Keresés

Amerikai pite: A találkozó (DVD)

2016. május 6., péntek 9:37
Na találtam egy oldalt:
http://www.movie-censorship.com/report.php?ID=761628

Szóval szegényebbek lettünk néhány sor plussz dumával, meg pár cickóval amit sajnálok.
0
2016. május 6., péntek 9:33
Azt olvastam anno, hogy ez a DVD nem a rendezői változat. Valamikor megnéztem letöltve a rendezői változatot szinkronnal. Ott alig 8-10 mondat volt, aminél átváltott angolra. A kérdésem, hogy valaki összehasonlította a DVD-t a rendezőivel? Mert ha csak ennyi maradt ki akkor megvenném, de amugy gyűlölöm a cenzúrázott, meg finomított verziókat. Köszi.
0
2012. október 17., szerda 13:04
Ismét egy kevésbé az ígért szórakozást nyújtó film.
A film középső 1 órája olyan unalmas, érdektelen, picsogó, nosztalgia köntösbe csomagolt ál életbölcsességek halmaza, hogy nem is értettem hogyan ment ennyire mellé a film. 2 jobb poén van a filmben, az egyik a jetskys hűtőládás,a jóféle altesti alpári fajtából és a másik, a legfőbb ami miatt mégis érdemes volt megcsinálni az egész filmet az pedig a Fincs (nincs kedvem kiguglizni hogyan írják angliusul)mamája jelenet. A csalódáshoz talán az is hozzájárul, hogy tavaly túl lettünk a 25 éves érettségi találkozónkon és nekem inkább ciki volt látni pl., hogy Mena Suvari mennyire nem a szépség irányába változott. Tudom ilyen az élet ezért is néztem volna inkább az első részhez hasonló szintű baromságot, de úgy látszik 10 évente sem önnyű bele találni a tutiba.
0