Hatalmas grat a Saul fiának!
Nagyon büszke vagyok.Csak így tovább!Remélem ezzel végre felnyílt a Magyar filmesek szeme,és nem csak amcsi nyálas rom kom koppintásokat csinálnak..hanem ilyen emberi történeteket is.
Szép volt!!!
Sly megérdemelte volna,de majd talán 30 év múlva egy életmű Oscart kap,vagy azt sem..Ez nagy hiba volt a részükről.
Leonak is grat,bár az Oscarra jelölt alakításai közül messze ez volt a "leggyengébb" szerintem,de megérdemelte,mert remek színésszé vált.Csak így tovább!Remélem ezután még jobban odateszi magát,mert az Oscar díj nem a végcél,hanem csak egy állomás.Sok jó alakítást akarok még tőle látni.
Agymanók alap volt.A Pixar végre visszatért a helyes útra,és kijavította a Verdák 2.Merida..hibáit.Csak így tovább.
SW teljes mellőzése meglepett.A történetet lehet szidni,jogosan is,de a látványt stb nem,de hát,volt/ak tőle jobbak is idén.
A Spectre Oscarja egy vicc,ilyen rossz Bond nótát még nem hallottam..Lélektelen,üres,semmilyen..de Oscart ért..Mondjuk a film is hatalmas csalódás,de ez mellékes.
Mad Max - 6 Oscar.Elképesztő!!!És mindet megérdemelte.Tarolt egy picikét naaaa.
Miller érdemelte volna meg az Oscart.Kevés rendező harcolt ennyit az álmáért.Van akinek összejött,van akinek nem.Ő végig küzdött,sok sok éven keresztül,és megcsinálta azt amire senki nem számított.Egy pörgős,látványos,dinamikus,kegyetlenül jó adrenalinbombát.Egy olyan akciófilmet,amihez fogható nagyon régen nem készült.
Amivel bebizonyította azt,hogy nem csak zöld háttér előtt cgi cunamival lehet jó akciófilmet csinálni,hanem kint a valóságban,a sivatagban 40 fokban,szívvel,lélekkel,vérrel és könnyekkel..
Ez az ember 70 évesen!!! olyan akciófilmet csinált,hogy fél évvel a megnézése után is a hatása alatt vagyok..Szép munka!
Számomra a Mad Max 2015 legjobb filmje.Idővel akkora kult film lesz mint az 1.rész,ez biztos.
Hiába vagyok ős SW fan,a Mad Max-nek a közelébe se ért számomra.
Miller megérdemelte volna,de így is jó helyre került a rendezői díj.