Keresés

Larry Crowne (DVD)

2011. december 2., péntek 20:38
Ezek egyelőre csak a független filmekkel vannak így.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 2., péntek 20:35
Vicceltem.Amúgy nem is biztos hogy ez vicc.Lehet hogy ez lesz a sorsa egy idő után....
0
2011. december 2., péntek 20:34
Nem. A Chio támogatja a DVD kiadást, és rajta van a reklámja a DVD-n, sőt a Chio embléma a DVD borítóján és magán a lemezen is.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 2., péntek 20:34
Chips mellé adják? :)
0
2011. december 2., péntek 20:32
orzasztóak ezek a Pro Video-s független megjelenések... Sajnos, anyagilag senki nem támogatja a film kiadását DVD-n, így kénytelen a forgalmazó bevonni egyéb szponzorokat, amiből úgy látszik a Chio kerül ki nyertesként mindig. Így járt a Boszorkányvadászat is.
0
2011. december 2., péntek 20:32
Borzasztóak ezek a próó videóó-s független megjelenések... Sajnos, anyagilag senki nem támogatja a film kiadását DVD-n, így kénytelen a forgalmazó
0
2011. december 2., péntek 20:27
Másnak nincs gondja a lemezzel?

kimarad a kép 2-3 másodpercenként.
két lejátszón néztem meg, mindkétszer jelentkezett a hiba.
más filmnél nem tapasztaltam hasonlót.

Moziban annyira feltöltődtem tőle, hogy a dvd megjelenésnél nem foglalkoztam a fapadosnak sem nevezhető részletekkel.stereo hang itt, chio felirat ott, persze igazából román és magyar.Most úgy érzem, hogy el is égethettem volna ezt a 2930Ft-ot.
0