Hát ez nevetséges!Azért nem nézed meg mert elmondtam hogy lesz egy bunyó a végén!?És tudod mit? Egyikük se győz meglepő fordulat mi?És Mark és Bridget a végén egymásé lesznek.Hoppá el is felejtettem SPOILER!
0
2004. november 28., vasárnap 19:43
1390
Most tényleg ezért nem nézed meg a filmet?
0
2004. november 28., vasárnap 19:18
2212
padi wazze! Az ördögűzős kritikádat még lenyeltem, de most meg a "végső bunyó"-val lövöd le az egész filmet, hát wazze.... Figyelj már oda lécci, mert ez bizony SPOILER, az Ördögűzős kritikád meg full SPOILER az egész.
írd ezt legközelebb:SPOILER!!!!!!!!!! Ja és kösz, hogy megspróroltál nekem 2 rongyot a két filmre, majd dvdn kiveszem, addig remélem elfelejtem a spoilereidet...
0
2004. november 28., vasárnap 16:27
55
"a felüket már elödték" - ez viszi a pálmát.
0
2004. november 28., vasárnap 12:54
1341
Bridget Jones:Mindjárt megörülök!
Sajnos azt kell mondjam ez a rész messze elmarad az 1.-től.Viszont önálló vígjátékként igenis jó.Első negatívum hogy Bridget elképesztően kövér és csúnya lett.Legalábbis az első jelenetekben.Nem tudom valamely jeleneteknél vékonyabnak tűnik.Na mindegy.Az új részbe rengeteg jó poén csak az a baj hogy a felüket már elödték az első részben.Hugh Grant nem szerepel annyit mint ahogy olvastam de ez nem árt a sztorinak sőt.A végső bunyó messze veri a mátrix bunyóit:)).Továbbá rettenetesen zavart az hogy a szingli trió férfi tagjából egy buzit csináltak(vagy csak a szinkron ilyen?)meg elégé zavartak Bridget idióta grimaszai és néhány előre kiszámítható poénja.De ez a film még ezt is elcipeli valahogy de az első rész mellé nem tud kerülni. Értékelés: 7,5/10
0
2004. november 28., vasárnap 12:35
2341
Na jó, igaz :) Bár én mindenképpen megnéztem volna :)
0
2004. november 28., vasárnap 12:29
1341
Bocsika.De szerintem ez nem von le a film élvezetéből annak a számára aki megnézi a filmet.
0
2004. november 28., vasárnap 12:22
2341
Spoilers:
"elmegy a hejszínre megismeri a helyieket és találkozik jövendőbeli csajával"
"főleg az amikor a fiút széttépik a hiának"
"annyi embert kell megszálnia jelenesetben egy hadsereget is."
Nah mind1:)
0
2004. november 28., vasárnap 12:13
17243
sky captain and the world ot tomorrow
így néz ki egy olyan film, amit komputer geekek gyártanak komputer geekeknek. vizualitása lehengerlő, mintha fritz langot kereszteznénk a buck rogers-szel, maximális pontszámot érdemel, kerry conran viszont meghagyhatta volna a rendezést és a forgatókönyvírást olyanoknak, akik értenek hozzá. a színészek nem is tudnak mit kezdeni primitív figuráikkal - a szinte kizárólag greenscreenből álló "díszletek" sem sokat segítettek rajtuk. talán jobb lett volna, ha őket is CGI figurákkal helyettesítik, így viszont a sky captain nem több, mint egy ámulatba ejtő "eye candy" empátia és valódi izgalmak nélkül. 1o/7
Arra cálzott Gamma, hogy az Ördögűző: a kezdet-ről amit írtál, elé rakhattad volna a SPOILER szót. Meg arra, hogy máskor jobban ügyelj a SPOILERekre. Engem nem zavarnak, én úgyis elolvasom. Kifejezetten érdekel, hogy mi lesz a filmben, amit meg akarok nézni.
0
2004. november 28., vasárnap 8:27
1341
Melyik volt a SPOILER?
