Keresés

HTML gyakorló topic.(őrangyalom ajánlására) :)

2007. július 16., hétfő 2:06
3.
0
2007. július 16., hétfő 2:04
Újabb
0
2007. július 16., hétfő 2:03
Próba
[URL=http://img241.imageshack.us/my.php?image=machinisthg8.jpg][/URL]
0
2007. július 11., szerda 23:48
Próba
http://youtube.com/watch?v=t9eNru2WO6Y
0
2007. július 11., szerda 17:41
0
2007. július 11., szerda 15:26
Szívesen! Csak ügyesen!:)))
0
2007. július 11., szerda 15:24

Nah, nagyon szépen köszönöm, végre könnyedén rakhatok majd fel képeket a gyűjteményemből :)
0
2007. július 11., szerda 15:17
Eszem sok... tudhattam volna, hogy így nem megy...megkevertem szegény rendszert...

Na, akkor tehát ALT Í aztán img src = aztán a kép linkje majd ALT Y.

És bocs az előzőekért..
0
2007. július 11., szerda 15:14
Kedves Idegen,

Majdnem jól csináltad...így kellett volna:
0
2007. július 11., szerda 15:01

img src="http://img293.imageshack.us/img293/9798/dscf1408nb5.jpg"
0
2007. július 10., kedd 20:09

15. VOLT Fesztivál, Sopron (július 4-5-6-7.)

Mivel az idei EFOTT az ország másik végében, Debrecenben lesz, ezért barátnőmmel elhatároztuk, hogy inkább a VOLT-ra megyünk. Nagyobb is, közelebb is van, a program is jobbnak ígérkezett, így minden a VOLT mellett szólt. A sátrazást viszont még nem akartuk bevállalni, főleg az esővel és a hideggel fenyegető időjárás miatt, ezért az egyetemi koleszban foglaltunk szállást potom pénzért. A kolesz amellett, hogy nagyon szép és tiszta volt, más miatt is emlékezetes marad. Itt találkoztam ugyanis először egy bizonyos "kultúr wc" nevezetű kezdeményezéssel. Ez a nagyon egyszerű és ötletes dolog annyit takar, hogy három A4-es lapra dalszövegeket, verseket, vicces idézeteket szerkesztettek a lelkes egyetemisták, amit aztán a wc-ben található kis tartóba helyeztek, olvasnivalót biztosítva ezáltal a "dolgukat végzőknek". Jól megfért itt egymás mellett Kispál dalszöveg, Örkény egyperces és Szabó Lőrinc. S mivel rendszeresen megjelenő lapról van szó, ezért a változatosság is garantált, így nem kell állandóan ugyanazokat a falfirkákat olvasni. Valószínűleg nem csak nekem tetszett ez a kultúr wc-s "újság", ugyanis másnapra elvitték őket mindkét mellékhelyiségből...

No de akkor a VOLT-ról... Az idei jubileumi fesztiválra minden eddiginél több embert vártak a szervezők, persze nem ok nélkül, hisz olyan kaliberű előadók, mint a Prodigy vagy a Korn még sosem tették tiszteletüket Sopronban. Persze mindkét zenekar túl van már a csúcson, mégis hihetetlen tömegek voltak rájuk (és a többi fellépőre) kíváncsiak.

