Keresés

Barátom, Harvey (BLU-RAY)

2021. december 1., szerda 20:15
Akkor ez 100%, hogy nem jelent meg idehaza magyar borítós kiadásban?
0
2019. március 21., csütörtök 0:31
Itthon sajnos nem adták ki.
1
2019. március 20., szerda 22:35
Hello mindenkinek!

Ezt a filmet egyáltalán kiadták itthon? vagy elmaradt a kiadása? lengyel kiadásban elérhető, csak azért kérdezem ,hogy ne is strappáljam magam magyar borítós után mivel ha eleve nincs akkor nincs mit keresni. Köszi!
0
2013. december 21., szombat 20:29
Én majd akkor hiszem el, hogy létezik azoknak a universalos westerneknek magyar kiadása, ha látom. Több internetes oldalon, többek között itt is, előrendeltem ezeket a filmeket, és egy darabig tologatták a megjelenés dátumát, aztán meg törölték a rendelést. Az internetes árverési oldalakra időnként felkerül egy-egy példány, amihez az illusztráció magyar nyelvű borító, de azt webshopokból mentették le, és többnyire a német kiadást árulják.
0
2013. december 21., szombat 16:36
A VOX-ban még teszt is volt erről a kiadványról.

Azok az universalos westernek DVD-n egy ideig itthon kaphatóak voltak.Míg ki nem vonult a kiadó.
0
2013. december 21., szombat 0:28
És mintha egyszer már eljátszotta volna ezt egy másik kiadó is egy rakat James Stewart filmmel. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de Stewart universalos westernjeinek is szépen ott virított a magyar nyelvű adatlapja egy csomó oldalon, de soha nem jelentek meg. Még szerencse, hogy ezek a filmek beszerezhetők külföldről magyar felirattal. A Harveyból nem tudom, hogy létezik-e hivatalos magyar feliratos változat.
0
2013. december 20., péntek 23:43
több, mint egy év tologatás után szerintem ezt levehetnétek már a megjelenési listáról (meg az egész oldalról), soha az életbe nem fogják már kiadni.
0
2012. november 30., péntek 17:03
Vajon még befut bármi idén a Selec_t Videotól? Jurassic Park 1-3 BD, Vissza a jövőbe 1-3 BD, E.T. BD, szinkronos Paramount DVD-k. Rendesen el vannak maradva. Harvey barátunk is téphet egy sorszámot.
0
2012. november 30., péntek 15:28
Vajon szegény Harvey befut még idén? Van olyan oldal, ahol áttették a 2013-as megjelenések közé.
0
2012. október 9., kedd 14:06
Csak annyi, hogy (harvey) rajongóként azt szeretném látni, hogy többféle formátumban legyen elérhető egy termék.
0
2012. október 6., szombat 16:48
mi a problémád ezzel?
0
2012. október 6., szombat 15:09
Dvd kiadás nehogy legyen Mo-on, inkább ezt is vegyék meg máshonnan az emberek ...
0
2012. szeptember 2., vasárnap 23:39
Nagyon jó kis film, tetszett nagyon!!!! James Stewart szuper színész. Végig lekötöt, vicces de komoly alkotás!!!
0