Keresés

Trónok harca: 1. évad (5 DVD) (DVD)

2016. január 5., kedd 11:18
A kiadó nem csinálta jól, ugyanis nincs kiegészítő felirat, csak a teljes, tehát a dothraki részeknél külön aktiválni kell, ha érteni akarod, amit beszélnek.
most posts by TM
0
2016. január 5., kedd 10:34
Jól vagy rosszul csinálom?
Nálam amikor valami egzotikus nyelven beszélnek angol felirat jelenik meg a képre "égetve", magyar csak akkor, ha visszatekerem és beállítom a magyar feliratot, ami, ha állandóan be lenne kapcsolva akkor folyamatosan a képen lenne.
Van valami első nyelv beállítás és akkor van másodlagos felirat is, mert én elindítom a lemezt és a filmet utána a távkapcsoló gombjával állítom be a nyelvet, itt pl. a magyar szinkront, nem pedig a menüben?
Direkt azért vetem meg dvd kiadást, mert (olcsó volt) meguntam a netes összevissza nyelv felirat anomáliákat, erre ez sem komfortos.
0
2014. július 28., hétfő 15:57
Nagyon szép a BD-verzió is, nemrég volt alkalmam belenézni. Kár, hogy még egy ilyen kaliberű címnél sincs magyar kiadás.
most posts by TM
0
2014. július 26., szombat 13:23
Nagyon szuper kiadás, valóban jár még mindig hozzá a szép fényes felületű kartontok, illetve a térkép és családfa eligazító. A lemezek felülete is szép és egységes.
A magyar 5.1-ért nagyon kár, bár ezért inkább a második évadnál dühöngök, ott nagyon kellene. Még jó hogy van angol térhatású.
Az extrák érdekesek, felirat ugyebár nincs, de aki nézett már jó pár extrát mint én, az simán megért mindent.
0
2014. július 1., kedd 18:21
Köszönjük a megerősítést! Így már berendelve!
0
2014. július 1., kedd 15:58
Sikerült utnajárnunk: a kiadó megerősítette, hogy változatlan kiszerelésben szállítják a sorozatot.
0
2014. június 27., péntek 14:41
Engem is érdekelne, hogy ez még a legelső kiadás a kartontokkal és a kísérő térképpel?
Hátha valaki mostanában rendelte meg innen és tud rá választ adni.

A legjobb sorozat amit valaha láttam, ideje lenne megvennem.
0
2014. június 13., péntek 22:46
Van hozzá papírtok?
0
2013. március 27., szerda 10:13
Ha valaki van itt Pécsről, és nagyon szeretné beszerezni a keménykötéses kiadást, annak van egy jó hírem. Az Abcd-ben van egy Királyok csatája, mindössze 3000-ért. ;)
0
2013. február 12., kedd 12:11
Az elsőnél nem kerül kevesebbe.
most posts by TM
0
2013. február 12., kedd 10:56
Az áráról valamit? Biztos, hogy megveszem az elején, mert nekem ezt is bedöntik, mint más sorozatokat... Jó, ezt mondjuk nem 3000-ért hajigálják utánad, talán nem annyira veszélyes az ügy. :)
0
2013. február 11., hétfő 14:46
és nagyon helyes! :)
0
2013. február 11., hétfő 10:08
MOST már lehet tudni! :)
0
2013. január 29., kedd 10:05
Lehet tudni arról vmit, hogy esetleg márciusban nálunk is megjelenik a 2. évad?
0
2012. november 5., hétfő 14:26
Bár úgy lenne! :)
0
2012. november 5., hétfő 7:35
Azt hittem, már az is megjelent. Valamivel keverhettem...
0
2012. november 2., péntek 18:29
Tud valaki infót, hogy jön-e a második évad, és mikor?
0
2012. szeptember 27., csütörtök 7:13
Én meg a Shrekben mint a Szőke Herceg!

:-D
0
2012. szeptember 26., szerda 23:34
Én meg a Nattevagten-ben (Éjféli játszma). Nem is emlékeztem, hogy ő a főszereplő. :)
0
2012. szeptember 26., szerda 23:15
Nem semmi, most szúrtam ki Jaime Lannistert a Black Hawk Down-ban :D
0
2012. augusztus 12., vasárnap 0:16
Az jó. Mindig van mit várni... :)

És légyszíves csak a magad nevében beszélj itt mindenféle öregemberekről.. ;)
0
2012. augusztus 12., vasárnap 0:11
Később még inkább fantasy lesz, és Martin azt a nem túl szokványos hatást is képes kiváltani, hogy akit korábban szívből utáltunk, azt képesek leszünk máshogyan értékelni. Persze mindez még a további könyvek és azok majdani évaddá, évadokká (a harmadik könyvtől állítólag 1 regény=2 évad) gyúrásában olvasható, lesz látható.
Hirtelen fejben számolással ez azt jelenti, hogy ha a meglévő öt könyhöz még érkezik plusz kettő, akkor az összesen 7, és eddig cirka két könyből két évad ment le, tehát még 5x2 lesz, ami azt jelenti, hogy 2022 karácsonyára tehetjük polcra a komplett szériát. Ahogy Richard Pryor mondta a Dutyi-diliben, addigra halott öregemberek leszünk. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 11., szombat 23:57
S ha már annyit emlegettem írásomban a főcímzenét, annak, aki nem ismerné, íme:

0
2012. július 10., kedd 18:49
Bámulatos volt a 2. évad! Nem kapkodtam el a megtekintését, megvártam, amíg szépen összegyűlik az összes epizód, és lassan, nem darálva, időt hagyva ízlelgettem minden pillanatát. Az első évadot persze muszáj volt "elénézni" mivel egy év alatt mindent elfelejtettem belőle, de így teljesen jól kiigazodtam a sztárkok, leniszterek, báráteonok, tájgerienek, gréjdzsojok, tirellek, dotrakik, varjak, vadak, sárkányok, mások, és még sokan mások között. Az utolsó részre olyan jól felpörgött minden, olyan qrva izgalmasan vágták össze az immár legalább NYOLC(!) szálon futó eseményeket, hogy igazán nagy kib*szás volt így lógva hagyni az embereket következő tavaszig. A záró képsorok pedig a sorozat eddigi legfaszagányosabb jelenetét produkálták, olyat, amitől még moziban is maguk alá örülnének a fantasy-rajongók. :)
Nem kérdés, baromi nagy siker lesz ez hordozón is!
most posts by TM
0
2012. június 29., péntek 15:41
A Trónok harca írója attól tart, a tévésorozat beelőzi a regényeket
most posts by TM
0