1. nap
Reggel, mikor elindultunk Sopronba még 21 fok és napsütés volt, mire megérkeztünk mintegy 5-6 fokkal hidegebb és szakadt az eső. Szerencsére a fesztivál megnyitójára mérséklődött az eső és csak néha szemerkélt, viszont a hideg továbbra is megmaradt. Szerencsére nem volt nagy sár, pedig felkészültem rá, hogy a nap végére kb. úgy fogok kinézni, mint egy vaddisznó. Sokan már eleve gumicsizmában jöttek, sosem láttam még ennyifélét ebből a praktikus lábbeliből. Volt hagyományos barnászöld, de a színes csíkostól, a virágmintásig mindenfélével lehetett találkozni.
Az első koncert amit megnéztünk, az a Kispál csendesülős, vagy ahogy Lovasi nevezte "tokkal-vonóval" koncertje volt, ám mivel egyikőnk sem nagy Kispál fanatikus, így a koncert felénél továbbálltunk. Ezt nagyon is jól tettük, mert az MKB klubszínpadon sikerült kifognunk egy üres és baromi kényelmes kanapét, ahonnan az ex Eleven Holdas Zselenszky alias Nap unplugged koncertjét élvezhettük. Barátnőm nagy rajongója mind az együttesnek, mind a nemrég "kirúgott" frontembernek, ezért ezt a koncertet várta legjobban. Nap tök jófej volt, mert még a színpad előtti kordonokat is elbontatta a szervezőkkel, hogy minél közvetlenebb legyen a kapcsolat közte és a közönség között. A műsor gerincét Nap költői estjein elhangzó dalok és versek adták, ezt foglata keretbe a 4-5 Eleven Holdas dal. Óriási siker volt a koncert, a végén a Fél százalék c. nótát még én is hangosan énekeltem, pedig nem vagyok oda túlzottan az EH-ért. Nap is láthatóan megkönnyebbült a sikertől, meg is érdemelte az ovációt. Kívülállóként is nagyon jól szórakoztam, a közönség nagy része (90% a lányok aránya) pedig gyakorlatilag orgazmust élt át.
Ezután császármorzsát ettünk a Macskafogó Tejbárban, majd feltérképeztük a fesztivál területét. Eközben a nagyszínpadon a PUF játszott, el is kaptuk a talán legnépszerűbb számukat a Bált. Ezután ittunk még egy sört és jó előre beálltunk a nagyszínpadhoz, hogy minél közelebbről kísérhessük figyelemmel Yonderboi koncertjét. Jó bulit csaptak, csak Kutzora Edinát volt rossz nézni, ahogy majdnem megfagy a lenge kis rucijában. Sajnos ráadással együtt is csak egy és negyed órás volt a konci, így baromi sokat kellett még várnunk a Korai örömre. A szél egyre jobban fújt és a levegő hőmérséklete is még jobban visszaesett, így pingvinként egymáshoz simulva és alkoholt kortyolgatva próbáltuk elviselni a hideget. Barátnőm a Korai végére már majdnem megfagyott, így úgy döntöttünk, hogy a napot befejezettnek tekintjük és egy forró fürdővel vigasztalódunk.

Yonderboi

2. nap
Az eső nem esett, annyira hideg sem volt már, viszont kicsit fújt a szél. A Sunscreen helyett inkább Palya Beára mentünk a Red Lounge-ba, de a szar Zanzibár baromira behallatszott, a nagyszínpadról. Ez azonban nem zavarta Beát és kvartettjét és egy jó kis koncerttel varázsolták el a nem csekély számú közönséget. Eztán a fűben sörözve végigdumáltuk az Emil Rulezt és megállapítottuk, hogy Hajósék ugyan nagyon jó zenét játszanak, de nem nagyszínpadra valók. Mindezt azonban feledtette a Quimby, ami Magyarország egyik legjobb zenekara. Sajnos az első pár számról lecsúsztunk egy pizzaszeletnek egy sörnek és a toi toi előtti soroknak köszönhetően, de a koncert hátralévő részét végigtomboltuk. Volt Káosz Amigos, Mennyből az angyal és természetesen Bordély Boogie. Kiss Tibiék megint nagyon kitettek magukért. Quimby után még jobban megtelt a placc, mert ezután következett az est fő produkciója: Ákos. Csúszott is vagy fél órát a koncert, de mindent felejtetett a hatalmas show, amit ez az általam nem különösebben kedvelt fiatalember adott. Ákos igazán ért a szórakoztatáshoz, koncertje néha tán túl kiszámítható volt ugyan, viszont nekem nagyon bejött. Pedig a számait is elég felületesen ismerem. Ez a koncert VOLT Ákos nyári turnéjának első állomása, úgyhogy aki teheti mindenképpen nézze meg valahol, bizonyosan nem fog csalódni.

