Lehet, hogy rinya, de szerintem inkább értetlenkedés a logikátlanságon... Behoznak egy már kiadott régi filmet jobb kiszerelésben, ajándék biszbasszal, de magyarítás nélkül.... És nem hoznak be olyan sikerfilmet exklúzív kiadásban mint a Titanic, vagy TDKR batman maszkos változat, olyan filmet meg egyáltalán nem mint az indiana jones... Mindhárom említett film valószínűéleg nagyobb vásárlóerőt vonz mint a szárnyas fejvadász, mégsem ők kaptak exklúzív kiadást... tehár részemről nem rinya, hanem nem értem, hogy ez miért van...
0
2012. október 19., péntek 20:57
7926
Na meg ugye a külföldi vásárlók, a külföldihez sem kapnak Magyar vonatkozást. Most lehet megvenni. Egyfolytában megy a rinya, ha meg jön valami, az nem jó.
0
2012. október 19., péntek 20:43
Moderátor
7449
Egyetlen értelme van így megjelentetni, mégpedig az, hogy vagy így megjelenik, vagy sehogy. A végső vágás - csodák csodájára - megjelent magyarul, akinek bejön a film valószínűleg már úgyis megvette akár teljes áron, akár akcióban, ha a maradék két lemezre fullos magyarítás került volna és csilivili díszdoboz nélkül, akár egy 8-9000 forintos áron (3 BD kevesebbért nem igazán jönne ki) piacra dobták volna, akkor sem ment volna el belőle 2-300 darabnál több. A Warner gondolom felkínálta a lehetőséget a ProVideo-nak, ők meg azt gondolták, hogy 100 darab ilyen kiszerelésű díszdobozra talán van kereslet a karácsonyi piacon, ha többre nincs is. Számoljátok ki, hogy mennyibe került volna 100 példány kedvéért felpakolni akár csak a magyar feliratot a két lemezre. Sajnos a mi piacunk már eljátszotta annak a lehetőségét, hogy valaha mondjuk a Gyűrűk ura bővített díszdobozokhoz hasonlóan totál magyarított, igényes kiadványok jelenhessenek meg. Jövőre ilyenkor szerintem örülhetünk annak is, ha még lesz egyáltalán magyar vonatkozású új BD-megjelenés.
0
2012. október 19., péntek 20:31
3945
végre megjelenik az összes változat egy dobozban! nagyon igényes kiadásnak tűnik ez a gyűjteményes doboz. talán egy magyar felirat elfért volna még - főleg az eredeti moziváltozaton és a rendezői változaton -, de ez ha igaz, hogy minden változat felújított és új hangkeverést kapott, akkor igen tartalmas csomag lesz. már csak azért is örülök ennek, mert a final cut átszínezésével annyira azért nem vagyok kibékülve: sokkal ridegebb lett, még ha sir ridley azt kamuzza is, hogy ő így álmodta meg eredetileg... az autó óriási flash. nem titok, hogy nolan batjét ez inspirálta, ami egy 30 éves film esetében azért nem kis szó, ha a technikáról van szó. szóval hatalmas nagyon olaszság ez az egész, de most már lassan tényleg nyomorba dönt ez az év végi roham. :)
0
2012. október 19., péntek 19:48
1597
Itt van egy nagyon tuti film szépséges kiadása 3 BD-n. A lemezekre rápakoltak egy rakat érdekes extrát, illetve a film több változatát is és képesek úgy megjelentetni, hogy csak az egyik filmen lesz magyar vonatkozás, a többi extra és film csak magyar vonatkozás nélkül érhető el. Mi értelme van így megjelentetni valamit?
0
2012. október 19., péntek 19:20
19951
hát ha tényleg nem lesz a többi változaton és az extrákon magyar vonatkozás akkor tényleg gáz és felesleges ez a kiadás
" A kiadvány végleges specifikációját, tartalmát és árát még nem közölte a kiadó, de amint bővebb információhoz jutunk, jelezzük az oldalon! "
Tehát nem biztos, hogy csak a Végső vágáson van Magyar vonatkozás. ( Bár nagyon valószínű... )
0
2012. október 19., péntek 18:07
227
7: nekem még sehogy sincs meg BD-n, szóval az elméleted számomra kedvező :-)
9: :-D és szerinted az Xklúzív zónában mennyibe kerülne? :-D
0
2012. október 19., péntek 17:49
5528
Törött Batman maszkos kiadás? Gagyi. Limitált exkluzív gyűjtői kiadás 1:1 arányú Tumbler-al. Az valami.
0
2012. október 19., péntek 17:47
1394
csak az első lemezen a 2007-es vágáson vagy magyar vonatkozás?
oh ha ez így van akkor megkönnyült a döntésem... akkor nem éri meg beszereznem meg megvan kintről az 5 lemezes...
0
2012. október 19., péntek 17:44
8977
Szerintem nem fogják, főleg, hogy kiderült, csak azon lesz magyar vonatkozás, ami már amúgy is sokunknak megvan. Sajnos....
0
2012. október 19., péntek 17:43
227
október 26-ig naponta elmormolok egy imát azért, hogy ne rendeljék be az összeset.
0
2012. október 19., péntek 17:37
92
Hát igen... Ha lenne olyan elvetemült, akit csak az autó érdekel, akkor már talált is egy vevőt a maradékra, persze épeszű áron :)
0
2012. október 19., péntek 17:33
1394
Most legyek én az aktuális fanyalgó? :) Leszek! Ilyen műanyag autó vacak nekem nem ér semmit... Ha kiadnák egy sima digipackban a filmet, mégha 15 ezer lenne is a 3 lemez akkor is megérné, de autó dolog nekem gagyivá teszi...
és megintcsak leírom amit már leírtam: ilyet bezzeg behoznak, de a TDKR-ből nem hozzák be a törött batman maszkos változatot...
0
2012. október 19., péntek 17:02
8851
Ha maradnak a specifikációk, akkor ez így nem túl vonzó - legalábbis számomra. Mondjuk nekem a film sem akkora kedvencem, hogy a meglévő BD változat mellé ezt is beszerezzem, még akkor sem, ha mindegyik lemezen lesz magyar vonatkozás. A film rajongói viszont örülhetnek.
Viszont tényleg brutális, amit a forgalmazók művelnek a DVD/BD gyűjtőkkel így az év végére... Ki bírja ezt anyagilag?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. október 19., péntek 17:00
1755
Meg is rendeltem :)
0
2012. október 19., péntek 16:49
5528
Jól néz ki. Érdemes lenne begyűjteni, már ha lenne rá.