Keresés

Miami Vice (DVD)

2017. január 30., hétfő 16:11
...inkább: motorcsónak verseny-rész
0
2017. január 30., hétfő 16:07
Kiegészítés:
Nemrég volt a tv-ben a film, gondoltam adok neki egy esélyt, s végignéztem ezt a "Miami Vice"-ot (nem kevés reklám kíséretében, persze): legyen elég annyi, hogy tartom magam a leírt véleményemhez e filmmel kapcsolatban.
"....a kelleténél többször beleerőltetett szexjeleneteket pedig még nem is említettem" -Na, igen....  Ahogy néztem e filmet, rájöttem, bizony ebben még a szex-rész is gagyi. Se csöcs, se segg mutatás nincs a nő részéről ezekben a jelenetekben, és még meg sem csókolják egymást rendesen a felek, csak nyűglődnének egymással az árnyékban...Foxx hasonló pillanatai a (filmbéli) barátnőjével is ugyanilyen szarok.

Ui:
A moziverzióból kihagyott Motorcsónak-részért (is) kár.
0
2016. november 12., szombat 1:26
Nekem leginkább azzal volt bajom, hogy nem tudtam úgy vigyorogni rajta, mint a sorozatepizódokon, melyekből a 80-as évek tipikus jegyei virítanak kifelé, öltözködés, frizura, duma, zene, kocsik, mind annyira "májámivájszosként" égett a retinámba, hogy nem is voltam képes mást elképzelni a mozifilmben. Mivel az a mai kornak megfelelően készült, ezért a korábban sorolt dolgok általi szórakozás elmaradt. Persze erre lehet mondani azt, hogy annak idején a sorozatot is ilyen hangvételűnek szánta az alkotó és elképzelhető, hogy aki akkoriban látta, annak az menő, izgalmas, komoly történekkel tűzdelt sorozat volt. Leszámítva néhány háziantennával befogott és végighunyorgott, szemcsés-szellemképes részt, nekem sajnos már csak a sok évvel későbbi megtekintés jutott, így másképp szívódott fel az egész. Emiatt jobban élvezem, mint az újat. :)
most posts by TM
0
2016. november 11., péntek 23:17
Teljesen rendben lett volna részemről a film, ha pörgősebb lett volna a cselekménye: kicsivel több tűzharc, kevesebb szerelmi dráma...
0
2016. november 11., péntek 23:10
"...nagyon jó hangulata van". -Ezzel egyetértek!
0
2016. november 11., péntek 23:07
Annyiban egyetértek, hogy a sorozathoz képest ez nagyon másmilyen lett. Nekem is a régi Vice jön be. Viszont Mann ezt nem retrónak szánta, modern filmként akarta eladni a régi ötletet, ami egyeseknek bejött, nekünk viszont nem. :) Viszont tévésugárzásra nem kell várnod, az öt évadból négyet beszerezhetsz DVD-n.
most posts by TM
0
2016. november 11., péntek 21:54
Én speciel szeretem ezt a filmet, nagyon jó hangulata van.
0
2016. november 11., péntek 21:07
Sötét, untató Miami

Szeretem Mr. Mann munkáit (pl.: Szemtől szemben, Embervadász, A halál záloga), de ez a többek közt az ő általa is még a 80-as években sikerre vitt, eredeti Miami Vice sorozat "alapján" forgatott, azonos című 10 éves mozija -bár elismerem, van ennek is egy hangulata- szerintem egy borzalom. Már az is egy rossz vicc úgymond, hogy a főbb karakterek nevein, s a címen kívül semmi köze a Don Johnson-os szériához, de ráadásul nekem nagyon nem tetszik ez a hányinger kézi kamerás megvalósítás sem (sajnálattal konstatáltam, hogy Michael további két filmje is ilyen ebből a szempontból: a még szerintem rendben lévő Közellenségek és az uncsi, minősíthetetlen BlackHat is)! A felesleges, izzadságszagú, s a kusza, vontatott cselekménybe a kelleténél többször beleerőltetett szexjeleneteket pedig még nem is említettem... Magát menőnek mutató, komolykodó komolytalan baromság ez a film, amiben az akció pedig kimerül a fent említett "akciózásban" Farrellel és Gong Li-val. Hát, kár érte.
Mit mondjak: szívás, hogy a Miami Vice-sorozatot mostanság már nem játsza/ismétli valamelyik tv-csatorna sem, mivel ez vigasztalhatna legalább!
0
2016. január 20., szerda 10:15
Michael Mann elszáll. - MIAMI VICE kritika:

http://filmekapolcrol.blog.hu/2016/01/20/miami_vice_521
0
2015. december 19., szombat 10:59
Iszonyat szemcsés a képe, úgy kb 90%-ban, helyenként egyenesen okádék. Kár érte. :(
0
2011. december 10., szombat 15:32
Nem.
0
2011. december 10., szombat 10:24
egy kérdésem lenne. a rendezői változat került a lemezre?
0