Keresés

Batman: A sötét lovag trilógia (6 DVD) - Xpress Online Xkluzív (DVD)

2012. december 7., péntek 17:33
Amúgy ezt hol lehet kapni?

Én inkább erre ruháznák be
0
2012. december 7., péntek 15:37
Nemrégen Nov 28.-án a Xpress azt írta, hogy lehetséges utánpótlás belőle
Majd kiderül a dolog de reménykedek benne, ha nem lesz akkor csak a Sötét Lovag Felemelkedés DVD-t veszem meg, Duplalemezesben
0
2012. december 7., péntek 10:05
Hát akkor meg kell rendelni, és keresztbe tenni az ujjakat;)
Vagy esetleg az égre lehet lőni a bat-jelzőfényt...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. december 7., péntek 10:01
Tegnap jártam jó pár offline helyen, de csak a BD-verziót láttam, azt is csak elvétve.
most posts by TM
0
2012. december 7., péntek 9:58
Xpress Online Xlúzív cuccból?:O
Amúgy én elsősorban nem online gondoltam...
0
2012. december 7., péntek 7:14
Többi helyen néztem mindenütt rendelésre volt belőle
0
2012. december 6., csütörtök 21:09
Szerintem rendeld meg, de azért nézz körül máshol is. Ha találsz belőle valahol, jobban teszed, ha rögtön meg is veszed;)
0
2012. december 6., csütörtök 20:14
Csak az a kérdés lesz-e még belőle utánpótlás karácsonyig?
0
2012. december 6., csütörtök 20:11
Karácsonyra mindenképpen szeretném beszerezni
Ez tuti
0
2012. december 6., csütörtök 19:24
Azt csak te tudhatod, hogy karácsonyra szeretnéd-e megvenni.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. december 6., csütörtök 19:04
Lesz-e még ebből több darab?
Ha igen akkor karácsonyig várható-e, mert én karácsonyra szeretném megvenni?
0
2012. december 5., szerda 19:35
Ma én is megkaptam.

Olyan vastag, masszív kartontokja van, hogy nyugodtan lehet rajta kopogtatni. A lemeztálcák is sokkal vaskosabbak a megszokottnál, a rögzítő mechanizmusuk pedig ezidáig páratlan; én legalábbis még nem láttam ilyet, de kifejezetten tetszik. Lehet, hogy nem éppen a legpraktikusabb, de egyrészt a lemez nemigen esik le róla, másrészt a kezeléséhez azért nem kell külön diploma.

A grafikai kivitelezés is tetszetős, a lentikuláris előlap pedig kifejezetten szép. A könyvecske is minőségi darab, jó sok fényképpel. Ennél látszik leginkább, hogy nem kifejezetten ebbe a dobozba szánták, de azért nagyon pozitív, hogy benne van. Kézbe véve kicsit meglepődtem azért rajta, milyen pici, a fényképek alapján valahogy nagyobb méretre számítottam. De csalódást persze nem okozott. :-)

Összességében örülök a döntésemnek: mindkét trilógiás kiadványt anyagi és ésszerűségi okokból nem vállalhattam be, ezért némi felárral megvettem ezt a (nekem külsőleg is jobban tetsző) gyűjteményt és a sima BD változatot a trilógia záró darabjából. Az első kettő már úgyis megvolt (igaz, DVD-n is), így most mindkét formátumon teljes a sorozat, és ez a díszdoboz nagyon szépen fog mutatni a Batman Antológia mellett.
0
2012. december 5., szerda 17:52
Gyönyörű kiadvány! Kezdenek felébredni a kiadók..
0
2012. december 3., hétfő 15:49
Elkelt.
most posts by TM
0
2012. december 2., vasárnap 0:33
Köszönöm ezt a terméket! A minap vettem át, nagy tetszetős, igényes kiadvány! Még több ilyet kérünk! :)
0
2012. december 1., szombat 15:23
Hogy érthetőbb legyek, én csupán majd egy csomagszámot adnék meg annak, aki szeretné, nem nyitok boltot a boltban. Viszont írjátok meg szép kerek mondatban, hogy a DVD vagy a BD érdekel, mert a "trilógia" mindkettőre érvényes. :)
most posts by TM
0
2012. november 30., péntek 23:09
Komoly érdeklődőnek átengedem a saját félretett példányomat, melyhez még 4 nap félretételi idő jár.

