Keresés

Sikoly - extra változat (DVD)

2012. március 6., kedd 15:58
A játékidő ugyanannyi, mint annak idején a Mirax is kiadott. Vagyis 106 perces.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. március 6., kedd 15:22
A régebbi kiadást 2 perccel még hosszabbnak is írják az oldalon, mint ezt. Ezek szerint ez is finomított verzió lesz?
0
2012. március 2., péntek 16:44
Tökéletes kiadvány, végre megérdemelt formában jelenik meg a film. A kép szélesvásznú, magyar és angol hang 5.1, feliratok és temérdek extra. PERFECT!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 14., kedd 20:48
Itt a pont. :)

Viszont a második részben valóban nem figyeltek erre.
0
2012. február 14., kedd 20:45
SPOILER!

Úgy érted, hogy Kolovratnik Krisztián kicsit eltorzított hangjából felismerted Seszták Szabolcs és Markovics Tamás hangját?

Spoiler vége.
0
2012. február 14., kedd 18:10
Csalódottan látom és veszem tudomásul, hogy nem lesz feliratos az audiókommentár.
0
2012. február 14., kedd 13:35
Ja, igen: igazad van. Akkor ezért néztem szinkronnal. Már nem emlékeztem.
0
2012. február 14., kedd 11:36
Nem beszélve a nem-anamorf képről (sőt, nekem az eredeti hangról is 2.0 rémlik), de hiába, miraksz.
0
2012. február 14., kedd 11:32
A felirat hiánya nekem is nagy bánatom volt, főleg az ócska magyar szinkron miatt. Első pillanattól felismerhető a szinkronban a gyilkos(ok) hangja és közel sem olyan ijesztő, mint az eredeti. Mivel emiatt csak a 2.-3. rész van a polcomon, ez kötelező pótlás lesz. A feliratos extráknak pedig örülök.
0
2012. február 14., kedd 11:30
+ még fontos különbség, hogy ezen az új kiadáson nemcsak, hogy magyar felirat lesz végre, hanem a szinkron is 5.1-es lesz.
0
2012. február 14., kedd 11:16
Rosszul tudod, mert a Mirax-os kiadáson volt angol hang is, csak semmilyen felirat nem volt rajta.
0
2012. február 14., kedd 11:07
Örömmel látom, hogy ezen lesz eredeti hang. Vagy csak én tudom rosszul, hogy az eddigi kiadásokon csak magyar hang volt?
0