Valaki tudna nyilatkozni a kiadásról? Gyulus pár éve írt hibákról, most is tartalmazza a kiadvány ezeket? Képeket rakna fel valaki? Köszi.
0
2007. július 12., csütörtök 2:17
218
tudna valaki feldobni erről a kiadásról pár képet?csak hogy egyáltalán megéri-e 10e ft-ért elgondolkodnom a megvételén..előre is nagyon szépen köszi!
0
2006. március 6., hétfő 22:10
761
Elhiszem, hogy bosszantó a dolog. Én az Elemi ösztön DVD-vel jártam hasonlóan, mert annak is ilyen sz** tokja van. Mondjuk sikerült valahogy épségben kivennem a lemezeket, de elment vele egy kis idő. Azóta persze vettem egy normális tokot, és abban tartom őket. A kétoldalas kiadványokat egyébként utálom és messziről elkerülöm. Az vigasztaljon, hogy ha csak tapogatni kellett a lemezeket, akkor valószínű, hogy nem lesz velük különösebb gond, bár nem árt letisztítani őket CD/DVD Cleaner cuccal, de azért ezek a lemezek szerencsére sokat kibírnak. A tokot viszont mindenképpen cseréld ki.
0
2006. március 6., hétfő 21:48
2975
így utólag, lehet, hogy tényleg úgy lett volna jobb. hogy őszinte legyek, el nem tudtam képzelni, hogy ez így ennyire szar.
0
2006. március 6., hétfő 21:35
761
Már beszerezhetőek külön is a részek. Érdemesebb szerintem úgy megvenni őket, mert normális a tokjuk, van szitázás a lemezeken, és ha nem kell minden rész, akkor nem kell mindet megvenni.
0
2006. március 6., hétfő 21:29
2975
aki ezt a csomagolást kitalálta, annak a kezét törném le, de azonnal. lehetetlen kultúráltan kioperálni az igénytelen kétoldalas lemezeket abból a szar tokból anélkül, hogy összetapperolnám, de még ennek felvállalásával sem egyszerű feladat. mindezekhez képest különösebben nem is olcsó. minősíthetetlen fos ez a doboz.
0
2005. szeptember 21., szerda 23:27
371
Megnéztem a 2hete vásárolt lemezeimet. Az enyém az első kiadás. Nincs audio kommentár. A 4. részben benne van a kockásodás is, de én azt észre sem vettem egészen addig amíg nem kerestem. Nem olyan vészes. Végül is én már akciósan vettem.Lehet, hogy ezek miatt szórják ki akcióban.
0
2005. szeptember 21., szerda 16:29
316
Az első lemezből már van javított verzió, állítólag február óta, javaslom írj a forrodrot@warnerbros.com e-mail címre, és kiküldik a cserelemezt.
A 4. filmnél nekem is kockásodik, de csak 1 pillanatra, sztem az nem vészes
0
2005. szeptember 21., szerda 15:26
8851
Mint írtam is, 53 perc 13 mp-nél van a kockásodás, és elég határozottan látszik, hogy kimaradt egy jelenet. Az a rész az, amikor a medencénél Sharon Stone elvonja a helyettes kapitány figyelmét, és bekenik a megafonját ragasztóval. Közvetlenül ennek a jelenetnek az elején tapasztalható a kockásodás. Az előző értelmezhető jelenet, amikor a medence partján állnak. Ezután villan be néhány kocka erejéig egy másik jelenet, amelyben Sharon Stone éppen belép valami raktárfélébe...
Megköszönném, ha ellenőriznéd a hibákat!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. szeptember 21., szerda 15:19
371
Én kb 2hete vettem meg. Mondjuk csak szinkronnal néztem meg, mert ez a film felirattal nem érdekel. A kommentárt sem csekkoltam mert az sem érdekel soha. De ha hazaérek megnézem azt is. A 4. részben hol van a kockásodás mert nekem nem tünt fel. De szívesen megnézem neked.
0
2005. szeptember 21., szerda 12:42
8851
Üdv!
Jóideje megvettem már ezt a sorozatot, de a részeket csak apránként nézem meg. Tegnap este került sor a negyedik részre, így csak most szembesültem a korábban már mások által is észlelt problémával.
Szóval az eddigi infók alapján a kiadványnak a következő hibáit ismerem:
- gagyi tok - 4 db kétoldalas korong, de csak az egyik oldalon van cimke a belső gyűrűn - az első rész feliratai egy idő után (17. chapter) eltünnek - hiányzik az első részről a beígért audiókommentár (a menüben szerepel) - a negyedik részben 53 13"-nél van egy 5-6 kockás bevillanó jelenet, ami ezután kockásodás kíséretében az új jelenetre vált
Ez szerintem ebben a formában elég gáz, és a három utolsó hiba egyértelműen reklamálható is. Kérdés, kijavították-e már a hibákat? A jelenleg kapható dobozokban hbátlan lemezek vannak-e? Még megvan a vásárlást igazoló blokkom, így a cserét le tudnám bonyolítani - ha van értelme. Esetleg telefonon el tudnám érni a WHV-t? Vagy van itt valaki, aki érdemi infóval rendelkezik ezzel a kiadvánnyal kapcsolatban?
Minden segítséget előre is köszönök!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2004. október 23., szombat 15:42
3945
felőlem lehet akár nejlonzacskóba csomagolva, 10000 forintot bárhogy megér.
0
2004. október 23., szombat 14:47
813
Szerintem nálunk ez lesz kapható:
De nekem is jobban tetszene az a tálcás megoldás! :)
0
2004. október 23., szombat 14:31
316
Lehet már valamit tudni a díszdoboz kiviteléről, hogy milyen lesz? Az amazon-on egy vastag kartondobozban van benne a 7 DVD-tok, viszont amit ebayen láttam, ott 1 széthajtogatható tokba (mint pl. a Jóbarátok) van belesűrítve a 7 lemez.