Keresés

Kincs, ami lesz

2014. május 28., szerda 21:33
26. Ez úgy tűnik, hamisítvány. Ahogy elnézem már törölték is.
0
2014. május 27., kedd 15:46
Láthatáron a legújabb Bud Spencer-Terence Hill BD!
Van, ahol már kapható is :)) :
http://beta.vatera.hu/az-ordog-jobb-es-ball-keze-i4279643551.html

Reméljük, ezen már Full-HD képet kapunk! :))
0
2012. október 5., péntek 18:18
Én nem szoktam BD-t vásárolni, de mivel ettem egy kis Puffin lekvárt, ami erőt és mindent lebíró akaratot adott, így valószínűleg ezt is meg fogom venni! Nem ez a kedvencem tőlük, hanem a Nyomás utána és a Bűnvadászok, de ezt is nagyon szeretem. Mámá lenni királynő sziget Pongo-Pongo.
0
2012. október 5., péntek 10:12
23:
Jómagam is hasonlóan korrigálok. Csodát nem várok, de mint tudjuk a lepényhal elsőre, a reményhal meg utoljára. :)
0
2012. október 5., péntek 0:48
22: Épp ezért várom meg, hogy napvilágot lássanak az első vásárlói kritikák, mert ha nem sikerül jól a kiadás, akkor lehet bármekkora kedvenc, nem kerül be a gyűjteménybe...
0
2012. október 5., péntek 0:01
19: Volt pár DVD megjelenésük, egy lemezen két film. Turkálós, de voltak köztük jó filmek is ( Szalamandra + Egy rendőrfelügyelő vallomásai ). A minőségről inkább nem szólnék...
Azért fogadom kicsit fenntartásokkal ezt a megjelenést.
0
2012. október 4., csütörtök 23:17
20. Rettentő felszínes volt az egész és úgy egyáltalán, elég rosszul lett megírva. Engem igazából az nem zavart, hogy Carlo Pedersoliról szólt leginkább a könyv, de az baromi nagy csalódás volt, hogy a filmes pályafutásáról alig írt valamit. Gondolhatta volna, hogy ez (és Terrence Hill kapcsolatáról) olvasna leginkább a legtöbb ember valami. Van hogy a legnagyobb klasszikusairól csak 1 mondatot írt, ott is a film tartalmát. Ez nagy gáz volt. Helyette oldalakon át a legtöbb embernek tök ismeretlen olasz filmesekről magyaráz.

De még a magánéletes rész is egy felszínen kapargatás volt legtöbbször. Csak kemény fél oldal szentelt annak, hogy rákos volt. Na ne már...

A német Amazon-on láttam, hogy megjelent egy második önéletrajza is. Lehet, hogy valaki mondta neki, hogy ez így elég gyengus volt, aztán csak írkált valami olyat is, amit az emberek elvileg elvártak.

A fotók mondjuk jók voltak
0
2012. október 4., csütörtök 22:19
12. Számodra miért volt csalódás az önéletrajz? Én a magam részéről nagyon összecsapottnak tartom. Miközben van egy elnyújtott, művészieskedő kerettörténet, a filmek születéséről szinte nem tudunk meg semmit, csak hogy Lee Van Cleef masszív alkoholista volt, Telly Savalas önimádó, Eli Wallach viszont jó fej, a kaszkadőrök néha túl követelőzővé váltak, és Terence Hill a valóságban nem szeret zabálni. Kb. ennyi. Inkább Carlo Pedersoliról, az úszóról szól a könyv, és nem Bud Spencerről, a színészről.
0
2012. október 4., csütörtök 22:08
amúgy mi ez/ki ez a kiadó???  :O
0
2012. október 4., csütörtök 22:06
16: És még a szinkront sem kell hozzá kipótolni utólag, mivel annak idején a teljes vágatlan filmhez készült el. :)))
0
2012. október 4., csütörtök 21:53
A felbontásról nem tudok nyilatkozni,ellenben a kép tűéles és a színek pompáznak végre:)
legalábbis az eddig tévében és dvd-n látottakhoz képest:)
0
2012. október 4., csütörtök 21:51
13. Öröm és bódogság.
0
2012. október 4., csütörtök 21:44
13: A HD-transzfer eredetéről mit lehet tudni? Merthogy eddig sehol a világon nem jelent meg Blu-ray lemezen ez a film (legalábbis én nem találtam nyomát).

Ugye rendes 1080p24 lesz, nem valami interlaced fos?

Lossless hang nyista, csak dts olasz? Ami ráadásul nem is az eredeti nyelv, mivel angolul forgatták, ha jók az értesüléseim.

Mondjuk mivel mind a két nyelv rajta lesz, a kérdés csak költői. Meg annyira a veszteségmentes hang sem fontos jelen esetben, a klasszikus szinkron mindent visz... :)))
0
2012. október 4., csütörtök 21:34
Asz em megvan mit kérek karácsonyra XD
0
2012. október 4., csütörtök 21:32
A kiadó most jelezte, hogy a DVD-vel szemben ez a változat vágatlan lesz.
0
2012. október 4., csütörtök 21:19
Remélem ez a könyv nem lesz akkora csalódás, mint a Bud Spencer önéletrajz.

Amúgy a BD megjelenés örvendetes, de nem vennék rá mérget, hogy tényleg olyan hű de jó lesz a kép.
0
2012. október 4., csütörtök 20:48
Hajrá! Jöhet a többi is, különben dühbe jövünk. Egyébként egy bennfentestől azt hallottam, hogy egy lekvárgyár támogatta a kiadást, és tőle hallottam, hogy az albumban lesznek papagájcsajok is.:)
0
2012. október 4., csütörtök 20:08
9.: Pont akartam kérdezni, ez melyik lesz.
Nálam is tuti vétel. Nem is gondoltam, hogy BD-n is kijön.
0
2012. október 4., csütörtök 20:02
8..hát egy felújított vágatlan kering a neten és az 102 perc..úgyhogy ha a 108 kb marad,akkor tuti vágatlan:)
0
2012. október 4., csütörtök 19:58
Remélem a DVD-kiadással ellentétben ez vágatlan lesz.
0
2012. október 4., csütörtök 19:51
törlés törlés törlés...juj de felszínesen olvastam
0
2012. október 4., csütörtök 19:50
De miért nincs rajta az eredeti angol nyelv?..miért csak az olaszt erőltetik rá 5.1-ben,mikor a közös filmjeik 97%-a angolul készült?
0
2012. október 4., csütörtök 19:46
Ez az a film, amit ha adnak, mindig megnézek. Meg még néhány BS-TH film. Nem kérdés, hogy a könyvet is, meg a BD-t is megveszem.
0
2012. október 4., csütörtök 19:44
Ez nagyon nagy hír!! :)
0
2012. október 4., csütörtök 19:23
Neeee... ezt nem hiszem el! :)
0