Keresés

Hófehér és a vadász - Limitált fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2012. október 16., kedd 21:46
A doboz képet láttam, de a videót még nem. Már csak akkor nézem meg a videót, ha a kezemben lesz a film. :D
1
2012. október 16., kedd 21:45
Szeva "földi" :D Én is öreg vagyok már, meg rigolyás is, ezért ez még belefért. :D Most meg megyek melózni.:(
0
2012. október 16., kedd 21:26
Ööö, hát én már dobtam az külsejéről képet szóval...
Meg egy videót is, de azt aki nem akarja nem nézi meg:)
0
2012. október 16., kedd 21:17
Én is Csepelen lakom! (Így, nagy kezdőbetűvel szoktam írni, de én már öreg vagyok és rigolyás.)
0
2012. október 16., kedd 20:57
A helyzet az, hogy csepelről majd egy óra az út az Xpress-hez (BKV) és ugyanannyi vissza is. Néha kell egy kis esztelenség is. :) Ahogy mondod!  Megláttam a feltett képeket a doboz kinézetéről, megláttam, hogy ki van a doboz elején, és nem gondolkodtam, eldöntöttem, hogy ez a kiadvány kell nekem :D Bízom benne, hogy tényleg lesz magyar felirat az extrákon. Remélem, hogy holnap már csekkolhatom is a kiadványt élőben. Ígérem csütörtök délutánig én sem teszek fel képeket a kiadványról, nem akarom elrontani senkinek sem a meglepetését :D
0
2012. október 16., kedd 20:18
Hát nekem sincs mindíg szerencsém, de legalább útba tudod ejteni, ezért gondolom nincs plusz költség:)
Juhé akkor már ketten vagyunk esztelenek!:D
Ez kb az volt, hogy megláttad a zománcot és már kell is? Nálam konkrétan ez van :)
Az meg most jut eszembe amit Mikey mondott meglehet, hogy feliratosak lesznek az extrák...
Én ezt csötörtökre tudom meg, de addig már nem is olvasom a topic-ot, hogy meglepi legyen.
0
2012. október 16., kedd 20:04
Én meg épphogy hazahoztam a Prometheust, erre azt látom, hogy raktáron van ez a film is. Így holnap mehetek vissza a városba! Még jó, hogy éjszakás vagyok a héten! Amúgy én sem láttam még ezt a filmet. :)
0
2012. október 16., kedd 19:57
Ne baz! Pont másfél órával ezelőtt állítottam feldolgozásra a tűzrablót. De akkor most ezt is mellé tudom tenni.
Viszont igazi élmény 2 darab filmért 17ezret fizetni:)
Ilyenkor szalad ki a vér az arcomból...

A filmhez kapcsolódva. A Hófehérrel újra az esztelenség mezejére lépek és megtekintés nélkül veszem meg. Nem tudom mi lesz a vége, a szutyok cam ripben nem akartam megnézni.
Így egy újabb premier megtekintésem lesz hamarosan:)
0
2012. október 16., kedd 19:45
Egyébként félreértés ne essék örülök azért neki. :)
0
2012. október 16., kedd 19:44
Ne már... egyben akartam a Prometheusal, és erre most került be, :(
De jó most fizethetek még egy postaköltséget.
0
2012. október 16., kedd 19:05
Raktáron van! :D
0
2012. október 4., csütörtök 22:53
Nem, mert szót ejtett az U-Control-os extrákról is, az meg ha jól tudom, DVD-n nincs (ahogy dts-HD MA 5.1-es hang sem). Plusz a szinkronra is azt írta, nagyon jól szól dts-ben...
0
2012. október 4., csütörtök 22:42
nem lehet,h a BD-t összetévesztette a DVD-vel???  :)
0
2012. október 4., csütörtök 22:28
Pedig a teszter minden bizonnyal kivesézte a kiadványt elég szépen, még azt is megírta, melyik extrához nincs magyar felirat...
0
2012. október 4., csütörtök 22:16
universal-t ismerve kizárt. SAJNOS
0
2012. október 4., csütörtök 18:30
Az ehavi VOX-ban letesztelték a kiadványt, azt írják, az extrák többsége kapott magyar feliratot a BD-n. Erről jó lenne valami közelebbit megtudni, hátha végre megtörik a jég a Universal-nál és a nagyfelbontás szerelmesei is megkapják magyarul a bónuszokat... :)))
0
2012. október 4., csütörtök 11:56
Na de mégis, 1-2 nap vagy 1-2 hét? Ha tényleg nem tudják, akkor igencsak nagy bajok vannak ott..
0
2012. október 4., csütörtök 11:46
Robi azt írta itt a fórumon,h a kiadó se tudja mennyit fog késni.
0
2012. október 4., csütörtök 9:51
Előreláthatólag mennyit késik? Mert nem szeretném ha most kihozatnám a Terminátort, aztán 1-2 nap és megérkezik..
0
2012. október 3., szerda 23:57
ez biztos? valahol bejelentették hogy késik?
0
2012. október 3., szerda 23:28
ne várd mert ha héten nem lesz ebből a kiadványból semmi.
0
2012. október 3., szerda 22:31
Reménykedem, hogy holnapra megérkezik és akkor további szép kiadványokkal érkezik haza :D
0
2012. október 3., szerda 9:11
Értem, ez is valami. A Hófehért legrosszab esetben meddig teszitek el? A sötét lovagig? :)
0
2012. október 2., kedd 20:42
Csak a 90%-nál nagyobb biztonsággal megjelenő filmeknél tudjuk az ilyen kéréseket teljesíteni. Minden mostanáig nem törölt rendelés törlésével megvárjuk a Terminátor megjelenését (tehát aki a Terminátorra várt, annak most csütörtökig nem törlünk semmit, utána töröljük azt, ami lejárt), a Terminátort pedig legfeljebb a Prometheus megjelenéséig tudjuk majd eltenni (a Fox-nál nem jellemző a csúszás), tehát a Terminátor és a Prometheus is összevárható lesz egy csomagban, de a többi megjelenéshez nem tudunk alkalmazkodni. Ha a Terminátor és a Prometheus megjelenése között befut a Cápa és/vagy a Hófehér, akkor természetesen a Prometheus-ig mindegyiket eltesszük majd.
0
2012. október 2., kedd 20:35
Xpress! A Terminátort el lehetne rakni addi, amíg a Hófehér meg nem jelenik?
0