Annyira dícséred Te is, hogy meg fogom nézni. Sőt, lehet megrendelem látatlanban.
0
2012. május 28., hétfő 1:30
52684
Köszi, ezeket az adatokat nagyjából ismertem és terjesztettem magam is. Mondjuk az hülyeség a cikkben, hogy Amerikában várni kell a sorára, mert van egy másik film, amit többen néztek meg. Csomó filmet többen néztek meg Amerikában, de ez nem jelent semmit, mivel eddig is szájról szájra ment a reklám, így kellő menedzseléssel (értsd kópiaszám emeléssel) a tengerentúlon is sikeres lehet. S ha már szóba hoztad, most már nézd meg Te is! :)
most posts by TM
0
2012. május 28., hétfő 0:57
8260
TM figyelmébe:
Itthon is tarolt az Életrevalók
0
2012. május 21., hétfő 14:18
52684
Ha a Mojo bemutatótáblázatában a 4-es szám azt jelenti, hogy Weisteinék mindössze 4(!) moziban akarják játszatni a filmet, akkor az egyértelmű választ ad a tölcsérrel jelzett írásom végén található felvetésre...
most posts by TM
0
2012. május 16., szerda 16:59
52684
No, ha már van adatlap, akkor beszúrom ide is. Németországban újabb elképesztő adatot produkált a francia film. Nézőszámban beelőzte mindkét Halál ereklyéi-Potter filmet, és így elmondható, hogy Németországban az ezredforduló óta csak az Avatar és a Gyűrűk Ura részei vonzottak több nézőt!!! Hogy mennyire nagy dolog ez, arra még egy adat: a németeknél az előző francia csúcstartó film az 1979-es Csendőr és a földönkívüliek volt.
A film az április végén megrendezett Hollywoodi francia filmfesztivál különdíját és közönségdíját is elnyerte, már Koreában is hódítja a nézőket, világviszonylatban minden idők három legnézettebb francia filmje között van, és május 25-én végre debütál az Egyesült Államokban is, ahol majd elválik, hogy a forgalmazó The Weinstein Company mennyire gondolta komolyan a francia eredeti futtatását amellett hogy már tervezi a jenkiriméket.