Ez egy egy órás pilot, ezt mutatták be a stúdiónak. A története gyakorlatilag megegyezik az első résszel. Azonban miután zöld utat kapott a projekt, gyakorlatilag újraforgatták az egészet, az lett az első epizód.
Elég sokat beszélnek róla a 33 perces werkfilmben.
0
2013. január 6., vasárnap 14:56
1277
Ez az angol kiadáson van rajta. Gyakorlatilag ugyanaz, mint a magyar DVD-n az első rész, csak nyersebb, színvonalban alulmarad a végső változathoz képest.
0
2013. január 6., vasárnap 14:50
5042
A legtöbb portálon, imdb-n is azt látom, hogy van ennek a sorozatnak egy "unaired pilot" című egy órás epiózdja, amit az első rész elé sorolnak. Ez micsoda? Rajta van a DVD-n?
A kegyetlen Gorthaur és Mr. Baggins újabb közös filmje. Remek! :-)
0
2012. november 23., péntek 21:23
4595
És nyilván neked kéne megmondanod, mi az "érték"...
0
2012. november 23., péntek 21:02
305
Imdb, mi? pfff ...
Nem mondom megnéztem én is anno egy nap alatt a 6 részt, de ebből csak kábé 1 órán át szórakoztatott. (Könyv formájában imádom, de feldolgozva még Brett sem nyűgözött le.)
Üres, sokszor leül,többször is túlzottan erőltetett.
Az utolsó két részt már csak kötelességből tudtam le, mert nálunk sajnos nőuralom van. Még egyszer akkor sem nézem meg, ha fizetnek érte.
(Mondjuk elnézve a fórumokat, blogokat: minden sorozat nagyszerű, kiváló, kihagyhatatlan. Hát, nem. Jó lenne, ha tényleg értékén kezelnénk a dolgokat.)
0
2012. október 30., kedd 20:04
3448
Csatlakozom a dicsérők táborába. TV-ben mikor indult adtam neki egy esélyt, olyannyira megtetszett, hogy azonnal akartam a többi részt. Trónok Harca óta nem szórakoztam ilyen jól sorozat alatt. Vegyétek minél többen, adják ki csak a többi évadot is. Én már elő is rendeltem, és nagyon várom, hogy mihamarabb újranézhessem.
0
2012. október 29., hétfő 19:43
19951
hatalmas sorozat. remélem kiadják a többi évadot is majd!