(Ezek igazából felirattáblák, ezért vannak így tördelve.)
0
2012. november 16., péntek 17:42
13392
Csak engem zavar, hogy ez a vers egyáltalán nem rímel? :)
0
2012. november 16., péntek 15:36
52684
Én biztos nem voltam kíváncsi a "részeredményekre", akármilyen viadal is a film címe. De ha mégis azt kellett volna mutatni a készítőknek, akkor sportfilmként örültem volna kevesebb egyéni rinyának. :)
most posts by TM
0
2012. november 16., péntek 15:24
4595
Egy dolgot azonban hozzátennék: annál biztosan jobb és több figyelmet érdemel a film, hogy most ezt az öt percet vesézgessük, hogy kaptam-e tőle epilepsziás rohamot és/vagy agyérgörcsöt vagy sem:).
0
2012. november 16., péntek 15:24
17243
A hangról is és a képről is.
0
2012. november 16., péntek 15:22
4595
Nos, akkor az sikerült:)! Katnisshoz hasonlóan én sem tudtam, hol vagyok:).
Ráadásul ez az idézet a hangokról szól, nem a képről és annak elmosodottságáról.
0
2012. november 16., péntek 15:19
4595
Érdekes gondolat, hogy egy, a címében is viadalt ígérő filmben a viadalt a filmbeli nézők privilégiumának is tarthatnám, és hogy az ettől megszűnik a film szerves részének lenni:)...
Csak egy kicsit távolabb kellett volna vinni a kamerát, ha nem akarnak premier plánban haldokló tiniket mutatni, csak egy kicsit megváltoztatni a látószöget, és máris csökkenteni lehetett volna az idegbeteg rángatózást. Lehet, hogy ennyi is elég lett volna egy jobb véleményhez.
0
2012. november 16., péntek 15:18
17243
Idézet a werkfilmből:
"Lehet hallani, ahogy futnak és sikoltoznak, de csak a távolból,
de mikor ezt a jelenetet összeraktam, tudtam, hogy stilizált, absztrakt
és nagyon elvont lesz. Elmosódott fókusszal.
És a hang is lehet ugyanolyan elmosódott, mint a kép.
És ha betesszük azokat a hangokat, akkor azzal csak azt érjük el,
hogy a néző inkább az erőszakra koncentrál,
ahelyett hogy azt figyelné, hogy Katniss mit él át,
ahogy képtelen felfogni, hogy hol van."
0
2012. november 16., péntek 14:53
52684
Szerintem pont ez a része kevésbé érdekes, elvégre a "sportközvetítés" a filmbeli nézők számára történt. Hogy engem miért nem fogott meg különösebben a film, azt még csócsálom, mert ugyan nem lógott ki egyik irányba sem a tetszési mutató, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy három jelenetnél többre emlékszem. Leginkább a díszlet és a jelmezek röhejessége maradt meg, na és az, amit te is említesz, hogy ebből a sztoriból lehetett volna többet is kihozni.
most posts by TM
0
2012. november 16., péntek 14:08
4595
Emlékszel arra a jelenetre, amikor elindul a viadal, és a 24 fiatal megrohanja a felszereléseket? Emlékszel, hogy mit láttál belőle? Lehet, hogy én vagyok a vak, de én gyakorlatilag semmit! Szürke maszatok rohangáltak az össze-vissza pattogó, rángatózó kamera előtt öt percig, ennyit! A végére nem csak azt nem tudtam megmondani, hogy kik élték túl, hanem azt sem, hogy hányan; az meg azért elég "ciki", és nem (csak) rám nézve...
0
2012. november 16., péntek 12:50
13392
Hű, nagyon jólesett olvasni Niw kifakadását! Ugyan konkrétan a jelenlegi filmnél már sajnos nem emlékszem a "félrenézésre", de attól még jah... olykor álszent egy világ a filmes is.