Keresés

Moziajánló

2018. december 21., péntek 10:30
Szóval az Aquamant nézzétek meg, mert csodálatos! :D
most posts by TM
0
2018. december 21., péntek 10:04

Akkor te vagy az élő példa arra hogy nem kötelező csak az agyonreklámozott filmeket nézni. :))
Lehet, hogy kell egy kis utánajárás, energiát fektetni abba hogy megtalálja az ember a megfelelőt, de lehetséges. Főleg ha valaki tagja egy olyan fórumnak mint ez!
0
2018. december 20., csütörtök 23:26
Sok embert elvakít a harag vagy az útálat és nem lát túl az orrán.
0
2018. december 20., csütörtök 19:55
:D Igazad van Butch! Az érdekesség kedvért összeszámoltam, hogy 39 filmet láttam idén moziban és ebből csak a Bosszúállók volt képregényfilm. Továbbá 4 volt ami folytatás vagy egy franchise része (az előbbin kívül).

Tehát a többi full eredeti ötlet. De tényleg mindent elnyomnak a képregényfilmek. :D
0
2018. december 20., csütörtök 19:45

Te se nagyon érdeklődsz a mozipremierek iránt ha ilyen ritkán találsz premierfilmet ami nem Marvel... ;)
0
2018. december 20., csütörtök 17:23
hehe, egyet sem láttam belőlük és nem is fogok..
már a második vasembernél tele lett a tököm velük
sajna jó ha egy normális film bekerül mellettük a mozikba, már nagyom várom, hogy végük legyen , nekik is..
0
2018. december 20., csütörtök 1:11
Hát nem.
most posts by TM
0
2018. december 20., csütörtök 1:06
A Vízember?
Akkor már inkább a Csodanő...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. december 20., csütörtök 0:54
Ugye? Az csak hagyján, hogy az eddigi legjobb DC, de odaveri az egyen-marvelek legtöbbjét is. Végre! :)
most posts by TM
0
2018. december 20., csütörtök 0:47
Magyar fórumon magyarul beszélünk.
most posts by TM
0
2018. december 20., csütörtök 0:35
Whosa cares?:)
0
2018. december 20., csütörtök 0:29
Nem nyitottam szavazást. :)
most posts by TM
0
2018. december 19., szerda 22:36
Na jó, akkor máris játszhatunk listásat:)

Kedvenc képregényfilmjeim 2018-ból:
1. Bosszúállók: Végtelen háború
2. Pókember: Irány a Pókverzum
3. Fekete Párduc
4. Aquaman
5. A Hangya és a Darázs
6. Venom
7. Deadpool 2.

Az elsőt kétszer is láttam, az utolsóból meg már alig emlékszem egyáltalán valamire...
0
2018. december 19., szerda 22:04
Imádtam minden percét.
0
2018. december 19., szerda 20:20
Nem rossz, de nekem van a címre másik két alkalmasabb jelöltem. Az egyiket ugyancsak most játsszák a mozikban :D
0
2018. december 19., szerda 20:01
AQUAMAN

Simán az év legjobb képregényfilmje!
most posts by TM
0
2018. december 19., szerda 19:36
Még egy strigula a Bohém rapszódia mellett, erősen pályázik nálam az év filmje címre. Az utóbbi jónéhány évben nem érzékenyültem el filmen, de most bizony sikerült.
0
2018. december 19., szerda 0:55
Gondolhatod, hogy tudom :) .

Már próbáltam összeszedni, hogy hány ország élt az "újraforgatás" lehetőségével, vagy van tervben náluk a film "feldolgozása"... olyan 10-12-ig jutottam.

