Keresés

A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége (limitált, gyűjtői kiadás - mozis és rendezői változat) (2 DVD) - Xpress Online Xkluzív (DVD)

2012. október 31., szerda 22:06
semmi  :(
0
2012. október 31., szerda 21:58
Firefox alatt nincs négyzet.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. október 31., szerda 21:58
Segítek, itt a link (beszúrni nem szúrom be, mert túl nagy):
kepfeltoltes.hu/121014/Gy_r_kura_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. október 31., szerda 21:20
szürke négyzet se?
most posts by TM
0
2012. október 31., szerda 21:06
de nekem kép ikon se jelenik meg!  :(
0
2012. október 31., szerda 21:05
16. hsz.
most posts by TM
0
2012. október 31., szerda 21:04
nekem semmilyen kép nem jelenik meg!!!
0
2012. október 31., szerda 19:25
ÚJ KULISSZÁK MÖGÉ KALAUZOLÓ DOKUMENTUMFILM eddig sosem látott felvételekkel!
A dokumentumfilm készítője, Costa Botes (akit személyesen Peter Jackson választott) nyers felvételek felhasználásával mutatja meg, hogyan született meg minden idők legmonumentálisabb kalandfilmvállalkozása

Ezekről tud valaki valamit? Kinti ismerőseim szerint felejtősek.
0
2012. október 31., szerda 18:06
Kép ikonra jobb egér és "kép megnyitása új lapon" - az új lapon megnyitva látható.
most posts by TM
0
2012. október 31., szerda 18:04
Dehogyis, semmi gond, nekem kellett volna részletezni, csak még túl friss volt az élmény... Béke! ;)
most posts by TM
0
2012. október 31., szerda 17:59
Nekem nem jelenik meg a kép.
0
2012. október 31., szerda 17:46
Nem szándékoztalak megsérteni, bocsánat, ha nyers voltam, csupán kissé felbosszantott ez a negatív hozzáállás, ami az előző hozzászólásodig jóformán alá sem volt támasztva. Így viszont már kerek a kép, és némileg egyet is tudok érteni veled, de én azt mondom, amíg nem jön majd a bővített BD-n, addig jó lesz ez is. :)
0
2012. október 31., szerda 16:52
Köszönöm! :)
Gyönyörűek!!!
most posts by TM
0
2012. október 31., szerda 16:50
Csak a falra kell festeni és megjelenek. :P

Én mindenképpen megveszem a magyar kiadást is, majd egy laza lemezcserével szépítem a kinézetét. :)
0
2012. október 31., szerda 16:38
Ha szépen megkéred, mester-jani biztos belinkeli ennek a kiadványnak az eredeti kinézetéről készített képeit, amihez képest ez a megkésett, magyar, műanyagtokos kiadás valóban lehangoló, pláne annak tudatában, hogy egy olyan trilógiáról beszélünk melynek korábbi kiadásai bőrhatású tokokban, szobrokkal, díszdobozokban is napvilágot láttak - idehaza is. Ezekhez az előzményekhez képest sajnos valóban soványabb lesz az, amit nekünk adnak. Persze a lemezek tartalmának így is lehet örülni, de a Barbi babához szép ruha is dukálna, amiért többen fizetnénk többet, ha lehetne választani. A Prometheus doboz általános megítélése egyébként felemás lett nélkülem is, de ez meg nem idetartozik.
Az írásod többi részének stílusáról nem, arról viszont beszélek, hogy amíg nem jelezték a butítottabb kiadást, addig én is rajongással telve vártam a megjelenést, de előre elvették a kedvem a dolgoktól.
most posts by TM
0
2012. október 31., szerda 16:14
Azért ne sírd tele a párnád, nem volt semmiféle betámadás, itt leginkább arról van szó, hogy már azelőtt szólsz le egy terméket, mielőtt bárki más ténylegesen megszemlélhette volna, kvázi előre elveszed az ember kedvét a dolgoktól. Persze jó magyar szokás szerint baromi mókás dolog ám előre fanyalogni, meg tényként közölni, hogy mi szar és mi nem éri meg... kb ugyanez volt a helyzet a Prometheus díszdoboznál is.
0
2012. október 31., szerda 16:08
Ahogyan teljesen más valamiről információ tudatában írni, és megint teljesen más információ nélkül betámadni az információt birtokló személyt.
most posts by TM
0
2012. október 31., szerda 16:05
Teljesen más valaminek utánaolvasni, vagy pedig ténylegesen a kezedben tartani, a saját szemeddel megnézni...
0
2012. október 31., szerda 15:51
A csacsiragyi az azt a szépséget takarja, amivel eredetileg tervezték kiadni négyezerért, amihez képest az általam használt jelző mind külcsín, mind ár tekintetében találó.
most posts by TM
0
2012. október 31., szerda 15:49
Az a titok, hogy utánaolvastam.
most posts by TM
0
2012. október 31., szerda 15:42
Ezek a kiadások egyáltalán nem "teszkógazdaságosak". Alig 2000 Ft egy  darab. Új kiadás (mozis + bővített változat). Új extrák, amelyek még a korábban kiadott 4 lemezesen sincsenek rajta. Az ár/érték aránya kiváló.

Egyébként mi az a "csacsiragyi". Szép magyar szó.
0
2012. október 31., szerda 15:01
Honnan tudod, milyen a minősége? Fogtad már a kezedbe, nézted már? Nem értem, minek kell állandóan előre puffogni meg lesajnálni mindent.
0
2012. október 31., szerda 14:10
Miután a csacsiragyi BD hazai megjelenésére hiába vártunk, most sikerült még ebből az "antik" DVD-kiadásból is egy teszkógazdaságos igényességű izét letenni az asztalra.
most posts by TM
0
2012. október 31., szerda 13:26
Remélem a film adatlapján elírás a német hang, és az igazából angol akar lenni... :)
0