0
2004. november 28., vasárnap 2:32
2341
Padi, avagy;
SPOILER, SPOILER, SPOILER mindenhol! SPOILER hegyek, SPOILER bolygók, SPOILER,SPOILER,SPOILER,SPOILER! Padi légyszi vigyázz már néha egy kicsit :( Vagy legalább írdd oda, hogy "itt most spoiler következik aki nem látta a filmet, kérem ne olvassa tovább"! ÁÁÁ mindegy, mostmár el se megyek megnézni :(
0
2004. november 28., vasárnap 1:51
2774
Exorcist: The Beginning - 2004 - USA
Renny Harlinnak nincs szerencséje. Vagy elfogyott a pénze. Másra nem tudok gondolni, hogy miért kellett egy beleugrania egy ilyen projektbe. Talán példa nélkül áll ami az Exorcist: The Beginning című filmmel történt. Paul Schrader aki íróként olyan filmeket jegyez mint a Taxi Driver, a Raging Bull és a Last Temptation of Christ leforgatta az Exorcist előzményét, amit a Morgan Creek producerei nem találtak elég véresnek és dobták a film javát a rendezővel együtt. Renny "Die Harder" Harlin jött és újraforgatta a filmet a studió igénye szerint. Nem kellett volna. Legalábbis ezzel a forgatókönyvvel biztos nem. Alexi Hawley (akinek ez az első scriptje) megnézte az eredeti 1973-as filmet és átmentette annak javát, majd köré rakott egy papírmasé sztorit ami önmagában széthulott volna. A CGI hiénák és az olcsó, hatásvadász ijesztgetések nagyon nem működnek. Stellan Skarsgård-ra nem lehet panasz, de önmagában kevés a film megmentéséhez. Kiváncsian várom dvd-n Schrader verzióját.
40%
Ui: hazafelé levezetésnek meghallgattam az AC/DC Hells Bells és a Destruction Curse the Gods című dalát :)
0
2004. november 26., péntek 19:30
1341
Ördögüző:A kezdet Na megnéztem.Kellemesen csalódtam. A film nyitójelenete egyszerűen borszaztó.Olyan mintha a jelenetet kivették volna trójából.Utána már kezd beindulni a cselekményMegtudunk pár dolgot szeretett papunkról (aki Indiana Jones és Van Helsing egyben)de szegény már rögtön megkapja küldetését elmegy a hejszínre megismeri a helyieket és találkozik jövendőbeli csajával.És a film pörög végig és mi közbe megkérdezük magunktól hol is láttuk mindeszt?Az első és második részből köszön vissza jó pár jelenet néha az Indiana Jonesból de legfőbbkép a passióból.Bizonyára megártott az hogy egymás mellet forgatták a két filmet.Éppen ezért a filmben látott vérengzések elég kegyetlenek főleg az amikor a fiút széttépik a hiának(de urambocsá mér néznek ki a filmben ilyen bénán).És az ördögűzés is meglészen nem is akárhogy egy csattanót és jó pár idézhető szöveget is kapunk a pénzünkért.A sátán nyomatja a jobbnál jobb dumákat kár hogy ezek mind voltak az első részben.De ne várjuk el szegénytől hogy új mondatokat találjon ki (ezt a forgatókönyvíronak kéne) hiszen annyi embert kell megszálnia jelenesetben egy hadsereget is.De érdekes módon a film mégis összeáll egy hatalmas egészé. A film magában 7/10 az első részhez képest 5/10
0
2004. november 24., szerda 1:40
2774
The Manchurian Candidate - 2004 - USA
Egy jó alapötletre (meg egy 1962-es eredetire) építkező dráma. A bibi az, hogy nem annak kéne lennie. Demme nagyon széthúzza a játékidőt, ami ugyan teret enged színészeknek, azonosulni azonban bármelyikükkel elég nehéz. A film feszültség teljes hiányában szenved, csak szép lassan döcög előre, és mi pontosan tudjuk, hogy mi fog történni a vásznon. A történetbeli bakik és buktatók nem olyan vészesek, ami miatt egyszer érdemes megnézni az a színészek játéka
A Rosalinda (gyk: brazil szappanopera) stábja úgy gondolta, hogy elég a festői Rio de Janeiro luxusvilláiból, elegáns utcáiból és gazdagnegyedéből. Fogták magukat, kivonultak a tengerre, gondolták feldobják egy kicsit a sorozatot. Sikerült is nekik, hiszen az értékelhetetlennél jobbat csináltak. Amire legközelebb figyelniük kell: kéne szerezni egy normális kamerát és nem a szomszéd srác mini dv-jével forgatni. kéne írni egy történetet ami izgalmas és feszültséget keltő. kéne szerződtetni színészeket akik eljátsszák a szerepeket, és ha még marad idejük akkor egy zeneszerzőt is keríteni kéne. ha mindez sikerül, és jól összeáll akkor ezt a Rosalindában is alkalmazhatják és kategóriákat léphet felfelé a brazil szappanoperák minősége.
