Viszont én neked írtam, hogy "mi van?", mégsem válaszoltál érdemben, szóval felesleges kommunikációból korrepetálást tartanod.
Visszatérve az alap-problematikához nagyon nem tetszik, hogy Geena Davis egyfajta egypálcás, futtatott libának van itt beállítva, szinte Brigitte Nielsen kaliber, aki a rendező-producer férjtől való válása után nem kellett senkinek és addig is csak szart gyártott(ak). Renny Harlinról annyit, hogy míg feleségét annyira a tenyerén hordozta, hogy kitalálta neki ezeket az akciófőszerepeket (egyébként szerintem A kincses sziget kalózai baromi jó, még ha nem is találta meg az útját a közönséghez), addig a háttérben dugta a személyi asszisztensét, aki 1997 második felében termékenységében szült is egy Harlin-utódot. Ezek után talán érthető, hogy Geena Davis elvált tőle, s az sem teljesen hihetetlen, hogy az egész filmszakmától megundorodott. Íjászkodni kezdett szabadidejében, s olyan jól ment neki, hogy kis híján bejutott az USA 2000-es olimpiai csapatába. 2001-ben egy "civilhez" ment hozzá, a plasztikai sebész férjjel aztán bő 16 évig éltek együtt, született három gyerekük. Tavaly mentek szét, olvasom, hogy a plasztikai sebész Geena Davisztől férjtartás címén követel pénzt, ilyenről nem is hallottam, mindenestre nem túl macsó. Davis a televíziónál kötött ki, ami szintén nem lesajnálandó, hiszen számos filmsztár ott él/élt másodvirágzást. Amit még fontos megemlíteni, hogy Geena Davishez hasonló tucatnyi középkorú színésznőt lehetne sorolni, akik nem kapnak Hollywoodban szerepet, mert már egy ideje ilyen világot élünk. A mai viszonyok között talán Hepburn-nek sem teremne babér.
Ettől még az a megállapítás igaz, hogy Davis eltűnt a mozivásznakról, de azért fontos árnyalni, hogy miért is.