Az? Az higgyetek akart lenni, csak tegnap korán keltem, hogy tudjak melózni és 10-re mér K.O. voltam nyelvtanilag...:D
0
2006. július 7., péntek 11:58
3933
Hát őőőőőőőőőőőőőőő igen. :)
0
2006. július 7., péntek 11:56
52684
Szóval, a varrógép jobban sikerült, mint az odakent Kent?
most posts by TM
0
2006. július 7., péntek 11:34
17243
superman sucks
0
2006. július 7., péntek 11:18
1849
Superman visszatér
2/10 (kritika holnap)
Ja és ördögűző! Mit jelent az hogy "hidjetek"?
0
2006. július 7., péntek 11:10
17243
aztán magamhoz tértem. :) a többit lásd a dvdextrán.
0
2006. július 7., péntek 11:08
17243
valahogy úgy. :)
0
2006. július 7., péntek 11:05
3933
Superman visszatér (Superman Returns, 2006, forgalmazza: InterCom)
Európában elsőként bizonyosodhattunk meg arról, hogy Superman eltévedt. Bryan Singer 157 perces, 300 millió dolláros költségvetésű monstruma olyannyira félresikerült, hogy még komolyan is veszi magát. Merthogy a Warnernek ugye az volt a problémája a korábban alkalmazott direktorokkal, hogy nem vették elég komolyan az alapanyagot. Na most Singernek ez annyira sikerült, hogy az a néhány poén, amit elsütnek az üresjáratok és a borzalmas, a stúdiók egymás közötti rivalizálásának köszönhető, egymást túllicitálni akaró CGI-trükkök között, igencsak kínosak. Ráadásul a rendezőtől szokatlanul néhány olyan apróbb, viszont annál bosszantóbb klisét is elhelyez a jelenetekben, amitől égnek áll az ember zselé nélküli haja (pl. Lois és Clark első pusziváltása). Még most is azon gondolkozom, minek volt szükség Lex Luthor alakjára, merthogy nagy szerepe nincs, olyan a filmben, mint egy idegen test, motivációját két mondatban elintézi a forgatókönyv. Ja, azon is gondolkozom, miért maradnak egy 160 perces moziban a figurák dimenzió nélküliek, és hogy miért kell a Daily Planetnek annyira hasonlítania a Pókember újságírdájára. De még Kent szemüvege is szinte kölcsönbe volt Parkertől.
Superman visszatért, de mintha itt se lenne.
4/10
0
2006. július 7., péntek 10:53
3933
Szupermen visszagyütt
Pfújjj!
4/10
0
2006. július 7., péntek 1:24
3945
ráadásul értékelted te még annakidején 8/10-re a "dilettáns" batman visszatért. :)
0
2006. július 7., péntek 1:02
3945
dillettáns? ne nevettess már!! :(
0
2006. július 7., péntek 0:30
60
Superman Visszatér
Olvastam a mozinet kritikát ( ne hidjetek neki szart sem ér), de elmentem egyik barátommal megnéztem, és nagyon jó kikapcsolódás volt, bár a sztori az elején elég vékony és ez a későbbiekben is csak kissé mutat javuló tendenciát, de nem érztem nagy hibának, mivel az eredeti filmekben is voltak olyan logikai buktatók mint pl: nem ismeri fel a szíve hölgye sem Superman igazi alteregóját a szemüveg és a belővetlen séró miatt..., de még ez is tűrhető. Összességében több hibája nincs is a filmnek és ezek mellett is nagyon élvezhető, ha valakit ez mégis eltántorítania ( amit baromira kétlek egyébként ), az bátran váltson rá jegyet Kevin Spacey: szupergonosz-szuperkopasz alakítása miatt. Egyértelműen ő és a kissé béna kompániája az egyik fénypont a "28 ismert galaxisban". Nagyon ott van na. A hosszával nekem nem volt gondom, de az utolsó percben történteket , igazán skippelhették volna mert addigra kezdett érződni a nagy adag kóla hatása, és az már tényleg csak CGI fitoktatás volt. Mendent egybevetve egyszer érdemes megnézni, fanoknak akár kétszer-háromszor is.
85%
Szerintem.
