Nem árt tudni azért azt sem, hogy az eredeti film rendezője, Paul Verhoeven nem tartotta jó választásnak Schwarzeneggert a főszerepre, noha az „osztrák tölgy” lojális volt hozzá akkor is, amikor a kételkedő producerek meneszteni akarták volna a holland direktort. Verhoevennek ugyanis az volt az álláspontja (melyet magam is osztok), hogy ennek a filmnek épp a kétely lett volna a lényege, hogy a néző ne legyen biztos abban, hogy amit lát, az a valóság-e, vagy a megrendelt emlékutazás.
Schwarzenegerről viszont senki nem volt hajlandó azt feltételezni, hogy csak álmodja a kemény fickós kalandokat, vagyis a film végül nem egészen az lett, aminek Verhoeven szánta. Ő a bodybuilder helyett valami „nyápic sztár”-t szeretett volna a főszerepre, például Dustin Hoffmant vagy Richard Dreyfusst. Nem az ő akarata volt az erősebb.
Jómagam nem rajongok különösebben Colin Farrellért, de látatlanban nem tartom rossz választásnak csak azért, mert nem Schwarzenegger-alkat. Viszont látatlanban merem mondani, hogy Arnold színészi képességeivel szerintem ő is rendelkezik.
0
2012. augusztus 10., péntek 15:14
7074
Azért legalább egy szelet csokoládéval tiszteleghetnének az eredeti film előtt.
0
2012. augusztus 10., péntek 15:13
52684
Tényleg? De gagyi...
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 15:10
8851
Az új filmben nem szerepel a Mars... vagy rosszul tudom?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. augusztus 10., péntek 15:02
52684
Ha a vörös bolygón a csajok meglátják ezt a véznaságot közeledni magukhoz, kórusban kiabálják a bolygó nevét. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 14:42
8851
"Rosszabb lesz. Már csak azért is, mert a színészek is gyengébbek benne.
Az tutti fix. :D
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. augusztus 10., péntek 14:08
2601
Mivel az eredeti úgy tökéletes ahogy van, kétlem, hogy az új verzió akár csak a közelébe érhet, de szimplán, mint nyári látványfilm valószínűleg rendben lesz.
0
2012. augusztus 10., péntek 14:08
4595
Talán időszerű, hogy még az ottaniak is ráunjanak a "Mindenből remake-t meg reboot-ot csinálunk, legfeljebb folytatásokat, mert a kreativitásunk és a kockázatvállalási kedvünk évek óta a legelső történelem előtti békaszar alatt van" filmgyártási alapelvre. Maximális tisztelet a kivételnek.
0
2012. augusztus 10., péntek 13:47
52684
Majd megnézem én is a hó végén. Legutóbb Batman 3 újrázáson voltam.
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 13:28
13392
Én fel is szisszentem az új verzió előzetese láttán, mert rengeteget elárul a karakterekről és a sztori alakulásáról, mely a Schwarzi-feldolgozásban még fordulatnak számított. Ennek ellenére a barátaimmal várjuk, szóval biztosan megnézem, de az amerikai bukta kicsit vészjósló jel.
0
2012. augusztus 10., péntek 13:09
52684
Rosszabb lesz. Már csak azért is, mert a színészek is gyengébbek benne. Az előzetes is gyenge, csupán modern technikával próbálják felülmúlni az eredeti filmet. Ja, és nincs Johnny Taxi, anélkül eleve nem ér semmit az egész.
most posts by TM
0
2012. augusztus 10., péntek 12:38
2464
Mivel jövő héten jön a remake,ezért kirakom ide ezt az összehasonlító videót. Az új film trailere alapján készítették! Vajon jobb lesz mint a Schwarzi-féle változat? Nemsokára kiderül.