Keresés

Moziajánló

2012. június 13., szerda 18:30
Semmi gond :) 1-2 óra és te is szétcincálhatod az én gondolataimat is :)
0
2012. június 13., szerda 18:28
Sziasztok!

Köszönöm TM a pontosítást! :-) Eszerint félreértettem a párbeszédet Fifield és Janek között. Hiába, ez a hátránya, ha egyedül nézek meg egy filmet; amikorra végre odajutnék, hogy átbeszélhessem másokkal, a felét elfelejtem. :-)) Na sebaj, ha lesz lehetőségem rá, még megnézem legalább egyszer moziban, plusz természetesen azonnali vétel lesz majd lemezen, amint megjelenik.

(OFF, nem tudom megállni, hogy ne jegyezzem meg: Joe Cornelius Hallenbeck, látod, ilyen módon is lehet jelezni a másiknak, ha az totálisan másként emlékszik, mint ahogyan valójában volt - nem kell feltétlenül bántó, "azt se tudod, mit beszélsz" stílusban letorkollni. Ezzel nem szeretnék ellenségeskedést szítani köztünk, csak jólesett kiírni magamból. Remélem, nincs harag! :-) OFF vége)
0
2012. június 13., szerda 18:27
szvsz semmi gond nincsen azzal,ha valakinek nem tetszik egy film.

a Prometheus mozival kapcsolatban tele van negatív filmkritikával is a világháló,nem vagy egyedül a véleményeddel,eléggé megosztotta a filmnézők táborát.

talán ez is volt Scott bácsi célja. :)
0
2012. június 13., szerda 18:20
A fenét, megcsinálom most :D Úgy is imádom cincálni ezt a filmet :)))
0
2012. június 13., szerda 18:15
Azért nem, csak ha olyanokat írsz, amitől másoknak feláll a szőr a hátán :) Egyébként az írás jó, mégha nem is értek vele egyet :)

Gondoltam arra, hogy írok egy "Prometheus - a sci-fi horror, amely inkább sci-fi akar lenni, mégis a fantasy nyomdokain halad" c. mélyelemzést, amiben megpróbálom tudományos szempontból megközelíteni a film hibáit, de egyrészt erre senki nem kíváncsi, másrészt meg annyi van belőle, hogy gyakorlatilag egy szakdolgozatot is lehetne belőle írni min. 20 oldalon keresztül, amire most nincs energiám, se agykapacitásom. Talán majd egyszer, ha lehiggadtak a kedélyek :)
0
2012. június 13., szerda 18:13
:)
0
2012. június 13., szerda 18:13
Azért didi jár, Corvinus lejjebb meg is hozta. :)
0
2012. június 13., szerda 18:12
Jó szórakozást!
Ezzel én is így voltam. :)
Aztán elhamarkodottan mondtam véleményt és már teljesen máshogy látom....
0
2012. június 13., szerda 18:11
korrigálva.THX.

a pozitív értékelésért nem jár dádá ? :)

0
2012. június 13., szerda 18:05
Jó szórakozást! :)
0
2012. június 13., szerda 18:04
20 perc és indulok a Prometheus-ra IMAX-be.
Már kíváncsian várom :) Utána pedig elolvasom az itt leírt kommenteket, mert ugye addig semmit sem. :)
SuperHeRo
0
2012. június 13., szerda 18:04
Szivi: vessző és pont után szóköz, kérdőjel egyben az előtte álló szóval. Első nekifutásra ennyi az összes építő jllegű észrevételem. :)
0
2012. június 13., szerda 18:00
Köszi mindenkinek, jól esik! Most sírtam csak igazán tele a párnát! :D
Nem bántódtam meg, csak jobban esik a film kedvelőivel beszélgetni arról, hogy kinek mi tetszett vagy ki hogyan képzeli tovább a sztorit, szerintem igenis érdekesek azok a teóriák is amik nem feltétlen állják meg a helyüket. De hát ízlések és pofonok.

Akikkel meg nincs kedvem/erőm vitatkozni azoknak természetesen igaza van mindenben és részemről ennyi! :) Lehet szeretni vagy nem szeretni, ez van. :)
0
2012. június 13., szerda 18:00
ezek után bár kissé félve (na meg késve),íme saját Prometheus szösszenetem:

