Keresés

Liam Neeson és a fehér pokol

2012. július 4., szerda 0:19
52. Igen, valaki, aki megveszi, megírhatná majd, hogy mi a végleges.
0
2012. július 3., kedd 21:42
51: Na, legalább előbb kiderül, ténylegesen milyen képaránnyal került fel a BD-re, már ha lesz egyáltalán valaki, aki megkockáztatja a vásárlást...
0
2012. július 3., kedd 21:15
Úgy látszik hamarabb fog megjelenni:
"Csontig hatol a félelem! Holnaptól a boltokban a Fehér Pokol DVD és Blu-ray kiadása. Egy kis hófúvás és farkasordító hideg igazán jól fog esni a zsigereinknek ebben a kánikulában." - ProVideo a Facebookon
0
2012. június 28., csütörtök 18:26
Láttátok a jelenetecskét a stáblista végén. Furcsállom, hogy ilyen filmnél ilyen véggel is előfordul..de nem gáz.

A képarány témában. Tapasztalataim szerint a legtöbb embernek gőze sincs az egészről.
Én csak ilyen reakciót láttam 2,35:1-nél: "Mi ez a nagy fekete csík?..de kicsi a kép..mér nem lehet teljes képernyős?"
-Igen a legtöbben azt hiszik, hogy többet látnak egy csonkolt-de teljes képernyős- képen.
Talán ezért nyomatják forgalmazók az 1,78:1-et-akár csonkolás eredménye, akár nem- mert a többséget dilettánsnak tartják és azt mondják; "nesztek a szélesépernyős tv-teken így nem lesz fekete csík, boldogok vagytok?"
0
2012. június 25., hétfő 13:43
azért itt is van némi kavar a képarányokkal: az 1,78:1 képarány nem jár csonkolással ennél a filmnél (egy, anamorfra forgatott flashback jelentet kivéve). igaz ugyan, hogy a mozikban 2,35-ös képaránnyal futott a film, és az operatőr is (valószínűleg) erre komponált, de a negatív 3 perforációs super 35 volt, ami vagy 1,78, vagy 1,85. magyarul jelen esetben a 16:9-es BD képarány a mozihoz képest plusz képinformációt hordoz.
0
2012. június 22., péntek 1:39
Én kissé untam a filmet, bár a vége olyan lett, amilyenre manapság számítok egy ilyen jellegű, "páran a természet ellen" típusú filmtől.
0
2012. június 21., csütörtök 23:33
Azért ennél a filmnél sztem fontos a normális hangsáv, van egypár olyan jelenet benne, ami igen jó térhatással bír. A dvd-n persze meg se lepődünk, az már tényleg csak a megrögzött dvd-gyűjtők veszik, épelméjű ember ezekkel a csonkolt képarányú förmedvényekkel nem szennyezi a drága pénzen vett hd-tv-jét. Na de már a bd is?
0
2012. június 21., csütörtök 10:55
A kiadványok bosszantók, de a film tetszett, úgyhogy lehet, hogy megveszem, de megelégszem a DVD-vel
0
2012. június 21., csütörtök 10:21
44: Már a korhatárkarikát is a kiadó dugja fel magának? :(
0
2012. június 21., csütörtök 2:19
A 2.0-ás szinkront, a csonkolt képarányt , az extrák hiányát és az undorító sárga korhatárkarikát is feld*ghatja a ProVideo.

