A srácok képbe voltak. Ismernék a sztorit? Ideje lenne otthon megnézetni a gyerekekkel.
Kíváncsi vagyok, hogy hány turista fut fel így a lépcsőkön, ha egyszer eljutnék oda, tuti így tennék én is, mindegy hány évesen.
0
2013. november 20., szerda 19:49
52684
most posts by TM
0
2012. szeptember 4., kedd 1:56
249
Ez az egy megoldás van csak, de nekem most sajnos nincsen pénzem erre munkanélküliként. Már régóta el akarok adni néhány filmet a vaterán, de sajnos nem veszik meg.
0
2012. szeptember 4., kedd 0:01
8851
Én már intéztem magamnak. Megrendeltem innen, a filmeket meg elpasszolom olcsóbban. Az árkülönbözet lesz a doboz ára.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 3., hétfő 23:11
249
Szerintem pedig nagyon jól néz ki ez a doboz! Bárcsak lenne egy ilyenem a filmekhez, de sajnos nem lehet kapni külön. Az Intercom is ma írta meg, hogy külön nem tudnak nekem adni.
0
2012. szeptember 3., hétfő 22:52
8851
Érdekes, amikor elküldtem, még ez volt az idézet:
"Kulfoldon nem ilyen nyomorek mintakat csinalnak. Ez egy kibaszott nagy kamu."
Ha kamu, akkor ne vedd meg! Ennyi. De nekem nem úgy tűnik, hogy hungarikum lenne ez a dizájn:
0
2012. szeptember 3., hétfő 21:02
220
Kulfoldon nem ilyen nyomorek mintakat csinalnak. Ez egy kibaszott nagy kamu. Engem ezzel mar nem tudnak atbaszni. Megvettek valami olcso szart es jo penzert akarjak adni, mert ha az MGM egy normalis mintat ad a dobozhoz, az mar penzbe kerul. Ez van. Ha tetszik, ha nem.
0
2012. szeptember 3., hétfő 21:00
220
Ezt a retkes boritot. Ha csak papir es tinta kerdese, igazan nyomhattak volna hozza egy vonzobb dobozt. Pl feheret, arckepekkel, vagy csak egy arckeppel, vagy arckep nelkul, de ez a retusalt szar kep a ganye zold hatterrel megint csak arra enged kovetkeztetni: Nem fogyott el, csomagoljuk at, hogy mashogy nezzen ki, de tul sokat ne dolgozzunk rajta, mert ugysem folyik be eleg penz belole. Az Intercom elmehet a p*csaba.
0
2012. augusztus 30., csütörtök 19:03
1130
Nekem egy ismerősöm tudott szerezni reszkessetek betörők dobozt a kiadótól, gondoltam talán ez esetben is megoldható.
0
2012. augusztus 30., csütörtök 18:28
8851
Én már beszéltem a kiadóval. Azt mondták, hogy a kiadványokat készen kapják külföldről, így nekik sincs mintadarab a dobozból, ezért reménytelen, hogy adjanak belőle...
0
2012. augusztus 30., csütörtök 15:46
249
Köszönöm a tippet! Megpróbálom!
0
2012. augusztus 30., csütörtök 15:34
1130
Próbálj meg kapcsolatba lépni ez ügyben a kiadóval, hátha tud segíteni. Nem biztos, de egy próbát megér szerintem.
0
2012. augusztus 30., csütörtök 15:30
249
Nagyon szép ez a díszdoboz, de nekem megvan mindegyik része külön. Kár, pedig nagyon jól nézne ki a polcomon.