Keresés

Mindörökké rock (DVD)

2012. november 16., péntek 21:56
Most miért? Tök jó volt a majom.... Barbossa kapitány majmának a rokona. :)

0
2012. november 5., hétfő 12:29
Hát bazmeg, én tisztára azt hittem, majomszereplő alatt a főszereplő srácra gondolsz! Nem rajzolok smiley-t, mert tényleg azt hittem.

Catherine Zeta-Jones-szal (így kell ragozni?) álmodtam az éjjel. Ez részben annak köszönhető, hogy a napokban láttam az Ocean´s Twelve-et, részben meg nem tudom. Történetesen kiderült, hogy mi valami távoli rokonok vagyunk, és megkértem, énekeljük el együtt a Hit Me With You Best Shotot, és megtörtént. Sajnos több nem rémlik.

No de egyébként vitatom, hogy a rockkal kapcsolatos motívumok nevetségesnek lennének ábrázolva. Amikor a srác a majombandában ugrabugrál, na anak toltak oda kőkemény kritikát, "az igazi műfaj" védelmében. Oké, a zenék ebben a felállásban kicsit kurvásak, de pont ez a lényeg - ha még a Hannah Montana külsejű, nemtől függetlenül tiniprostik is Twisted Sistert meg Gunst énekelnek, akkor a rockzene nemcsak nem-szánalmas, de követendő és halhatatlan. De a We´re Not Gonna Take It/We Built This City egyveleg felvezető szövege is arról szól, hogy a rajongóknak tele a pöcsük azzal, hogy a háttérben zajlanak a corporation games, mégis minden, amit fel tudnak mutatni, az az, hogy megváltoznak a corporation names.
0
2012. november 5., hétfő 12:26
Látod, nekem már nem is maradt meg a fejemben az, hogy volt benne egy majom, pedig kétszer is láttam moziban. :)
Szerintem az, hogy rockzene, vagy Abba-dalok szerepelnek egy filmben, alapvetően lényegtelenek, ha van egy sztori, akármilyen light-os (mert hát a Mamma Mia! sztorija is elfér egy hmmm... söralátéten, úgy gondolom, hogy ha van kellő helyzetkomikum, meg hozzá remek színészek, akkor mindez frankón tud működni, akár operarészletekkel is. De itt ráadásul a zene is csúcs, sokkal profibban van jelen, mint a Mamma Mia! musicalnél, hiszen itt olyan tökéletesen összekevert mixeket hallhatunk, amik már magukban zenei rendezői díjat érdemelnének. Nekem azzal sem volt bajom, hogy az egész zenei világ vidám módon volt tálalva, mivel ilyen zenéket hallgatva magam is mindig jókedvre derülök. Véleményem szerint azért Cruise alakításában megvillant valami drámai árnyalat is, az ő figurája volt a legjobban kidolgozott az egész filmben.
most posts by TM
0
2012. november 5., hétfő 12:14
Azért nem írom le teljesen, hisz a Mamma mia is a 3 nézést követően kezdett el tetszeni.:)

De a majom!!! Brrrrr!
0
2012. november 5., hétfő 12:05
Az egyik idei kedvencem ez a film.
most posts by TM
0
2012. november 5., hétfő 11:08
Hiányolom a dobozról a figyelmeztetést, hogy Vigyázat majomszereplő!

Útálom, gyűlölöm, soha önszántamból nem néznék meg egy majomszereplős filmet sem.

Én még délelőtt úttörő délután babos kendőt hordtam felsős koromban, a heavy-metal volt a mindenem, de inkább megnézem még egypárszor a Mamma miát mint ezt.
A zenék egy része jó, de összességében unalmas és mint a pénz gépezet világában a 90-es évek eleje óta minden ami a rockhoz köthető az szánalmasnak nevetségesnek van ábrázolva.
0