Na!
Azthiszem itt az ideje ennek a (valószínűleg) fantasztikus sorozatnak egy külön topikot nyitni!
Al Pacino, Meryl Streep, Emma Thompson és Jeffrey Wright a főszereplői az Angyalok Amerikában című hatrészes amerikai mini tv-sorozatnak, mely 2004 őszén 11 Emmy-díjat nyert, s mely december 21-től(KEDD) az HBO-n is látható.
A történet "röviden" annyi, hogy :
A történet egy meleg férfiről szól (Louis Ironson, alakítója Ben Shenkman), aki őrlődik AIDS-beteg szerelme, partnere (Prior Walter, alakítója Justin Kirk) iránti hűsége és kínos cserbenhagyása között. A beteg férfit lázas látomásaiban egy Angyal látogatja (alakítója Emma Thompson). A megzavarodott Louis kapcsolatot kezd egy bírósági hivatalnokkal (Joe Pitt, alakítója Patrick Wilson). A mormon vallású Joe gyötrelmesen építi karrierjét és elnyomja magában neme iránti vonzódását. Felesége (Harper Pitt, alakítója Mary-Louise Parker) nyugtatókon élő, vaskalaposan vallásos és katasztrofális világszemléletű asszony. Házasságuk éppen a felbomlás felé tart. Joe szintén mélységesen vallásos édesanyja (Hannah Pitt, alakítója Meryl Streep) Salt Lake Cityből felkerekedik New Yorkba, hogy mindenáron segítse bizonytalan fia életét helyrehozni.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nagyon csípem Al Pachinot.
Már a Sebhelyesarcúban is nagyon jól játszot és most, hogy láttam az első két Keresztapa filmet, még nagyobb színésznek tartom. Az Emmy díjakat jogosan kapta a sorozat. Al is.
Remélem a sorozat majd nálunk is népes rajongó táborra tesz szert és kiadják DVD-n is a sorozatot.
Valamint remélem, hogy a topik sem volt hiába való és sokan írtok majd be ide, hogy szerintetek milyen a sorozat, hogy tetszett-e vagy nem és hogy jogosan kapta-e meg az Emmy díjakat.
Remélem majd nem azért írtok be ide, hogy engem lehurrogjatok, amiért nyitottam 1 topikot eme sorozatnak.
Tehát, akkor kedden 21:30-kor az HBO-n Angyalok Amerikában!
Senki ne hadja ki (csak az akinek nincs HBO-ja)!!!!
ÜDV: "Gerike!"