Hát bazmeg, én tisztára azt hittem, majomszereplő alatt a főszereplő srácra gondolsz! Nem rajzolok smiley-t, mert tényleg azt hittem.
Catherine Zeta-Jones-szal (így kell ragozni?) álmodtam az éjjel. Ez részben annak köszönhető, hogy a napokban láttam az Ocean´s Twelve-et, részben meg nem tudom. Történetesen kiderült, hogy mi valami távoli rokonok vagyunk, és megkértem, énekeljük el együtt a Hit Me With You Best Shotot, és megtörtént. Sajnos több nem rémlik.
No de egyébként vitatom, hogy a rockkal kapcsolatos motívumok nevetségesnek lennének ábrázolva. Amikor a srác a majombandában ugrabugrál, na anak toltak oda kőkemény kritikát, "az igazi műfaj" védelmében. Oké, a zenék ebben a felállásban kicsit kurvásak, de pont ez a lényeg - ha még a Hannah Montana külsejű, nemtől függetlenül tiniprostik is Twisted Sistert meg Gunst énekelnek, akkor a rockzene nemcsak nem-szánalmas, de követendő és halhatatlan. De a We´re Not Gonna Take It/We Built This City egyveleg felvezető szövege is arról szól, hogy a rajongóknak tele a pöcsük azzal, hogy a háttérben zajlanak a corporation games, mégis minden, amit fel tudnak mutatni, az az, hogy megváltoznak a corporation names.