0
2006. július 6., csütörtök 22:09
1447
Kösz, h ezeket leírtad, nem is tudtam ezekről;)))
0
2006. július 6., csütörtök 21:43
52684
Batman képregények készültek kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt, így dőreség azon vitázni, hogy melyik mozifilm "képregényebb", hiszen ahhoz el kéne dönteni, hogy melyik képregény a jó képregény. Mellesleg annyira nem lehetett rossz az első rész, ha mindmáig az a legsikeresebb az ötből, még inflációs adjusztáció nélkül is.
most posts by TM
0
2006. július 6., csütörtök 21:35
52684
Állítólag Shumacher - aki szintén homoszexuális - Batman-filmjei is igazi melegfilmek.
A negyedik rész már csak Mr. Freeze miatt is elég hűvös! :-)
most posts by TM
0
2006. július 6., csütörtök 21:33
4078
"(Nagyon jó, hogy a Burton-verzióban Joker öli meg Wayne szüleit, mert így ő az egyetlen eredendően gonosz ellenfele.) "
ez meg egy nagyon igaz mondat hisz bezárja a kört. jó ötlet volt hisz Batmant a film végén már a bosszúvágy is hajtotta. Sötét bosszúálló. Jack Nicholson meg jokernek annyira jo volt hogy nem is csinálnék Jokerrel több filmet mert e mellett elhomályosúlna. Mellesleg ezzel a film-noiros beütéssel lett igazán képregény hangulata.
0
2006. július 6., csütörtök 21:30
4078
Tim Burton Batmanje sokkal jobb Nolenénél számomra. Nolenét mikor néztem abszolut nem az jött le hogy ez Batman film. Főleg az első 1 órában. Meg teljesen felesleges ezt a One Year-hoz hasonlítani, MERT SEMMIBEN SEM HASONLÍTANAK! Van eza Chili mint a filmben. ebben a képregényben nemtudni ki gyilkolta meg a szüleit csak egy rongyos alak látszik. Szoval hiába kapáloztak hogy a One Year-t akarták megcisnálni a kikötős rész kivételével a Jokeres poénon kivűl nincs belőle semmi. egyetlen előnye Christian Bale aki eddigi legjobb Batman. De ha nemkészül volna el a film szerintem nem lett volna kár érte. Eza véleményem és remélem nemköveznek meg azok akiknek tetszik, mert nemmondtam azt hogy az baj lenne:)
0
2006. július 6., csütörtök 21:08
1221
Hülyeség. Ezt már az X-menre is mondták.
Batmant is sokan tartották melegnek - Robin miatt. Nem véletlen, hogy Tim Burton asztalán a 80-as évek végén landolt egy olyan forgatókönyvtervezet is, mely Robin halálával kezdődött. A fiú a képregényben később valóban meghalt.
A szuperhősök - létező vagy vélt - szexuális áthallásairól persze könyvtárnyi anyagot írtak már össze. Ezek egy része nyilvánvalóan igaz, legtöbbjük azonban erőltetett. Az a gyanúm, hogy ebben az esetben inkább Singer magánéletéből indulnak ki. Állítólag Shumacher - aki szintén homoszexuális - Batman-filmjei is igazi melegfilmek. Háát...
Singer képregényfilmjei tele vannak jó nőkkel. Biztos álca. Észrevettétek a szinte felismerhetetlenségig előnytelenre sminkelt Peta Wilsont a Supermanben? Bizonyára ennek is üzenetértéke van?
0
2006. július 6., csütörtök 20:55
1221
"Nem értem azt sem, hogy például mért olyan fontos a legapróbb részletekig tudnom, hogy Batman honnan szerzi a kis kütyüit?" Ez nekem is feltűnt. Gondolom, ez is koncepció. Nem lenne olyan nagy baj ez, ha egy tévésorozat pilotja lenne, de a mozifilmet megterheli.
0
2006. július 6., csütörtök 20:54
17243
nem ismered a batman-képregényeket, igaz?
0
2006. július 6., csütörtök 20:51
1221
Persze, igazad van, elírtam. Batman Begins. Bocs, Tim!
0
2006. július 6., csütörtök 20:28
52684
Gondolom, akkor Superman csupaszon kitartott mutatóujjára is valami sajátos teóriájuk van! :-))
most posts by TM
0
2006. július 6., csütörtök 20:19
1190
A Cinematrix most csak Supermanról regél. Többnyire azt, hogy buzi.