Már nem emlékszem erre. Mi is volt az? Mozifilmben vagy epizódban volt?
most posts by TM
0
2012. június 14., csütörtök 10:36
2601
Anélkül, hogy vitát próbálnék szítani: Csak nekem jutott eszembe a Prometheus fekete anyaga kapcsán a fekete olaj az X-aktákból?
0
2012. június 14., csütörtök 10:27
52684
fun: már megszoktuk h a markánsan megfogalmazott állításaidat sértegetéssel próbálod megerősíteni, de ez nem változtat a lényegen hogy sokak szemében amit itt összehordasz az egy rakás fos.
a valósághoz azonban hozzátartozik, hogy minden adott volt egy qrva jó filmhez, és az is lett.
most posts by TM
0
2012. június 14., csütörtök 10:19
1394
téglagyári: már megszoktuk h amely filmeket te szívedbe fogadod arról egy rossz szót sem vagy hajlandó elfogadni mástól mert szentként tiszteled ezeket a filmeket, de ez még nem változtat a lényegen hogy sokak szemében ez a film egy rakás összehordott fos.
a valósághoz azonban hozzátartozik, hogy minden adott volt egy qrva jó filmhez, de köszönhetően a zagyva könyvnek ez nem valósult meg.
0
2012. június 14., csütörtök 10:14
52684
"enyhe" "baxta el" "gyereket"
ugyan már
most posts by TM
0
2012. június 14., csütörtök 9:55
2601
Most találtam ezt a 4 perces vicces videót, amelyben egy pofa szerencsétlen társát Prometheus kérdésekkel bombázza:
Prometheus kérdés marathon
0
2012. június 14., csütörtök 8:12
1394
:)
sokszor sokan, sőt a legtöbben főleg a filmrajongók közül túlmisztifikálják az egész filmkészítést, pedig a valóság sokszor közelebb áll az általad leírtakhoz (mégha enyhe túlzással is), mint a sokak által elképzelt menete a dolgoknak
scott ott baxta el a prometheust h ezt a lindelof gyereket egyáltalán odaengedte, de sztem már ő is rájött
0
2012. június 14., csütörtök 0:43
2601
Kösz, Based on True Events. :)
0
2012. június 14., csütörtök 0:37
9368
Igaz, a legkorábbi barlangrajzok voltak 35 ezer évesek. Viszont a többi része így sem stimmel. Az evolúciós folyamatokhoz mondjuk idő kell, ilyen tekintetben logikusabb, hogy valamikor évmilliókkal korábban történt ez az akció :) Pont ezért sem egyezhet a genomunk 100%-osan velük. Valóban vannak sebészeti lézerek, ezzel nincs gond, írtam, hogy elfogadom azt is, hogy vértelen az egész... és én is a gyors felépülést emeltem ki. A hipermodern technika mellett az összekapcsozás inkább megmosolyogható momentum :) Az AVP esetében én azt mondanám, hogy lehet, hogy azokat a filmeket csak annyira kell komolyan venni, mint a Freddy vs. Jasont például :) Ami még zavart például, az a facehugger mérete volt... az összes többi filmben ilyen kis aranyos volt :)
0
2012. június 14., csütörtök 0:37
5528
Hatásjelenet:)
0
2012. június 14., csütörtök 0:12
400
hív = hívő
... kapkodás... bocsi :)
0
2012. június 14., csütörtök 0:10
1394
Most olvastam el Remo Scott-Lindelof közti képzelt beszélgetését.... qrva jó volt :D szerintem nem is áll olyan távolságra a valóságtól :D
0
2012. június 14., csütörtök 0:10
400
Nem is tudom mikor szórakoztam ezen a topikon utoljára ilyen jól! :D
Joe Cornelius Hallenbeck: A teljesség igénye nélkül: Honnan veszed ezt, hogy 35ezer éve szórta el a DNS-ét a földön? Már korábbi hozzászólásodban is írtad, csak nem tudom miből következtetted ezt? (a legkorábbi barlangrajzokra mondták, hogy 35ezer éve készültek, nem ezzel kevered?) A császározásról annyit szeretnék még megjegyezni, hogy már a mai orvostudomány is rendelkezik olyan lézer szikével ami elégeti a friss sebet és szinte semmi vérzés sincs. Azt amit a csaj véghez vitt ott simán kinézem egy majd 100 év múlva létező műtéti beavatkozás színvonalának. Ami nekem necces volt, hogy legyen bármilyen profi a beavatkozás a felépülés nem megy hipp-hopp. Ő meg egy sort rohangált frissen kapcsozott pocival... :( Az, hogy nem vették észre ezt a kioperált lényt én betudtam annak, hogy a Wickers magánkuckójában történt a beavatkozás nem a hajó orvosi részlegében. Mivel ide futott be a csajszi szerintem ezért nem is találtak rá, még ha keresték is. Mert senkinek nem jutott eszébe ebbe a magánkabinba benézni. Ez azért nem olyan égbekiáltó hiba szvsz. A teremtők kutatása a csaj részéről pedig egyszerű hit kérdés. Egy igazi hív embert nem tudsz meggyőzni az igazadról. Ha ő így látja helyénvalónak nem fog eszébe jutni az, hogy felhívja a figyelmet a "lapuló" emberiségre. :) Az AVP film béli alien eredet tényleg üti ezt a magyarázatot, ezen már én is filóztam... Most hirtelen ennyi, de légyszi ne harapd le érte a fejem.... :P :)
0
2012. június 13., szerda 23:47
826
Az efféle jeleneteknél sosem térnek ki a gördülő objektum elől, hisz az nem éppen filmszerű! :)
0
2012. június 13., szerda 23:38
5528
Mikor mondja a csaj az űrrepcsiből kikászálódáskor, hogy nem kell fegyver ez tudományos expedíció... Fegyver mindíg kell. A másik meg mikor szintén a csaj szalad a gördölő űrhajó elöl. Erről az jutott eszembe, hogy a tyúk fut az ember előtt métereken át is, de ki nem térne jobbra vagy balra és nem kellene tovább futnia. Bár itt a patkógép akkora, hogy tökmindegy is merre térne ki ha eszébe jutna, mert lehet pont arra dőlne...
0
2012. június 13., szerda 23:37
6056
Nagyon kedves vagy, köszönöm :)
0
2012. június 13., szerda 23:28
8260
Ez egy kib*szottt stílusos és szórkoztató hozzászólás volt. :-))))
0
2012. június 13., szerda 23:06
1698
Köszi megvolt! ;) Tetszett a film. Úgyhogy most már bátran elolvasom az itt felhalmozódott hozzászólásokat a filmmel kapcsolatban, hogy ki mit gondol róla. Nah meg hátha többet megtudok a részemre megmagyarázatlan dolgokról. :)