Keresés

L.A. Story - Az őrült város (MIRAX kiadás) (DVD)

2016. december 22., csütörtök 14:22
L.A. Story

Nagyszerű humorú romantikus vígjáték ez Steve Martinnal (kedvence(i)m tőle az -egyébként persze nálunk dvd-n a mai napig meg sem jelent- Örömapa 1-2), akinek a film forgatókönyvét is köszönhetjük, Mick Jackson (Több mint testőr) rendezésében! Az ősz komikus e mozijában -a szerelmi szál(ak) mellett- kifigurázza a Los Angeles-i gazdag sznobok világát, valamint cameo-szerepben feltűnik benne többek között Rick Moranis és Chevy Chase is! Legjobb részek szerintem a filmben az éttermi-jelenet és a görkorcsolyás időjós, Harris (Martin) "beszélgetései" az útjelző táblával!
A dvd-n a második szinkron van, nekem tetszik.

Érdekes (vagy inkább sajnálatos...): Bár e film előzetesében látható -és a neve is fel van ott tüntetve-, egyik kedvenc karakterszínészem, John Lithgow (mint Harry Zell), viszont a kész mozifilmből végül mégis kihagyták a karakterét...

Off:
Megjegyzés: Olvastam, például az előzetes hírek ellenére Sienna Miller szerepét is szó szerint kivágták a Fekete mise végleges változatából; plusz még ugye Terence Malick élen jár ebben a dologban, hogy teljes szereplőket nyes ki a film történetéből, viszont ő tudtommal legalább nem rakja vissza az elhagyott részek  pillanatait filmjei mozielőzeteseiben, néző-csalogatónak vagy akárminek... Utálom, s nem tudom mire vélni az ilyen filmes-alkotói húzásokat!
0
2012. július 29., vasárnap 20:35
Akkor a duplázásos másodikat, illetve ezt a hozzászólást törölje már valaki... De úgy, hogy ne maradjon nyoma, tehát ne úgy, hogy a Fórumetikai blablabla... Köszi!
0
2012. július 29., vasárnap 20:33
Köszi Gyulus! ;-)

Arra lettem volna kíváncsi, hogy a korábbi Legendák Klubja kiadásra felkerült új szinkron van-e rajta - ami úgy sz*r, ahogy van - , vagy esetleg a "régi"klasszikus  videós szinkron?
0
2012. július 29., vasárnap 20:33
Köszi Gyulus! ;-)

Arra lettem volna kíváncsi, hogy a korábbi Legendák Klubja kiadásra felkerült új szinkron van-e rajta - ami úgy sz*r, ahogy van - , vagy esetleg a "régi"klasszikus  videós szinkron?
0
2012. július 29., vasárnap 19:44
Hogyne!

Erre hivatott színészek közreműködésével az idegen nyelvű filmekhez készített olyan audio alkotás, melynek segítségével az adott nyelvet kellőképpen nem ismerő nézők szereplőnként más-más színésznek a filmbéli szereplő eredeti szájmozgásához igazodó hangján, magyar nyelven élvezhetik az adott mozgókép terméket.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. július 29., vasárnap 19:41
Szacsvay László,  Kovács Nóra
0
2012. július 29., vasárnap 19:32
A szinkronról lehet tudni valamit?
0