Sokkal hosszabb választ kezdtem írni, de töröltem. Egy sztár maradt Tom Cruise. (szerintem)
0
2018. augusztus 20., hétfő 23:37
52684
De Niro, Pacino, Costner stb. hová lettek?
most posts by TM
0
2018. augusztus 20., hétfő 22:37
975
Miért, Renny Harlin hova lett? Attól hogy most ilyen filmnek alig nevezhető okádmányokat rendez, a Die Hard 2 vagy a Cliffhanger még mindig jó film.
0
2018. augusztus 20., hétfő 22:16
6925
Akkor hova lett Geena Davis? Stuart Little anyja lett, ez maradt neki.Nekem sem tetszett ez a mocskos ribanc karakter.
0
2018. augusztus 19., vasárnap 23:08
975
Pedig ez az egyik utolsó badass akciófilm, amit a kilencvenes években csináltak. Minden jelenete kincs, az idézhető dumák meg zseniálisak. Nincs ebben elcseszve semmi.
0
2018. augusztus 19., vasárnap 21:57
1194
Bár annak tartják, számomra egyáltalán nem "klasszikus" akciófilm ez, Geena Davis-szel, aki nekem különben is ellenszenves (ahogy még az e filmbéli karaktere szintén az), Jackson meg hiàba keménykedik, pofázik benne káromkodva; a főgonosz is nulla, s egyedül a remek David Morse szereplése volt részemről pozitívum a filmben. Pluszban: azt olvastam, hogy Shane Black (kinek a Dirr-durr és csók és a Rendes fickók című filmecskéit egyformán rossznak, idegesítőnek tartom) forgatókönyvét, a rendező, Harlin és akkori neje, G. Davis még a forgatás kezdete elött átírta, és így el is cseszte azt...
0
2012. április 4., szerda 18:51
6925
A kritikához:
Igen,az "erős nő" karaktert magas színésznőkre(Weaver,Davis) osztották.