Az ilyen elcseszett tulajdonságokat még DVD-n se kéne megjátszani !
0
2012. június 21., csütörtök 1:11
41. Akkor is szégyellheti magát a kiadó, hogy egy ilyen klasszikusnak számító, nagy népszerűségnek örvendő filmet régi tévére optimalizálva ad ki...
0
2012. június 21., csütörtök 0:10
Gyönyörű munka, lassan már a csonkolt kiadások országa leszünk! És én még azon filózom egy dvd/bd vásárláskor, hogy mit vegyek meg legközelebb. Lassan, ha ez a tendencia folytatódik, nem marad semmi értékelhető kiadás. Ekkor egyre jobban fészkelődik a kisördög a fejemben, hogy akkor mi az istenért költ az ember bármire is (mert venné az eredetit, de nem tudja, mert sz@r), mikor az interneten meg minden fellelhető. Szomorú...
0
2012. június 20., szerda 23:48
40: Az a film a Klub Publishing által lett kiadva, úgyhogy ezen nincs mit csodálkozni, azok nem DVD-kiadások, hanem egy kupac szar...
0
2012. június 20., szerda 22:58
39. A Sztálingrád c. német háborús klasszikussal ellenben jól befürödtem, mert a borítóra rápingált 16:9-es kép helyett nagyot csodálkoztam, mikor nyújtott fejű nyúlbélák szaladgáltak az orosz szteppén... ott derült ki, h 4:3-as a rohadék... el is ment a kedvem tőle...
0
2012. június 20., szerda 22:11
38: Azok leginkább klasszikus filmek, amikhez nem nagyon létezik csonkolt képarányú DVD/HD-transzfer. A Bolond Pierrot MIRAX-os borítója is el van írva, holott a lemezen az eredeti 2.35:1-es arányban van rajta a film. Igaz, magyar felirat nélkül.

Mielőtt bárki is azt hinné, hogy elment az eszem: nem magamnak vettem meg a filmet, hanem megrendelésre... :)))
0
2012. június 20., szerda 22:00
Azért azt ne felejtsük el, hogy a kiadók egy részének halvány lila gőze nincs a képarányokról, nekem is számos olyan filmem van, amelyek teljes képaránnyal jelentek meg, holott a kiadó szerint azoknak is csonkoltnak kellett volna lennie. Csakhogy a legutóbbit említsem: Menekülés New Yorkból.
0
2012. június 20., szerda 21:54
36: Ez így van.

Egyébként meg ha ennyire nem megy a függetlenek rendes kiadása, akkor talán adják el a jogokat mondjuk a GHE-nek. Ők legalább úgy adják ki a filmeket, ahogy kell. Legutóbbi példa az Elhurcolva című film: 5.1 angol / magyar hang, magyar és angol felirat, EREDETI KÉPARÁNY, extrákkal, amik szintén magyarok...
0
2012. június 20., szerda 21:47
stop.  ezek a filmek amik így butítva jönnek azok nem Warner filmek hanem függetlenek. a ProVideo (Warner) a független jogokat csak pluszba vették meg,azok nem a Warner filmekkel együtt "járt".
0
2012. június 20., szerda 15:59
34. S a Warner saját magának is csak csonkolt képet ad? Micsoda mazochizmus!
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 15:55
Sajnos az a baj,h a ProVideo a Warner saját képviselete.
0
2012. június 20., szerda 15:44
Tényleg, most jut eszembe, szeptember elsején jár le a megszokott hároméves Warner-film forgalmazói mandátum. Reméljük, hogy a ProVideo sem lesz kivétel, eddig ők a legkomolytalanabbak a sorban.
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 15:38
A Warner filmeknél mindig "izgulhatunk", hogy milyen kiadást is kap kis hazánk, mert "szegény" ProVideo-nak semmi, de semmi beleszólása nincs a kiadásokra, s örüljünk, hogy egy vadiúj filmet is kiadnak nálunk, az már mindegy, hogy csonkolt a kép vagy a hang, legyünk csöndbe hisz többet úgy sem érdemlünk....

Sikerfilmeket, Oscar nyertes filmeket is csak elvétve kapunk, s ha gyűjtői kiadásról is lenne szó, azt rögtön felejtse el kis hazánk, mert Ők tényleg semmit nem tehetnek ez ügyben...

Köszönjük ProVideo, hogy vagy nekünk.
0
2012. június 20., szerda 15:37
30. Valahogy meg kellett állítani azokat a mindenre elszánt filmkalózokat, akik a magyar nyelvű borítóba dugott angol feliratos lemezeket százezres tételben csempészték ki a zöldhatáron. Azóta ismét felvirágzott Hollywood!
most posts by TM
0
2012. június 20., szerda 15:24
29: ja, a csonkolt képre meg az angol felirat hiányára gondolnak? Az teljesen normális manapság :)
0
2012. június 20., szerda 15:21
28. A "Nem szégyen" című hírben.
most posts by TM
0