brickati@yahoo.com
most posts by TM
0
2012. november 28., szerda 20:03
Maximálisan egyetértek. Most már csak azt kellene eldöntenem, hogy mindkét kiadást megvegyem-e...?! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. november 28., szerda 20:00
és ráadásul ilyen jó árban is. ugyanis egy 6 DVD lemezes digiért 7500-at, és 5 BD lemezes digiért 15.000 egyáltalán nem sok, sőt....
0
2012. november 28., szerda 19:49
Lenyűgözően csodálatos mindkét kiadás (DVD + BD), egyszerűen nem gondoltam volna, hogy a mostani helyzetre való tekintettel, a kiadók még tudnak ilyen kiadást is kiadni, pedig azt hittem már minden elveszett. Le a kalappal a ProVideo előtt...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. november 28., szerda 18:08
Köszi a plusz képeket.

A BD-nél a könyv mögé volt beállítva egy kis hungarocell hasáb, hogy ne tudjon a nyílás síkja mögé csúszni, mivel keskenyebb, mint a digi. Itt nem tudom, ez a különbség fennáll-e, vagy egyforma széles a könyv és a digipack belső, de gondolom, a könyv a két kiadásban tökéletesen egyforma. Mivel a BD tokok alacsonyabbak szoktak lenni, ezért lehet ez az 1 centis difi. A képen a sötét doboz miatt nem tűnik olyan vészesnek az így keletkezett lyuk, bár nálam pont olyan a díszdobozok elrendezése, hogy éppen a nyitott oldaluk látszik...
0
2012. november 28., szerda 10:17
Jelezzük azoknak, akik a 100%-os fogyás után adtak le rendelést, hogy a kiadótól kapott információ szerint várható a következő hetekben utángyártás. Nem biztos, de elképzelhető, hogy az új szállítmány valamivel magasabb áron érkezik majd, amennyiben az árrés elbírja természetesen nem hárítjuk át az árkülönbözetet vásárlóinkra, ellenkező esetben értesítünk mindenkit a változásról.
0
2012. november 28., szerda 1:12
Ezer örömmel. A pakk egyszerűen gyönyörű, egyszerűen minden tetszik benne. Maga a doboz jó masszív, ráragasztva a lentikuláris borító három féle képpel.

Az album kb egy centivel tényleg kisebb mint maga a digi, de abszolút nem zavaró. Pont annyira széles a doboz, hogy szépen elférjen, minden gond nélkül ki lehet venni, és vissza, és nem is lötyög benne. Nem tudom milyen a BD-s hungarocell trükk, de itt nem votl semmi ilyen. Összhatást pedig szerintem nem zavarhatja, merthát a polcon úgyse az az oldala látszik :)

0
2012. november 27., kedd 22:07
Esetleg örömmel venném azt is, ha szóban is leírnád, értékelnéd a kiadvány küllemét: hogyan épül fel, mi mennyire tetszik benne...?

A képeidet elnézve még valami eszembe jutott a könyvvel kapcsolatban: a magassága kisebbnek tűnik, mint a digi magassága. Gondolom azért, mert a BD digi méretéhez igazították. Ez mennyire zavaró a kiadvány összhatásában?
0
2012. november 27., kedd 22:04
Köszönöm a klassz képeket!

Az 1. és 3. képen a külső doboz látható? Hogyan helyezkedik el benne a digi? A könyv és a digi mérete egyezik, vagy itt is hungarocellel trükköznek, hogy ne lógjon ki a lóláb? Ez utóbbi eset áll fenn ugyanis a BD diginél.
0