Keresés

Menekülés New Yorkból (MIRAX kiadás) (DVD)

2012. május 22., kedd 15:25
Úgy tűnik, a Mirax nem ismeri a 2.35:1-es képarány fogalmát, az összes most megjelent StudioCanal újrázásnál 1.85:1 van az adatlapokra írva, kivétel nélkül. Így tényleg csak akkor derül ki a tényleges méret, ha valaki megveszi és beszámol róla...
0
2012. május 22., kedd 11:46
Igen ez sajna elég gyakran előfordul, nemcsak képarány ügyben hanem sokszor a hangok terén is. Szóval amíg biztos infót nem kapok én nem törlöm a félretett termékeim közül.
0
2012. május 21., hétfő 21:43
Ahogy már a Csillagkapu topikjában írtam, várjuk meg a megjelenést, a Miraxnál elég gyakran nincsenek tisztában a képarányokkal, akármit is mondanak. Példaként A Pók Fészke c. filmet 4:3-as képaránnyal hirdették, még a borítóra is 4:3-at írtak, közben pedig eredeti 2.35:1-es van a lemezen.
0
2012. május 21., hétfő 21:08
Hát ha ez komoly, akkor inkább maradt volna a régi kiadás a boltok polcain, azon legalább eredeti a képméret.

A Mirax úgy tűnik, nem veszi komolyan a DVD-kiadást még így sem, hogy már mutat normális működésre utaló jeleket. Bár a borítókon tényleg össze-vissza írják a képformátumokat...

Esetleg ha valaki megvette már ezt a verziót, meg tudná osztani, mi a valóság?

Köszi!
0
2012. május 21., hétfő 20:57
Azért én még reménykedem. Nem is oly rég a Pro Videonak küldtem egy levelet a Féktelen Minnesota ügyében és azt a választ kaptam tőlük, hogy 1.78-as a képarány. Ennek ellenére megvettem az új kiadást és azt látom, hogy az eredeti képaránnyal szerepel a lemezen.
0
2012. május 21., hétfő 20:14
Nemrég ezt az e-mailt kaptam a kiadótól:

"A DVD-n feltüntetett 1,85:1-es képarány került fel a lemezre."

0
2012. május 18., péntek 19:01
Szerintem csak a klasszikus szinkron létezik hozzá, mással nem hallottam még soha. A 2.0-ás kivitel is erről árulkodik. A kiegészítések is minden bizonnyal meglesznek...
0
2012. május 18., péntek 16:38
Engem is érdekelnének ezek az infók (5.1-es angol hang?, 2.35:1-es képarány?). A szinkronnal kapcsolatban pedig: a kiegészített klasszikust kapjuk?
0
2012. május 18., péntek 14:34
Na igen, a felirat csúszását reméljük, kijavították. A borítón angol 5.1-et is írnak, az vajon ténylegesen rajta van?

A képarány is érdekelne, hogy maradt-e az eredeti 2.35:1-es...

Ha mindezek teljesülnek, örömmel vágon a kukába a B-Roll féle sztereó angol hangú / csúszós feliratú kiadást. Az angol Momentum-os DVD megvolt, nem parasztvakítás a hatcsatornás hang, nagyon jól szólt, sőt azon még dts-ben is hallható...
0
2012. május 18., péntek 11:20
Főleg a felirat az izgalmas kérdés, mivel az előző kiadáson el volt csúszva.
0
2012. május 18., péntek 11:04
Aki már átvette és megnézte az írhatna pár szót a kiadványról. Kép, hang, felirat stb. Kíváncsi vagyok mennyi a különbség a B-roll kiadáshoz képest.
0