Még koreai is akad belőle, ami talán pillanatnyilag a legextrémebb nekem.
0
2018. december 18., kedd 23:59
Itt az első, az eredeti változat:

https://indavideo.hu/video/Teljesen_idegenek_Teljes_film_Magyar_felirattal_

:)
most posts by TM
0
2018. december 18., kedd 18:16
Ja, "BÚÉK"... előre is :).
0
2018. december 18., kedd 17:51
Csatlakozom, valóban nagyon jó film! Nem vártam tőle semmit, de nagyon kellemeset csalódtam. A mostanában vetített hazai sorozatok színészei itt is kitettek magukért. Kár, hogy a BD abszolút esélytelen, de láttunk már csodát.
0
2018. december 18., kedd 17:41
BUÉK

Egy baráti társaság összejön egy szilveszteri vacsorára. Ennek során a résztvevők egy fura játékba kezdenek, egymás előtt feltárva a mobiljukra kapott hívások, üzenetek tartalmát, arra hivatkozással, hogy ennyi év után nincsenek egymás előtt titkaik... De, vannak.

Nagyon drámai, és néha kicsit bohózatosra vett vidám percek is jellemzik ezt a mozit, ahogy egy térbe zárva az embereket folyamatosan kuszálja a konfliktusaikat. Emiatt ritkaságszámba menően alkalmas arra, hogy a néző elgondolkodhasson az emberi kapcsolatok és a személyes, intim tereket felfaló mobilkommunikáció mibenlétéről... de aki csak könnyed szórakozásra vágyik, azt is megkaphatja Goda Krisztina stábjától. Különösen az tetszett benne, hogy egy kicsit távolabb került a történet az olyan sablonosnak számító titkoktól, mint egy szimpla megcsalás (bár azért abból is akad bőven), és hogy az egyik pár kapcsolata extra meglepetéseket is tartogat.

8,5/10

U.i.: Tudom, hogy mi ez a film, és hogyan készült. A fentieket annak tükrében írtam, hogy négyféle változatban ismerem a sztorit :) .
0
2018. december 18., kedd 10:36
Szerintem meg jól sikerült a Grincs. Nekem és családomnak tetszett. Ahol mi néztük, ott lekötötte a nézőket, felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Persze egy Lars Von Trier-kombóban biztosan máshogyan csapódott volna le. :)
most posts by TM
0
2018. december 18., kedd 9:11
Én is nagyon elégedett voltam vele. Egyébként egyetértek, de nem a néző a hibás. Olyan mesterséges hype volt a film brutalitása köré generálva, hogy azt hihették sokan, hogy ez nagyon, de nagyon durva lesz.

Ugye Cannesban is sokan kimentek a filmről stb. Terjedt a híre. Közben meg eyg nagyon átgondolt, logikusan felépített lezárása egy életműnek. Nyilván vannak durvább jelenetek, de nem gondolnám, hogy egy Hostel vagy egy Saw epizód kevésbé lenne beteg.

Amúgy nekem nagyon szórakoztató volt hallani egy 30-as párt, akinél a férfi mondogatta, hogy mekkora beteg ez a Trier, aztán a film közepe felé (igen a pikniknél) ki is mentek.

Nyilván szívük joga. Viszont nem gondolnám, hogy annyira sokkoló lett volna, amit láttunk. Vagy csak simán alacsonyan volt az ingerküszöbük.
0
2018. december 18., kedd 9:03
A ház, amit Jack épített:
Újabb 10/10-es alkotás Lars Von Trier bácsitól. Remek mozi, szerintem igazán szórakoztató, briliáns alkotás. Baromira remélem, h valamilyen adathordozón megjelenik kis hazánkban.
Off: Nagy kár azért a sok hülye nézőért a moziban akik azért nézték meg, mert 18-as karika lett hozzárendelve (egy 20 év körüli mókus a 20 év körüli barátjának azt ecsetelte, hogy mennyire fognak félni). No comment.
Grincs:
10/4 - hát ezt a mesét nem sikerült jól megcsinálni. Az animáción kívül más nem dicsérhető. Felnőtt fejjel gagyi, a moziban ülő gyerekeket pedig nem kötötte le. Akkor vajon kinek készült?
0