Keresés

Paramount mégis ?

2001. december 10., hétfő 19:46
Paramount mégis ? Majd akkor, ha az Xpress megírja! Addig csak a szürke "állomány" marad. Felesleges mindíg izgulni! Én sem vagyok ideges a Total Recall-om miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!
0
2001. december 10., hétfő 15:19
egy rupotlan, igénytelen országban élünk, mit vártál? és ezek még a kis dolgok, hogy paramount dvd, menjél be egy korházba és nézz körül.
0
2001. december 10., hétfő 12:31
Amúgy miért nem tud a UIP megegyezni a Paramount-al (vagy a CIC europe-al)? Már csak azért érdekes mert körölöttünk - és itt nem nyugatra gondolok - majdnem mindenhol kaphatók hivatalosan Paramount filmek DVD-n. Túl magas a jogdíj? Vagy túl sok példányt kellene kötelezően átvenni? Már olyan pletykát is hallottam, hogy az intercom hozná a Paramount-os DVD-ket. Valaki világosítson már fel, hogy mi az akadálya annak, hogy már majdnem két éve nincs megállapodás.
0
2001. december 9., vasárnap 11:40
tegnap láttam [és vettem]forrest gumpot a bécs előtti media marktban 349 OST-ért. ez kb. 67oo forint. ugyanez a bécsi virginben már 399 OST...
0
2001. december 7., péntek 13:36
Hát bárki is forgalmazza őket, ennyiért eladhatatlanok lesznek. Milyen borzalmas ár ez?! Én inkább rendelem Németo.-ból. (A dupla Forrest Gump pl. 40 DM...)
0
2001. december 7., péntek 12:46
Hali!

Valami mésgicsak történhetett, mert tegnap a Budaörsi Media Markt-ban láttam Paramountos dvd-ket ezüst színű cimkével, és a magyar címmel.
Ezeknek az ára 9.900 Ft forint volt függetlenül attól hány darab DVD-t tartalmaztak.

Üdv Peet
0
2001. december 1., szombat 17:37
Kedves Magoo!
Igazából engem annyira nem izgatott fel,hogy beszarjak,de talán mást igen ezért írtam le.
0
2001. december 1., szombat 17:23
Ne szarj be! Nem hivatalos forgalmazás lévén jutottak oda azok a filmek. Legalább is szerintem.
:-) Az a fene UIP-DUNAfilm arra sem képes hogy szerződést kössön a PARAMOUNT PICTURESszel. Peddig jókora gázsi befolyhatna nekik a filmek forgalamzásából!
0
2001. december 1., szombat 16:43
Ma a Corában láttam a következő filmeket :
A Cég,Truman show,Mint a villám,Halálhajó  és a többit nem tudtam megjegyezni.Van rajtuk ezüst papír melyen rajta hogy magyar felirat illetve ahol van szinkron.
A borító viszont német.Árat nem tudok mert siettem.Szóval ennyi. :)
0