Keresés

Blade Runner - Szárnyas fejvadász - 30 éves jubileumi limitált gyűjtői kiadás (3 BD) (BLU-RAY)

2012. november 16., péntek 22:59
Ez szép.
0
2012. november 16., péntek 22:38
0
2012. november 16., péntek 22:38
Inkább ez a bosszantó... limitált kiadás és a műanyag része meg van olvasztva... Na ezt tegye ki az ember a polcra!

Kedves Xpress!

Vélemény? Javaslat?

0
2012. november 16., péntek 15:53
Nem tudom és megmondom őszintén, hogy nem is érdekel, csak gondoltam segítek azzal, hogy megosztom az infót!
0
2012. november 16., péntek 15:38
Elképzelhető, hogy import áru, mivel ebben a hálózatban több külföldi cuccot is tartanak készleten. Akkor meg már olcsóbb az online. :)
most posts by TM
0
2012. november 16., péntek 13:53
Mivel nem kapható már itt, így leírom. A budaörsi MM-ben láttam belőle 2 db-ot.
0
2012. november 15., csütörtök 15:41
Hát ma láttam, és nagyon gagyi! Picike gyűrött doboz, fóliával összezsugorítva. A belseje sima műanyagdoboz?, mert a képen azt volt!
0
2012. november 14., szerda 21:16
Ma szóltak MM -böl kaptak pár darabot (1-3) üzleteneként. Polcra nem kerül ki eldótól kell kérni a limitált darabszám miatt. Érdemes odatelefonalni ha lecsúsztatok ti is a listáról.
0
2012. november 14., szerda 9:28
megnézem, mit tehetek az ügyben. :)
0
2012. november 13., kedd 22:41
De jó is lenne, ha más is készítene olyasmi fényképeket, mint pl. én a szobros pókemberről! Szívesen megnézném itt is, pontosan mit kaptatok a csomagban. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. november 13., kedd 20:59
megjött nekem is. a könyv nagyon jó, a kisautó elmegy. kapunk egy szép lentikuláris nyomatot is, ami nekem újdonság, mert nem tudtam, hogy ilyen is lesz a dobozban. szerintem jó kis kiadvány így elsőre.
0
2012. november 9., péntek 15:33
Meg is jött :) A kiszerelés nem a legjobb, de a tartalom kárpótol érte :)
0
2012. november 9., péntek 11:14
Ezek után nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a Batman doboz sorsa..
0
2012. november 9., péntek 10:46
Igazad van.
Én gyűlölöm ezt a mentalitást, ami itt van.
Tőlünk nyugatabbra azért kissé másképp mennek a dolgok. Node ott évtizedekre rendezkedik be (rendkezkedett be!) egy multi is, tudja jól, hosszú távon úgy kell alakítani az üzletmenetet, hogy ős is, és a sok-sok kicsit is jól járjon.
Itt viszont erőből megy minden. :( Ha nem tetszik valami, lehet kussolni.

Hol van már a magyar virtus?! Jaj, jaj, csak lapítsunk, mert már a nagyszüleink is lapítottak, a szüleink is, akkor jó lesz ez nekünk is, meg majd a gyereknek is... :S
0
2012. november 9., péntek 9:59
Most komolyan azt gondolod, hogy egy jobb napokat látott, elgettósodott környék sarki kisboltosa bemegy a Metróba és leordítja a svejci tulaj fejét, hogy az utolsónak ott maradt, külföldről rendszeres apanázst kapó Ráhel néni abban a hónapban nem kapott vörös kaviárt, amit a vásárlói ha ingyen is kapnának pfújjolva köpnének ki? Komolyan?
0
2012. november 9., péntek 9:48
Tegnap én is beugrottam egy útba eső MM-be, hátha...

Azért én továbbra sem értem. Ha lentebb a kolléga 37%-nál rendelte, és már neki sem jutott, akkor feltételezve a 100 db-os kontingest, 37 db-nál is kevesebbet kapott az xpress.

Akkor ennek az egész kiadványnak mi is volt az értelme?! Felhergelni egy csomó embert. Nem hozunk forgalomba csak 100 db-ot, és még ez is ráfizetés (hahaha). Akkor az 50 darab biztos nem ráfizetés... Bűzlik itt valami nagyon.

Egy biztos: ha nekem lenne ilyen jelentős webes áruházam, a minimum, hogy leordítanám a fejét a hazai/külföldi forgalmazónak. De valahogy nekem már korábbról is az az érzésem, - vélhetően a retórzióktól tartva - az xpress nemigen mer/akar szembeszállni a beszállítóival. :(  Inkább mesteri szintre fejlesztette annak a ténynek a körülírását, hogy "fingunk nincs mikor és mennyit sikerül szerezni ebből a termékből". Amit valahol meg is értek... Nyilván egy MM-nek sokkal jobb érdekérvényesítő képessége van e téren.

