Amennyiben kosárba tudod tenni, tag vagy, és meg tudod rendelni. De nem feltétlenül akcióról van szó. Ez a termék pl. nem hiszem, hogy olcsóbb lenne, pusztán a limitált mennyiségből először a zóna tagok rendelhetnek, a többiek meg csak akkor, ha marad belőle.
Először én is megrendeltem, de rájöttem, hogy nem ér meg nekem +7eFt-ot ez a kütyü plusz a BD3D korong. Ráadásul a sima BD-nél az 5 napos átvételi határidő sem köt.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 17., hétfő 22:38
423
Köszönöm a kioktató választ. Mást részt viszont elégé megkülönböztető dolognak tartom ezt Xkluzív zóna dolgot.Lehet,hogy valaki nem engedhette meg magának mostanság a film vásárlást vagy csak pusztán nem volt olyan film amit meg akart volna venni,de erre most megjelenik egy olyan kiszerelés amit megvenne,de nem tud mert nem Xkluzív zónás. Szóval lehet,hogy nem jól közelítem meg ezt a dolgot,de én így látom.
0
2012. szeptember 17., hétfő 22:05
2464
Nekem sem világos az,hogy tag vagyok-e vagy sem. Esetleg úgy kell értelmezni,hogy amelyik termék megjelenik nekem a zónában azt megvehetem akciósan?
0
2012. szeptember 17., hétfő 21:40
376
Teljesen meglepő módon minden titokra fény derül, ha az ember rákattint az XKLUZÍV-ZÓNA fülre :)
0
2012. szeptember 17., hétfő 21:35
423
Ez a kiírás mit jelent?Előre is köszönöm! Ez a termék jelenleg csak az Xkluzív-zónában kapható