Zöld Lámpás inkább kétszer, mint a semmiről se szóló, semmiből építkező nulla Deadpool.
most posts by TM
0
2018. augusztus 22., szerda 14:43
975
Deadpool felette áll az összes buzi stúdiónak meg univerzumnak, nem tudtad? Hát milyen filmmániás az ilyen? ;)
0
2018. augusztus 22., szerda 14:22
14594
Az mekkora poén volt, majdnem kiestem a moziszékből a röhögéstől. :D :D :D
0
2018. augusztus 22., szerda 13:39
1194
De mégis hogyan "törölte" volna ki? Mert az a ratyi Deadpool a Marvelhez tartozik.
0
2018. augusztus 22., szerda 13:01
975
Mocsokszar ez a film, gagyi cgi-jal. Szerencsére Deadpool kitörölte egy lövéssel az időfolyamból :D
0
2018. augusztus 22., szerda 3:46
1194
U.i.: Eme filmet amúgy az én egyik favorit rendezőm, Martin Campbell dirigálta (kedvenceim tőle: JB-Aranyszem, Menekülés Absolomból, A sötétség határán)!
0
2018. augusztus 22., szerda 3:00
1194
Zöldségben az erő!
Megint egy DC-mozi. Anno még a Deadpool-fórumban azt írtam, nem akarom megnézni ezt a filmet, de főleg, mivel mostanság ugyebár nem kevés olyan alkotást sikerült megtekintenem, melyek végül nem nyerték el a tetszésemet, így "minden mindegy" alapon, nekikezdtem hát ennek a filmnek is... Lényegében pozitív csalódás lett végül számomra a Zöld lámpás (azért nem volt nagy durranás e mozi, mindenesetre a Suicide squadnál mondjuk jobban bejött, ha már Dc-filmek). Tetszett a hangulata, és az effektek; Ryan Reynolds pedig ebben is "menőzik" már, de itt ezt még nem tahó módon teszi, mint később a "Halottmedencében". Tim Robbins sajnos nem szerepelt sokat a filmben, a "magas homlokú", gondolatolvasó, szánalmas professzor genya viszont irritált benne... Érdekes -vagy inkább bosszantó- módon, a filmvégi stáblistába beillesztett jelenet, a film bukása miatt végül el sem készült második részt vetítette elő...
0
2012. július 31., kedd 15:02
12
Kedves Xpress! Mikortól lehet újra kapni ezt a kiadványt, mert már januárban berendeltem és még mindig beszerzés alatt van.
0
2012. március 13., kedd 16:38
52684
Rátehettek volna akár egy Tesco-logót is...
most posts by TM
0
2012. március 13., kedd 13:44
7721
Androo-nak
01 02 03
0
2011. december 19., hétfő 17:07
16089
Nem volt egy darab sem.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 19., hétfő 16:27
16089
Ma voltam a multiban, és már nem egy darab sem. Elvitték, de gyanítom nem azért, mert az extra változat volt, hanem nem volt 1 lemezes, és 3 ropiért adták ugyanúgy. Ha lett volna mindkét változatból, és a 2 lemezes 3.990 lett volna, a kutyának sem kellett volna... Nem értem, hogyan kaphatott a multi 2 lemezest, mikor máshol sehol nincs belőle, csak az 1 lemezes?!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 19., hétfő 12:30
52684
Jó, rendben. :)
most posts by TM
0
2011. december 19., hétfő 10:28
16089
Oké, de legközelebb szólj nyugodtan.
0
2011. december 19., hétfő 9:52
52684
Köszi, de nem konkrétan emiatt jártam be két szomszéd megyét, annyira nem vagyok Lantern-geek. Mindössze útba estek e helyek.
most posts by TM
0
2011. december 19., hétfő 6:23
16089
Értem. Szólhattál volna, nálunk még mindig van 2 darab. És tényleg gáz, hogy ilyen árban, megint csak ott lehet kapni... Nem értem.
0
2011. december 18., vasárnap 22:54
52684
A termék ami offline is csak egy multi rendszerébe került be, ráadásul ahhoz, amelyik nemrég drasztikusan lecsökkentette a kínálatát. Szomorú, hogy ennek ellenére ez már a harmadik kiadvány, ami teljesen érdemtelenül, teljesen érthetetlen módon csak náluk van, s a saját láncán belül is lámpással kell keresni. Budaörsön, Tatabányán, Tatán nem volt, Győrben találtam 2 darabot. Na most ha ehhez hozzáteszem azt a nevetséges tényt, hogy a négy üzletben együtt nincs már annyi film, mint nekem itthon, akkor akár ezentúl hozzám is küldhetnék ezeket az exkluzív cuccokat...
most posts by TM
0
2011. december 17., szombat 6:21
16089
TM! Siker???
0
2011. december 13., kedd 20:04
16089
Xpress! Ebből is kevesebb jött a vártnál? Csak mert bizonytalan a státusza.