15%
Azért nem nulla, mert kell nekik egy kis elismerés..és jó a vége
0
2004. november 23., kedd 15:35
2774
azért is írtam róla ilyen furán, mert igazából nem tuom, hogy pontosan mi ragadott meg benne. hangulat, a szinészek játéka, zenéje, fényképezés.. olyan egyveleget alkotott, hogy tetszett a film
0
2004. november 23., kedd 15:12
3933
Meg vagy erősítve. :)
0
2004. november 23., kedd 14:53
2212
Akkor ezek szerint jól értelmeztem, bár nem erősítettél meg. De nem baj, értem én. :)
0
2004. november 23., kedd 14:43
3933
NYÍLT TENGEREN SPOILER!
Én is kezdtem már bepánikolni, hogy megtalálják őket, mert akkor aztán végképp semmi értelme nem lett volna az egész lelki agonizálásnak, de "szerencsére" (hú, de szemét dolog ilyen leírni) ott hullottak el a hullámok között. Legalább a vége korrekt, ügyes volt, ha már bevillantotta a kereső hadsereget, vagyis a teljes happy end lehetőségét.
SPOILER VÉGE!
0
2004. november 23., kedd 14:16
2212
Hogy érted, hogy ügyes a vége?
------------------------------ Aki még nem látta ne olvassa!!!---------------------- SPOILER! Tehát csóri csávókámat megharapja a cápa, ettől bepánikol, elvérzik, meghal, stb... Nevezhetjük bárhogy. Reggelre a csajszi elengedi, bár (mi nem látjuk) egy könnyet sem ejt érte. A csaj pedig lecsatolja magáról a felszerelést, ezzel átadva magát a halálnak?? Jól értelmeztem? Mert ha nem lécci világosíts már fel. Kvázi feladta? Vagy mi történt vele? Vagy azt érted "ügyes"-nek, hogy a végén a fényképezőgépet kiszedik a cápa gyomrából? Szal nem értem Deamien segíts! :)
Emlékeztem, hogy Te már láttad, nem volt erőm visszakeresni. Arra viszont nem, hogy ennyire tetszett. :)
Engem nem tudott megfogni a céltalan emberek kálváriája, akik az égvilágon semmit sem akarnak már az élettől.
0
2004. november 23., kedd 13:17
2774
Damien kedvéért előbányásztam mit írtam anno a Young Adamről :))
- Egy film, amely az ötvenes évek Angliájában játszódik egy szenet szállító uszályon - Egy film, amely teljesen hétköznapi embereket mutat - Egy film, amelyben Ewan McGregor, Tilda Swinton és Emily Mortimer is teljesen levetkőzik. - Egy film, amelyben Ewan többet kefél mint James Bond 20 részen keresztűl - Egy film, amely kicsit "deep endes" - Egy film, amelyben kivétel nélkül minden színész jól játszik - Egy film, amely kevesebb pénzből készült mint pl. a Paycheck best boy gripjének a napi bére, mégis 3x olyan jó - Egy film, amelyben több a karakterfejlődés mint a Lord of the Rings-ben 3 rész alatt - Egy film, amelyben a zene és képek tökéletes összhangban sorokoznak egymáson - Egy film, amelyet meg kell venni dvd-n
90%
0
2004. november 23., kedd 9:13
3933
Godsend - A teremtés klinikája (Godsend, 2004, forgalmazza: SPI)
Robert De Niro volt már ördög, itt volt az ideje, hogy istent játsszon. Micsoda pazarlás, hogy egy ilyen filmben teszi. A kisvárosban játszódó Stephen King-történetek nyomvonalán haladó vérszimpla thriller a Godsend. A végére hagyott csattanót Nick Hamm rendező már 30-40 perc után az orrunk alá dörgöli. Feszültség nincs a filmben, a gonosz gyerek ebben a felállásban már nem tud félelemforrásként működni. Greg Kinnearnek és Rebecca Romijn-Stamosnak van elég tere villogni, kár, hogy ezt nem teszi meg egyikőjük sem. Igaz ez De Niróra is, aki olyan dilettáns dumával kábítja a klónozásra kíváncsi nézőt, amit az újságokból is el lehet olvasni. Ilyen vérszegény ötletből kár filmet forgatni.