Keresés

Oscar 2012

2016. február 29., hétfő 11:11
Vizuális effektusok,egyértelmű.Azt meg nem a Mad Max hozta el.
Világos mint a vak ablak mi?:)
0
2016. február 29., hétfő 10:49
Nem értelek. A Mad Max 6 díja szerinted teljesen megérdemelt, ugyanakkor nem érted miért hanyagolták a SW-t. Most annak akkor melyik díjat adtad volna? :) A legjobb zenén kívül szerintem nagyjából ugyanazokban indulhattak...
0
2016. február 29., hétfő 10:31
Hatalmas grat a Saul fiának!
Nagyon büszke vagyok.Csak így tovább!Remélem ezzel végre felnyílt a Magyar filmesek szeme,és nem csak amcsi nyálas rom kom koppintásokat csinálnak..hanem ilyen emberi történeteket is.
Szép volt!!!

Sly megérdemelte volna,de majd talán 30 év múlva egy életmű Oscart kap,vagy azt sem..Ez nagy hiba volt a részükről.

Leonak is grat,bár az Oscarra jelölt alakításai közül messze ez volt a "leggyengébb" szerintem,de megérdemelte,mert remek színésszé vált.Csak így tovább!Remélem ezután még jobban odateszi magát,mert az Oscar díj nem a végcél,hanem csak egy állomás.Sok jó alakítást akarok még tőle látni.

Agymanók alap volt.A Pixar végre visszatért a helyes útra,és kijavította a Verdák 2.Merida..hibáit.Csak így tovább.

SW teljes mellőzése meglepett.A történetet lehet szidni,jogosan is,de a látványt stb nem,de hát,volt/ak tőle jobbak is idén.

A Spectre Oscarja egy vicc,ilyen rossz Bond nótát még nem hallottam..Lélektelen,üres,semmilyen..de Oscart ért..Mondjuk a film is hatalmas csalódás,de ez mellékes.

Mad Max - 6 Oscar.Elképesztő!!!És mindet megérdemelte.Tarolt egy picikét naaaa.
Miller érdemelte volna meg az Oscart.Kevés rendező harcolt ennyit az álmáért.Van akinek összejött,van akinek nem.Ő végig küzdött,sok sok éven keresztül,és megcsinálta azt amire senki nem számított.Egy pörgős,látványos,dinamikus,kegyetlenül jó adrenalinbombát.Egy olyan akciófilmet,amihez fogható nagyon régen nem készült.
Amivel bebizonyította azt,hogy nem csak zöld háttér előtt cgi cunamival lehet jó akciófilmet csinálni,hanem kint a valóságban,a sivatagban 40 fokban,szívvel,lélekkel,vérrel és könnyekkel..
Ez az ember 70 évesen!!! olyan akciófilmet csinált,hogy fél évvel a megnézése után is a hatása alatt vagyok..Szép munka!
Számomra a Mad Max 2015 legjobb filmje.Idővel akkora kult film lesz mint az 1.rész,ez biztos.
Hiába vagyok ős SW fan,a Mad Max-nek a közelébe se ért számomra.
Miller megérdemelte volna,de így is jó helyre került a rendezői díj.

0
2016. február 29., hétfő 10:19
Hatalmas gratula Nemes Jeles Lászlóéknak! Még akkor is, ha nem igazán volt meglepetés a Saul fia győzelme az eddigiek tudatában, plusz a Filmakadémia mindig is zabálta az ilyen témájú alkotásokat:)

Annak is örülök, hogy Leo és Morricone megkapta végre a megérdemelt Oscarját. Mark Rylance díjazásán kicsit én is padlót fogtam, viszont az tetszett, hogy A visszatérő végül nem kapta meg a legjobb film díját, mert azt bőven nem érdemelte volna meg. Inarritu és Lubezki így is maximálisan elégedett lehet (már megint) a legjobb rendezőnek és operatőrnek járó elismeréssel...

Ja, és annak is örülök, hogy a Mad Max-et csak a technikai kategóriákban díjazták, bár ott szinte mindben ez a film hozta el az Oscart:P
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. február 29., hétfő 9:49
Mármint az akadémia oldaláról volt a díjazás biztonsági játék.
0
2016. február 29., hétfő 9:47
A Saul fia nekünk nyílván a legfontosabb.
Stallone mellőzése több, mint hiba, minden más (nekem legalábbis) unalmas papírforma volt. Jó film a Spotlight, de egy tipikus konzervatív(an elkészített) dráma. Biztonsági játék.
0
2016. február 29., hétfő 8:15
Lehet amúgy is elmennék melletted, nem mindig látok fel olyan magasra :)
0
2016. február 29., hétfő 7:46
Akkor az ikertestvéredet láttam. :) Volt egy fazon a cipőknél, aki tökre hasonlított rád. Mondjuk egyedül volt, nem családdal, de így is fura volt, hogy csak úgy elment mellettem. :)
most posts by TM
0
2016. február 29., hétfő 7:42
Nem jártam miért, mi volt ott? :-)
0
2016. február 29., hétfő 7:30
Apropó, szombaton jártál Decathlonban? :)
most posts by TM
0
2016. február 29., hétfő 7:19
Totón ezt meg  a vizuális effekteket buktam volna. :)
most posts by TM
0
2016. február 29., hétfő 7:12
Pár év alatt minden film eljut oda. :)
most posts by TM
0
2016. február 29., hétfő 7:09
Mondtam, hogy a Spotlight nyer :)

Nagyon örülök, szép este volt. A Saul fia, Ennio Morricone és Leonardo DiCaprio díjainak különösen,de utóbbi kettőnek rettenetesen örülök, de összességében is jó gála volt. Azért George Millernek mekkora elégtétel a hat Oscar, amikor alig bírta elkészíteni a filmet, nem bíztak benne.

24/16 lett a vége.
0
2016. február 29., hétfő 7:08
Én is láttam, alig bírtam ébren maradni az unalomtól... Film+ csatornára való...
0
2016. február 29., hétfő 7:08
Alvással dicsérd az Oscart! :)
most posts by TM
0
2016. február 29., hétfő 7:06
Pont tegnap láttam. Magával ragadó film.
most posts by TM
0
2016. február 29., hétfő 7:04
Nem semmi, voltak ám meglepetések! Valóban rég volt ilyen fordulatos, érdekes Oscar.
Kezdődhet a nap...
0
2016. február 29., hétfő 7:02
Ez mi a fasz volt a végén???  Spotlight??
0
2016. február 29., hétfő 7:01
Hát beszarok... azért volt idén jó pár meglepetés.
Összességében jó pár év óta ez volt az egyik legérdekesebb OSCAR-díjátadó.

0
2016. február 29., hétfő 7:01
Az egyház most átkozza ki a Filmakadémiát. :)
most posts by TM
0
2016. február 29., hétfő 6:59
Eddigi legjobb beszéd amit ma hallottam. Elég nehéz gondolatok kìsérték beszédét, szép volt.
0
2016. február 29., hétfő 6:58
Leónak legalább 3 Oscar járt már volna, de levalább egy már van neki! :)
most posts by TM
0
2016. február 29., hétfő 6:56
szerző
most posts by TM
0
Na most buktam 10 üveg sört.
De azért a szívem mélyén örülök.
0
Na! Ne bántsd Randy Newman-t, remek szerő és előadóművész! :)
most posts by TM
0