóbb hölgyeknek, akik valaha feltűntek a filmvásznon. Kár, hogy nem igazán jó színésznő, bár De Palmánál ő is a helyén volt.
0
2011. november 4., péntek 21:29
Egyetértek Clifford remek kritikájával, valóban kitűnő filmről van szó. És a MEGSZÁLLOTTSÁG nekem sem annyira a szívem csücske. (Igazából a NŐVÉREK sem.) A CARRIE-től a KÁIN ÉBREDÉSÉ-ig viszont alig van melléfogás az életműben: talán a NAGYOKOSOK és a HIÚSÁGOK MÁGLYÁJA nem egy nagy durranás, bár mi tagadás, A SEBHELYESARCÚ-t szerintem a korabeli hűvös fogadtatásával ellentétben az utóbbi években érdemein felül magasztalják.
0
2011. november 4., péntek 21:28
Mennyire jó az a film!Azt nem tervezi kiadni valaki?
0
2011. november 4., péntek 21:25
Elvileg ebben is megmutatja a bájait mindjárt az opusz legelején, gyakorlatilag azonban dublőzt használtak helyette. A trükköt közvetve maga Palma is leleplezte később az ALIBI TEST (1984) című kitűnő filmjében.
0
2011. november 4., péntek 21:18
Nohát, csak nem az az Angie Dickinson játszik benne, aki a RIO BRAVO-ban is megmutatta bájait? :)

Akkor ez IS megvevős! :))
0