Keresés

Drive - Gázt! (DVD)

2012. április 27., péntek 16:44
Baumgartner azért előtte letett valamit az asztalra (a pénzen kívül), amit leinformálhatott bárki, de zömmel a pénzt is olyan szponzorok adták, akiknek ugyanúgy betekintést adtak a versenyző addigi pályafutásába, tehát nem túl jó hasonlat. Egy zugkaszkadőrnek is szerintem kell valamilyen portfólió, mielőtt engedik beülni egy akármilyen járgányba, és hát a raboló emberek ezt nem adhatták meg, mert őket a film elején kivágta a zsaruk elé, mint a taknyot. :)
most posts by TM
0
2012. április 27., péntek 16:34
Pontról pontra :)

Szerintem meg pont, hogy azért akarták külsőssel csinálni a rablást, hogy a déli maffia ne jöjjön rá, hogy ők voltak. Ezen én is kurva sokat agyaltam, hogy ennek mi a csöcsöm értelme volt, de végül is tök logikus. Megcsináltatom mással, akit aztán kinyírok, így bár sejt(het)ik hogy én voltam ez nem biztos, hogy elég egy ellentámadáshoz a másik csapat részéről.

Az utcáról simán be tudja magát bárki vásárolni, lásd Baumgartner Zsolti :) :) (erős volt tudom :))

A betonkanálisban való kocsikázás egyáltalán nem sivár életre utaló jel, elvitte őket a T2 kamionos üldözéses jelenetének a helyszínére, mint filmek érdekesség :) :)
0
2012. április 27., péntek 16:31
Jól látod, az egész film több sebből vérzik, látszik, hogy csupán a fílingre, a melankólikus drasztikusságf érdekes keverékére gyúrtak rá, logika már nem mindenhová jutott. :)
most posts by TM
0
2012. április 27., péntek 16:07
SPOILER

Kérdésem az egész zálogházas rabláshoz kapcsolódik
A helyi gengszter főnök el akrja rabolni a déli maffi család pénzét.
Erre a börtönből szabadult apukát kezdi veréssel rávenni, hogy csinálja meg. Miért? Ott van az ő 2 embere aki megpróbál ráhatni az apucira és, hogy ezek ugyanazok-e , mintakik a motelbe mennek a pénzért azt nem tudom, de azok nem túl szarozóak. Csak azért adja ki a melót, mert az tartozik neki, utána úgy is kinyiratná. Nem lenne egyszerűbb egy fizetési felszólítás után lepuffantani és a zálogházas melót megcsinálnák az ő bevált  tökös emberei. Melóban ugyanannyi, kockázatba kevesebb és megmaradna egy autója is. A déli maffia család meg ha nagyon akarja így is úgy is megtudja ki áll a rablás mögött.

Más . Szerintem az autó versenyzésbe csak úgy az utcáról nem igazán lehet bekerülni.

Milyen sivár életük lehet ezeknek, ha egy beton kanálisban való kocsikázás számít egy családi kirándulásnak? :)
0
2012. április 27., péntek 15:55
0
2012. április 27., péntek 15:54
Engem csak ez az 1 jelenet fogott meg, itt nagyon szép.

0
2012. április 27., péntek 13:23
A csöndet én kínaiul is szoktam nézni. :)
most posts by TM
0
2012. április 27., péntek 11:59
Nem, az elején pont van 3 -4 mondat, aztán kb. negyed óra csönd. De azt már angolul néztem. :)
0
2012. április 27., péntek 9:30
:-)
0
2012. április 27., péntek 9:21
Az első három mondatig azért nézted vagy 10 percig, mi? :)
0
2012. április 26., csütörtök 23:35
A szinkront én is az első három mondatig hallgattam. De ezt nem feltétlenül rónám fel hibának: felesleges szinkronnal hallgatni a filmet, de lehet.
0
2012. április 26., csütörtök 23:10
Ma volt szerencsém a szinkronhoz, háááát....öööööööh... no comment.... :)
0
2012. április 26., csütörtök 22:53
Köszi az infót, ez abszolút tűrhetően hangzik! Bezsákolom hamar!
0
2012. április 26., csütörtök 22:31
Nekem 1:18:24-nél megakadt egy fél másodpercre (talán ott lehet a rétegváltás), amúgy kép-hang hibátlannak tűnt.
0
2012. április 24., kedd 15:47
Ha valaki végignézte a filmet a lemezről, nyugtasson meg minket, hogy nincs hiba se a képpel, se a hanggal! A Sikoly extra változat körüli gondok miatt aggódok csak! :)
Előre is köszönöm.
0
2012. április 24., kedd 14:43
WindiNG helyett WindiGN szerepel a dvd adatlapján az alkotók között a rendezőnél, így nem is listázza, ha Windingre keres az ember. Légyszi javítsátok, ha tudjátok!
0