Prometheus
0
2012. június 13., szerda 17:57
Nem kívánok ezzel kapcsolatban témát indítani, ebben a topicban meg főleg nem, de egy gondolatot azért megjegyeznék: ahogy elnézem, jelenleg nincs az az egymondatos, haszontalan, "majd olcsón megveszem" típusú, stb. kritika, mely úgy elvenné az ember kedvét a filmekről való eszmecserétől, mint a másiknak adott filmmel kapcsolatos gondolatainak, elemzésének szemberöhögése, továbbá az azon való élcelődés, hogy a másiknak miért tetszett az aktuális mozisiker, valamint az is mód felett kiábrándító, amikor ugyanattól a hozzászólótól ártatlanul élcelődő szándékú, valójában inkább bomlasztó hatású egysorosok sorozatát kell olvasni mindenütt, ahol csak híradás születik az adott filmről.
Szóval a nagy kritika-tisztogatás közepette tudnék javasolni egy teljesen új moderációs rendszerta fórumra is, ahol például egy napra, hét napra, egy hónapra, hat hónapra el lehet némítani azt, aki nem bír a nagy pofájával, aztán talán valóban visszazökkennénk a civilizált hangnemű társalgásba.
Magamból kiindulva, ha nekem is lenne kedvem megosztani gondolataimat a Prometheus-szal kapcsolatban, ezen a platformon eszembe nem jutna, és nem azért, mert pistike a Media Marktot reklámozta, jucika meg odaírta, hogy majd 990.-ért megveszi.
0
2012. június 13., szerda 17:56
Igazad van, kicsit rottyon vagyok plusz a frusztráció sincs rám jó hatással :) Bizisten nem megbántani akartam, csak ráébreszteni, hogy nem stimmelnek a dolgok :)
Ha ezt egy kocsmában tettem volna, valószínűleg nem bántásnak vennéd :) Irtó jopofa tudok lenni :D És én sem veszem bántásnak az ilyeneket, általában szoktunk vitatkozni, de nem merülnek fel ilyen piszoáros dolgok :D Inkább az, hogy aki wc-re megy, hozhatja a következő kört :)
0
2012. június 13., szerda 17:45
Olyan stílusban adtad elő az úgynevezett ellenérvedet, hogy ha ezt egy kocsmában teszed, bizisten leköplek és belenyomom a fejed a piszoárba. :)

A "ne legyünk már nevetségesek" és társai minden, csak nem tárgyilagos cáfolat.
0
2012. június 13., szerda 17:42
Öregem!!! Nehogy már tényleg én legyek a fasz :D Bocs, hogy megcáfoltam az elméleteit :D Azért mindennek van határa :D

Igen, tök jó, ha lehet beszélgetni egy filmről, de most komolyan azért ne mondjam meg, hogy szerintem rosszul gondolja, mert akkor megsértődik? :D

Ráadásul semmi bántót nem mondtam! :)
0
2012. június 13., szerda 17:41
Egy röpke pillanatra azt hittem, rám gondolsz. :)
0
2012. június 13., szerda 17:40
Ez már a harmadik korhatárdidi, melyet a filmmel kapcsolatban látok - elvileg 18-asnak kéne lennie, a Cinema City hálózata szerint 12-es, itt meg egy 16-os van körbevonalkázva. Tudom én, hogy ez az előzetes elbírálásáról szól, de így önmaga paródiája az egész rendszer, annyi sebből vérzik, melyet még akkora sebtapasz sem tudna eltakarni, mint ez a ronda sárga itt lent.
0
2012. június 13., szerda 17:39
Nyugi, ő mindenkit megbánt, valószínű, így vezeti le az államvizsga okozta stresszt. :)
Ne bántódj meg, hallgass inkább azokra, akik szívesen olvassák, amiket írsz és képesek úgy kommunikálni veled, hogy nem az rí le a hozzászólásukból, hogy ők mennyivel műveltebbek és mennyivel hozzáértőbbek nálad. (Ami persze korántsem jelenti azt, hogy ez így is van.)
Vannak itt olyan emberek, akik megfelelnek ezeknek a kritériumoknak, sőt, mondhatom, ők vannak (sokkal) többen!
0
2012. június 13., szerda 17:38
Á, nem kell ez. Végre egy film, amiről lehet beszélgetni. Ne foglalkozz az ilyen beszólásokkal.
0
2012. június 13., szerda 17:35
Én veled vagyok!!!!!
0
2012. június 13., szerda 17:31
Te tudod...

Ha szerinted is kár volt koptatni a billentyűzetet, megtehetted volna inkább azt előtte, hogy logikusan átgondolod azt, amit leírtál. Ha meg nem tetszenek a reakciók, nem kell megsértődni és telesírni a kispárnát: állj ki az igazad mellett, ha vannak mellette érvek vagy gondolt át újra...

A megbántódásnak nincs értelme. De persze én vagyok a gonosz :D Vállalom :)
0
2012. június 13., szerda 17:24
Már megbántottál, szóval csak bátran.

Visszaolvastam amit írtam, mindenben igazad van, kár volt koptatni a billentyűzetet...
0