Most olvastam: ma du. a frankfurti börze beszüntette a Kinowelt AG részvényeinek forgalmazását, miután az ABN AMRO Bank visszautasította a cég egy újabb, 100 Mio. DM-es hiteligénylését. Állítólag a Kinowelt menthetetlen... A Kinowelt Home Entertainment cáfolja, hogy ez kihatással lenne a DVD-forgalmazásra, de hát ki hiszi ezt el? Nem szép jövő vár a magyar forgalmazóra. Pedig egészen jól indult.
0
2001. november 25., vasárnap 23:32
417
régen még járt az arcuk, hogy novemberben lesz Macska-jaj, meg minden.. kezdek én is aggódni a t2 miatt mert európában kijött mindenhiol oktober végén, itthon meg csak annyi a hír, hogy valamikor lesz... most mintha kedden kidobna a kinowelt 3 filmet, több mint a semmi...
0
2001. november 20., kedd 19:25
345
T2 ügyben nem tud valaki valami bíztatót? Az lesz a vége, hogy meghozatom a ködös Albionból, mert már elegem van az egészből...
0
2001. november 20., kedd 16:30
19952
Legjobb tudomásom szerint a Német anyaválalt csődbe ment és ezért az itthoni is dec.31-el erre a sorsra jutt,bár a Gyürük urában biztak hogy az majd megmenti a céget,de mint köztudott annak a forgalmazását át vette az Intercom. Ugyhogy csezhetjük az egészet.Legjobb infoim szerint még azért kiadják a KILENCEDIK KAPU, 15 PERC HIRNÉV, FREQUIENCIT és még egy két gagyi filmet. NA PÁ!!!!!!
0
2001. november 19., hétfő 21:51
417
Jó lenne, ha ők is ellátogatnának ide, mert azért jó lenne tudni, hogy szándékoznak e megjlentetni új filmeket a közeljövőben...
0
2001. november 19., hétfő 17:24
42
OK, csak érdekelt a dolog... üdv, Enzo F.
0
2001. november 19., hétfő 15:20
17243
a madarak csiripelik, semmi több. :] nem is mondtam biztosra az infót. :]
0
2001. november 19., hétfő 11:05
42
Hello, a http://www.kinowelt-medien-ag.de/eng/index.html a reports címszó alatt letölthető (pdf) az okt 16-i , igen tanulságos jelentésük, német/angol nyelveken. Zalus: honnan az info? Merthogy a fenti céges beszámolók alapján az ellenkezője volna várható...?! üdv, Enzo F.
0
2001. november 19., hétfő 7:45
17243
állítólag máris totál leépítették a magyarországi kirendeltséget, de azért én bízok benne, hogy nem vonulnak ki totálisan a piacról: néhány filmjükkel éktelenül tátongó piaci réseket tömtek be: egy intercom vagy egy uip duna sosem mutatott volna be moziban olyan filmeket, mint a memento vagy a rekviem egy álomért.
0
2001. november 19., hétfő 0:07
417
Nem tudjátok, hogy mi van a Kinowelttel? Mostmár pont egy hónapja egy árva filmet sem toltak ki a piacra! Egyes filmjeik már majd fél éve késnek. Ennyire elkedvetlenítette volna a WHV őket? Szerintetek mi van?