Ritka, hogy egy kiadványt ennyire várok, ezért nagyon csalódott vagyok. Persze megvan a korábbi BD kiadás  legalább. (Amit különben a sógoromnak akartam ajándékozni, még jó, hogy meglepetésnek szántam, így legalább ő nem várja...)
0
2012. november 8., csütörtök 18:32
Hát ez tök jó.... :-(

már csak azt nem értem, hogy a ProVideo gondolom nem ma reggel szembesült a tényekkel, így igazán szólhattak volna előre, hogy ne a megjelenés napján derüljön ki mindez.
De ha valóban ma reggel tudta meg, akkor sorry.

Egyébként a hír hallatára elrohantam a legközelebbi MediaMarkt-ba (szó szerint), de ott sincs, egyik boltjukban se, és ők sem értik, hogy miért nem érkezett meg. Remélik még a héten befut.
0
2012. november 8., csütörtök 17:39
Nekem holnap hozza a futár. Már nagyon várom :)
0
2012. november 8., csütörtök 17:03
Akinek eleve megvan a hazai Final Cut BD, annak bőven megfelel egy külföldi rendelés is, ha már csupán egy ilyen zömében magyarítatlan "hibrid" érhető el itthon. Előbbi ok miatt ennél a kiadványnál nem érzem, hogy védeni kellene a mundér becsületét, pláne, hogy közel kétszeres a szorzó ár és ár között.
most posts by TM
0
2012. november 8., csütörtök 16:43
Azt hiszem az xpress hozzáállása dicséretes.

Ugyanakkor nem értem én ezt az egészet. A kiadók panaszkodnak, hogy kicsi a piac, nincs vásárló erő, stb. Ehhez képest a tervezett mennyiség gond nélkül előrendelésben elfogy. Majd most kiderül, hogy még ezt a nyamvadt pár tucat darabot sem képes a kiadó teljesíteni.
Kérdem én, ezek után kinek van kedve ismét rendelni majd más, hasonló kiadványt?! Lesz-e kedve/energiája az xpress-nek (más üzletnek) ilyen feltételekkel felvenni a kínálatba a terméket?! Ezzel maguk alatt vágják a fát. Node én ebben az országban én már semmin nem csodálkozom. :(

Ezzel együtt úgy gondolom a rengeteg huza-vonára tekintettel érdemes lenne az xpress-nek egy jó ügyvédre költeni. Ezzel az örökös "bizonytalanságban tartjuk a vásárlókat" megoldással több jogcímen is lehetne perelni még itt abszurdisztában is.
0
2012. november 8., csütörtök 16:33
Hopsz időközben megjött hivatalos válasz, és mindent megmagyarázott.
0
2012. november 8., csütörtök 16:32
Azthiszem ez a sor a teméknél mindent elmond...

"A kiadvány csak limitált változatban jelenik meg, nem tudjuk garantálni, hogy minden megrendelést teljesíteni tudunk, de a rendeléseket a beérkezés sorrendjében teljesítjük."

Csak azt nem értem minek vesznek fel ekkor aelojegyzesi ablakot ha 50% ot sem telejsitik...
0
2012. november 8., csütörtök 16:28
Sajnos a forgalmazóhoz is eleve kevesebbet küldött a külföldi partner az eredetileg is rettenetesen minimális rendelt mennyiségből és mi is az általunk rendelt mennyiség töredékét kaptuk csak meg, így valószínűleg a rendelések egy részét nem fogjuk tudni teljesíteni. Érdeklődtünk a kiadónál, hogy melyik más boltba került még nagyobb mennyiség, azt terveztük, hogy ha veszteséggel is, de felvásároljuk a készleteket, hogy teljesíthessünk minden rendelést, de kiderült, hogy a nagy műszaki hálózatok boltjainak többségébe is legfeljebb 1-1 példány jutott, így reménytelen a dolog.
Törölni azért nem töröltük még az előrendeléseket, mert ha bárki visszamondja, vagy nem veszi át a kiadványt, a rendszer azonnal kiosztja a sorrendben következő megrendelőnek, így nagyjából a jövő hét végéig nem kizárt, hogy néhány rendelőnek jut még (a megjelenés napján is rögtön ketten visszamondták).
Sajnáljuk, hogy így alakult, mi mindent elkövettünk, hogy minél több jusson a mi vásárlóinknak (a legtöbbet mi is kaptuk), de olyan elkeserítően alacsony darabszámok érkeznek mostanában az extrább kiadványokból (sajnos a piac ismeretében jogosan), hogy nem tudunk mit tenni.
0
2012. november 8., csütörtök 16:06
A termék elfogyott?! Bizonytalan?! Valaki kapott ebből egyáltalán? Tud valaki valamit, hogy mi a helyzet? Igazán tájékoztathatna az Xpress.
0
2012. november 8., csütörtök 13:46
szeretnénk egy hivatalos infót az illetékestől :-)
0