Quimby

3. nap
A program alapján ez a nap ígérkezett a legjobbnak és ez követelte a legtöbb kompromisszumot. Ki kellett hagynunk a The Moog-ot, az Amber Smith-t és a Zagart is, volt helyette azonban Hiperkarma, Neo, Tankcsapda, Koop, Prodigy és 30y. A Hiperkarma sjnos hatalmas csalódás volt, ők is unták, a közönség is, vissza se jöttek a ráadásra. A Neo azonban jó bulit csapott, csak rosszul voltak hangosítva így ez eléggé zavart. A Tankcsapdából csak 4-5 számot hallgathattunk meg, mert sietnünk kellett a Koop-ra. Ezt a koncertet váram legjobban mind közül és nagy meglepetésemre baromi sokan voltak a Vodafone Arénában. A két svéd úriember négyfős zenekarral érkezett (vibrafon, dob, bőgő, trombita), akik csodálatos jazzes, swinges zenét játszottak az elektronikus alapokra. Markus és Oscar női topban és a VOLT egyik legnagyobb slágerében a nyakba akasztható színes masniban léptek színpadra, ám szerencsére őket nem dobálták meg, mint a melegfelvonulás résztvevőit. Yukimi Nagano énekesnő élőben még elbűvölőbb, mint a klipekben, teljesen elvarázsolt. A ráadásban elhangzott a legismertebb daluk a Come to me is, mi pedig eufórikusan ugráltunk. Ezután öt perces ováció, őrjöngés, lábdobolás következett, ami meghozta gyümölcsét és még 1x visszajött a zenekar. Talán ők sem számítottak ekkora sikerre, mert Yukimi már kabátban volt és úgy énekelte újra a Koop Island Bluest. Életem egyik legjobb koncertje volt ez, hosszú időre feltöltődtem vele és ha újra eljönnek Magyarországra én tuti ott leszek.
Ezután átsiettünk a Prodigy-re, hisz mégiscsak a 90-es évek egyik legmeghatározóbb zenekaráról volt szó. Ennyi embert még életemben nem láttam, később meg is tudtam, hogy teljes teltház van a VOLT-on, ami most esett meg először. Nyolc után már nem is engedtek be senkit. A fiúk késtek vagy fél órát, majd óriási zúzásba kezdtek. El sem tudom képzelni elöl mi lehetett, hátul is majdnem szétszakították egymást az emberek. Négy szám után odébbáltunk, mert kezdődött a 30y, ami barátnőm egyik kedvence. Én még maradtam volna Prodigyn de nem akartunk elválni, így együtt mentünk át a pécsi banda koncertjére. Prodigy ide vagy oda, itt is rengetegen voltak, a fiúk is meglehetősen élvezték a zenélést, így egyáltalán nem bántam meg, hogy kihagytam a Prodigyt. Sajnos eztán nem jutottunk be a Red Lounge-ba a Sumo-ra, mert teltház volt. Várni és tömegnyomorogni nem akartunk, inkább hazabuszoztunk.

Koop

4. nap
Jó kis levezető napnak ígérkezett az utolsó, ám a Heaven Street Seven hamar el is vette a kedvünket. Nyomtak egy lezavarós alibikoncertet és gyorsan továbbáltak. Szerencsére egy héttel korábban is láttuk őket a ZP-ben, így azzal vigasztalódtunk, hogy ott legalább jók voltak. Fél órával a koncert után Szűcs Krisztián sétált el mellettünk és látszott rajta, hogy nem kevés alkohol volt már a szervezetében. Amúgy nem csak őt láttam testközelből az ún. ismert emberek közül. Első nap elsétált mellettünk Galamb, majd fél perccel rá Winkler Nóra (biztos végeztek ez aznapi Kultúrház anyaggal), de láttam a megasztáros Bella Leventét, Bródy Jánost, a tök részeg Fialát és az élőben is baromi szimpi Lévai Balázst.
HS7 után lépett színpadra a colorStar, ami a Quimby mellett a másik kedvenc magyar zenekarom. Bennük sem csalódtam még sosem, most is oltári nagy bulit csaptak. A koncert végén már teljes transzban ugráltuk végig a Petite Adéle-t és az Aalomadalom-ot. A hangosítás is nagyon jó volt, elenben jó pár koncertével. Levezetésképpen messziről végighallgattuk a Kispál nagyszínpados koncertjét. Szerencsére sok számot játszottak az első pár albumról is (csak azokat ismerem), így sokkal jobban éreztem magam, mint a három nappal korábbi csendesülősön.

colorStar

Vasárnap egy kis városnézésre is sikerült időt szakítanunk, a Tűztoronyba is ingyen felmehettünk. Sopron még mindig az egyik legszebb magyar város. Nagyon jól éreztem magam az első VOLT-omon, jövőre is tuti ott leszek. Még egy kis üresség van bennem, de szép lassan visszazökkenek a szürke hétköznapokba...

0
2007. július 9., hétfő 18:47
0
2007. július 8., vasárnap 19:10
Esetleg így?
0
2007. július 8., vasárnap 18:51
http://www.sendit.com/video/item/7001000127130
0
2007. július 8., vasárnap 18:50
És akkor így:http://www.sendit.com/video/item/7001000127130
0