Nem hogy problémamegoldó-képességed nincs, de problémamegelőző sem: elég lett volna egy qrva mondat, valami olyasmi, hogy vennem kellett négyet, mert kértek páran és még nem tudom, hogy melyik számot választom. Egy szót sem szóltam volna többet, de kezdted a "hülyeséged"... Hajrá a továbbiakban is, üldözzetek innen el mindenkit, míg a végére csak ti maradtok. Ez a cél, nem? És akkor majd rendben lesz minden! Rendben lesz minden???
0
2011. december 1., csütörtök 0:03
52684
Te meg már hónapok óta csak bomlasztani, meg sunyin hergelni jársz ide. Így néz ki a jelen forradalmára. Egyébként számold már össze hányszor fújtunk egy követ creeperrel, mert én csak arra emlékszem, hogy utoljára, mikor egymásra reagáltunk, akkor az egy moziajánlós vita volt, ami minden, csak nem polírozás. Állíts a monitorod dőlésszögén, mert úgy látom, hogy tükröződsz benne és magadról irkálsz.
most posts by TM
0
2011. december 1., csütörtök 0:00
52684
Nehéz lett volna magamra ismerni, mivel ezek a jelzők az itt töltött hat-hét évem alatt egyáltalán nem voltak rám aggathatók, épp ellenkezőleg. Tudod a fórum az egy olyan felület, ahol bárki reagálhat bármire, és ha te ovis módon rohangálhatsz utánam "jujj, mondd meg a számod, mert meghuzigálom a hajadat, lveszem a homokozólapátodat, kigáncsollak, de tényleg mondd meg már a számodat, mert kilötykölöm a kakaódat és összecsomózom a szandidat, óvónéni, a téem nem akarja megmodani a dobozának a számát!" akkor az a minimum, hogy felhívom a figyelmedet, hogy ha már bagoly mondja verébnek módon engem akaesz savazni, akkor üsd már fel a szlwengszótárat, hogy ne írj nekem olyanokat, ami miatt te válsz közröhej tárgyává.
most posts by TM
0
2011. november 30., szerda 23:57
7252
Igazából az a baj, hogy már észre sem veszitek magatokat: egymás társaságán kívül ti itt mást sem élveztek... Ha az egyik ír valamit, a többi egyből ugrik és helyesel, meg fényesre políroz. És viszont...
0
2011. november 30., szerda 23:54
7252
Hogy reagáltál a hozzászólásomra, gyanítom, hogy magadra ismertél...
Tadinak írtam, tényleg ne írjatok / reagáljatok már semmit - te meg aztán főleg ne... A puszipajtásaiddal oszd meg gondod-bajod!
0
2011. november 30., szerda 23:42
13392
Úgy lesz, ahogy kívánod - köszönöm, hogy gondoltál ránk -, helyetted is élvezzük egymás társaságát, ha már a tiédet nem élvezi senki.
0
2011. november 30., szerda 23:40
52684
Csicska: Alárendelt személy, aki félelemből, tiszteletből, anyagi érdektől hajtva vagy befolyásolhatósága okán viselkedésében és szavaiban más(oka)t maga felett állónak ismer el, előtte vagy előttük meghunyászkodik, azt vagy azokat alázatosan kiszolgálja.
Ez vajon ki lehet? :)
most posts by TM
0
2011. november 30., szerda 21:28
7252
Nehogy már "besérülj"! Bort iszik és vizet prédikál... Nem láttad, hogy pár nappal korábban milyen pálforduláson ment keresztül?!? A csicska haverja pedig lesüllyedt egy olyan szintre, amilyenre nem kellett / illett volna... Csak élvezzék egymás társaságát - úgyis vannak páran, akik asszisztálnak hozzá! ;-)
0
2011. november 30., szerda 6:35
16089
Maximálisan egyetértek. Megszűntem innen.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. november 29., kedd 22:51
13392
Ez a Fekete hattyú magyar DVD/BD kiadásának topicja. Bizniszelésre lehet használni a külföldről rendelős topicot.
0
2011. november 29., kedd 21:03
7252
Tadi: sz*arni rá! Kinek nem világos még a "fórum-vezetőség" kizárólagos "ténykedése"???
0
2011. november 29., kedd 20:11
16089
De. Tudom, hogy mindig mindenkit zavar minden. Levegőt se veszek legközelebb.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. november 29., kedd 20:07
13392
Nem akarjátok mindezt most már privátban elintézni?
0
2011. november 29., kedd 20:02
16089
Értem. Így nekem nem bevállalós a dolog, még ha ki is tudnék fizetni érte ennyit. Sok a macera, félhetek, hogy nem érkezik meg, stb... Más nem segítene? :) Ha előreutalom a pénzt? Andrew??? :)
0
2011. november 29., kedd 18:23
1256
Ahogy írtuk lentebb a francia posta az egyik legdrágább Európában. A doboz kicsit több, mint 1 kiló, szal 17-20 EUR között lehet a posta.
0
2011. november 29., kedd 18:03
8977
Sajnos nem. Egyszerűen ennyi. Tudom, hogy nagyon sok, amikor én vettem, akkor is ennyi volt, de ha rendelsz még hozzá vagy többen rendeltek, akkor egy kicsit olcsóbb. (Van egy alap csomagdíj, ami kb. 10 euró, és erre jön rá tételenként, súly alapján még). Mivel ez jó nehéz cucc, ezért itt a tételenkénti külön posta is jóval magasabb!)
0
2011. november 29., kedd 16:36
16089
Mennyit??? Maga az amazon vezetője hozza el hozzám, vagy miért ilyen drága?
0
2011. november 29., kedd 16:29
8977
Most 60 euro és még kb. 20-at számolj hozzá postaköltségnek!
0
2011. november 29., kedd 15:56
1256
No igen, talán csak a spanyolok/svédek überelik őket Európában:(
Bizony meg, kötelező darab.
0
2011. november 29., kedd 15:54
1256
Az első kérdéstől eltekintve mindhárom igen.
0
2011. november 29., kedd 11:05
8977
Igen, bár így sem volt olcsó, mivel a postaköltség iszonyatosan sok a franciáktól. Még ennek ellenére is azt mondom, nagyon megérte!
0
2011. november 29., kedd 10:36
16089
Hogyan rendelhető meg? Francia amazon? Kártyával lehet fizetni és Magyarországra szállítanak?
0
2011. november 29., kedd 10:35
3721
Köszönöm!
0
2011. november 29., kedd 10:34
1256
Emlékszem és ha jól rémlik Te még akciósan vetted. Remek fogás volt, grat!