Keresés

Moziajánló

2019. június 26., szerda 22:14
Inkább a szűklátókörűségre való rávilágításnak, mivel lehet érdekes egy alkotóművész élete anélkül is, hogy ismerné és/vagy szeretné a néző az általa létrehozott értékeket. Sőt, adott esetben egy életrajzi film is meghozhatja a kedvet a benne szereplő híresség művsinek megismeréséhez.
most posts by TM
0
2019. június 26., szerda 16:02
Gondolom basztatásnak szántad, de amúgy eltaláltad :D A Kaliforniai álmon és a Bohém rapszódián kívül nem viselek el más zenés filmet sajnos... A fenti három meg pont nem is érdekelt.. :) Nekem pl Johnny Cash munkássága hulladék, így nem nagyon voltam kíváncsi a filmre...
0
2019. június 26., szerda 15:55
Gondolom,hogy ilyen alapon akkor az Amadeus, a Hallhatatlan kedves, A nyughatatlan stb. is kimaradt a filmélményeidből.
most posts by TM
0
2019. június 26., szerda 14:26
Nagyon érdekes gondolat. Mivel eléggé beivódott a köztudatba a 80-as, 90-es évek és mai napig nagyon sokan élnek (pénzügyileg is) abból az időszakból, így azt gondolom, hogy a 2000-es és az utáni évek már nem tudják elérni ezt a hatást. A későbbi generációknak nem lesz annyira hangsúlyos mostani jelenünk.
0
2019. június 26., szerda 14:26
Nagyon érdekes gondolat. Mivel eléggé beivódott a köztudatba a 80-as, 90-es évek és mai napig nagyon sokan élnek (pénzügyileg is) abból az időszakból, így azt gondolom, hogy a 2000-es és az utáni évek már nem tudják elérni ezt a hatást. A későbbi generációknak nem lesz annyira hangsúlyos mostani jelenünk.
0
2019. június 25., kedd 23:04
Aha annyira nem hozott az lázba, ugyanis rájöttem hogy nem annyira ismerem a pali zenéjét...
0
2019. június 25., kedd 22:10
Elton John helyett? :)
most posts by TM
0
2019. június 25., kedd 15:20
Csekély esély:

Meglepett a film, mert bár jókat olvastam róla, kifejezettem szakadtam a röhögéstől rajta :) Néha ilyen is kell a moziba na... Kicsit alpári, Rogen sokat káromkodik, ahogy szokott, Charlize Theronnal viszont valami kurva nagy csoda folytán megvan a kémia... Azért felötlött bennem, hogy mondjuk 20-30 év múlva, ha az én gyerekeim néznek popkulturiális utalásokkal teli filmet, akkor az vajon még akkor is a  80-90es évekből lesz? Valahogy annyira jelentéktelennek tűnik minden ami ma a zenében és a filmiparban történik, hogy nehéz elhinni, hogy bármi is idézhető lesz, nosztalgiával tölti el az embert mondjuk 30 év múlva...
0
2019. június 3., hétfő 11:13
Éretlenségi: Olivia Wilde első rendezése nem szenved a kezdő rendezők betegségeitől. Harsány, szerethető, igazi középsulis felnövéstörténet. Az előzetesek láttán nekem a Lady Bird ugrott be, de ez tényleg inkább ilyen Superbad szellemi folytatás. A két főszereplő imádnivaló, az alpári poénok/helyzetek takarékon, a káromkodások maximumon (jó, azért annyira nem durva a helyzet, jól vannak elhelyezve a beszólások, de aki erre érzékeny, az tudja, hogy ez szókimondó film). Kellemes meglepetése az első félévnek. A zenei felhozatala meg egy álom.
0
2019. június 1., szombat 21:46
#metoo
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. június 1., szombat 21:33
Kedveltem az első részt a hibáival együtt is, de ezt nem igazán.
0
2019. június 1., szombat 21:06
Godzilla 2. Ha szeretted az első részt, ezt is szeretni fogod.
0
2019. május 20., hétfő 19:21
Örömmel olvastam a beszámoló kommentedet -bár nem nekem lett címezve-, s ennek alapján, azt hiszem, remekül fogok szórakozni majd a filmen! Amúgyis terveztem persze megtekinteni (otthon, dvd-n) Wick harmadik akciózását, viszont innentől már alig várom, hogy lássam (főleg, mivel ezek szerint Dacascos is szerepel benne), köszi!
0
2019. május 20., hétfő 15:04
Csak akció fanatikusoknak ajánlott. Sokkal brutálisabb, mint az első kettő, látványosabb, pörgősebb és humorosabb is. A humort szerintem kicsit túl is tolták, főleg a végén. A film közepe (Marokkó) lett egy kicsit unalmas, ettől eltekintve nincs egy perc üresjárat benne. Számomra már csak azért is megérte megnézni, mert jó volt Mark Dacascost végre színvonalas szerepben látni.
0
2019. május 20., hétfő 14:39
Mi tegnap néztük. Az akció jelenetek jók voltak, de a történet nem igazán jött be. Ahogy tovább bővítették az univerzumot, a mitológiát, már túltolták szerintem. A mozit azért megérte így is.
0
2019. május 20., hétfő 13:05
Láttátok a John Wick 3-at? Kíváncsi vagyok kinek mennyire tetszett. Eléggé szerették odakint. Itthon már megosztóbb lett kritikai szinten. Mit gondoltok?
0
2019. május 18., szombat 15:21
Ez sajnos stúdiódöntés volt :(
0
2019. május 18., szombat 14:28
Köszi! Mondjuk jó sok másodperccel lett szegényebb, az az egy jelenet. 18-as karikánál bőven beleférne.
0
2019. május 18., szombat 11:50
Én még nem láttam, de annyit tudok, hogy nem csak nálunk, hanem Amerikán kívül mindenhol vágottan vetítik.

Az a bizonyos szemgolyós-üvegszilánkos jelenet hosszabb csak pár másodperccel.
0
2019. május 18., szombat 11:38
Brightburn-t látta valaki moziban? A youtube-on lévő extended movie clip, az csak kedvcsináló volt? Moziban vágott megy akkor.
0
2019. május 12., vasárnap 18:46
Az. :D
most posts by TM
0
2019. május 12., vasárnap 16:12
Az bele van számolva, hogy ha az ember pénze kevesebbet ér, akkor kevesebbet megy moziba? Tehát régen többet ért a péz, így többet is mentek moziba. Vagy ez hülyeség? :D
0
2019. május 12., vasárnap 16:07
Akkor nem vagy rajongó. Ennyi :D
0
2019. május 12., vasárnap 15:00
A véleményeden mosolygok, mivel épp az ellenkezőjét gondolom a filmről.:)
most posts by TM
0
2019. május 12., vasárnap 14:52
Film közben annyira nem volt ez ám vicces 😃
0