Hát a trailerből ilyen UFÓS-EMBERRABLÓS-DRÁMÁS filmre tippelnék, de engem kifejezetten érdekel. :-)
0
2004. november 1., hétfő 21:46
17243
trivia: felejtős. megnéztem a trailert, s úgy véltem, a filmet már meg sem kell néznem, hisz klasszul belesűrítették 2 percbe. :]
0
2004. november 1., hétfő 21:16
1390
Mit tudtok a Felejtésről? Fsz.: Julianne Moore
0
2004. november 1., hétfő 20:54
38
egyetértek ROTK óta a legjobb kiwi mozi
0
2004. november 1., hétfő 20:51
38
0
2004. november 1., hétfő 20:48
38
0
2004. november 1., hétfő 20:47
2212
Hát, igen. ;-)
0
2004. november 1., hétfő 20:36
487
Picit? Csak mint amennyire picit hasonlit az Armageddon a Deep imactra vagy a Vulcano a Dante's peekre...
0
2004. november 1., hétfő 20:35
487
Nem csodalom. Meszarosnak sikerult egy vegtelenul rossz es tortenelmileg tavolrol se hu filmet csinalni. Kb olyan mint a Honfoglalas. Vagyis nezhetetlen. Viszont legalabb az allam elmondhatja, hogy tamogatta a magyar filmet (de minek pont az ilyet?) Kar erte. Viszont bakivadaszok jol szorakozhatnak a filmen (foleg ha esetleg vannak ismereteik az 56 kornyeki tortenesekrol. Pl az 56os tvadas (igaz valojaban 57ben volt eloszor musorsugarzas, de mindegy) ). 2/10 (joindulattal)
0
2004. november 1., hétfő 20:13
17243
a másik "halas" filmet, a bálnalovast megtekintette valaki? érdemes. odakint gyűlnek a fellegek, a hőmérséklet is esett 1-2 fokot, habár még mindig enyhe az idő az évszakhoz képest, de már tanyát vert az ősz. ez a film menedéket nyújt a nyomasztó gondolatok elől, melyeket a cudar idő szül, hétköznap estére ajánlom, mikor a munkahely szaga még ott érezhető a bőrödön, s sáros a cipőd - felemelőbb lesz az utazás, melyet e filmmenedék nyújt. hisz a bálnalovas olyan érzéssel ajándékoz meg, mintha valamelyik déli tenger csendes öblében ringatóznál egy fehér ladikban, s lisa gerrard dalolna füledbe mennyei szólamokat. mesefilm ez, a bizonyítás és felemelkedés misztikus meséje, fiatal főszereplője, paikea pedig kiwimadár, aki épp visszanyerte szárnyait. 1o/1o
0
2004. november 1., hétfő 19:38
2212
Ja és a szinkron nagyon eltalált, bár az eredetiben is van pár húzós név pl:Will Smith,Angelina Jolie,Renee Zelweger,Martin Scorsese, Robert De Niro és PETER FALK, akit a "magyar Al Pacino" szólaltat meg. (Bocs az esetleges helyesírási hibákért)
0
2004. november 1., hétfő 19:37
2212
CÁPAMESE-SHARK TALE Vidám mese, nagyszerű poénokkal, kedves szereplőkkel, picit Némó "feeling"-je van az embernek, főleg a Scorsese (bocs ha nem helyesen írom a nevét) által "alakított" szinkronizált szereplő hasonlít erősen egy Némó karakterre. Egyszer megéri megnézni, de DVD-n én nem fogom megvenni az tuti. Néha viszont egy két poén, mint manapság a mesékben nem hiszem, hogy a gyerekeknek leesett... Szal irány a mozi, főleg, ha van gyermek a családban. 7/10
0
2004. november 1., hétfő 0:47
207
Apám, micsoda arczok jöttek ki erről a Temetetlen halottról! Én már majdnem azt hittem, valami pártgyűlés volt. Utána sunnyogva mentünk be ugyanoda a haverokkal az AvP-re. Meg is feleződött gyorsan a teremben az átlagéletkor. :)
0
2004. november 1., hétfő 0:31
450
Azért ez 1 kicsit nagyon is elfogult kritika (ajánló), nem gondolod?
0
2004. november 1., hétfő 0:04
7271
:DDDD
0
2004. október 31., vasárnap 17:44
207
Érdekesek a kivágott jelenetek címei:
The Other Mexico O Sole Mio Predator Humour
Lehet, hogy kapunk egy vígjáték-musical változatot is? :)
0
2004. október 31., vasárnap 16:46
7271
Valszeg lerágott csont a téma, de én "csak" tegnap láttam az AVP-t! Mivel legalább annyian savazták a filmet, mint magasztalták, én abszolút közömbösen ültem be a moziba, és rohadt kellemesen csalódtam. Azt nem mondom, hogy Oscar-esélyes a történet, de remekül megállja a helyét az AVP-univerzumban. Gondoltam, nem fogják szorosan az eredeti filmekhez kötni a sztorit, talán a 2. részben lesz némi magyarázkodás, de ha nem, az sem baj. Mert lesz folyt.köv., az biztos. Legalább két okból is... Tetszettek a kikacsintások az Alien-Predator filmekre meg a könyvekre, példát nem mondok, aki érti, érti. A lényeg, hogy nálam nagyon betalált a film, már a könyvet is megvettem. Alig várom a dvd-megjelenést, a kivágott jelenetekkel. Addig is jövő héten megtekintem még egyszer. Legalább... :)
Nálam 10/8
0
2004. október 26., kedd 10:24
3933
Nők transzban (Connie And Carla, 2004, forgalmazza: InterCom)
A Bazi nagy kliséhalmaz után itt van a Buzi nagy kliséhalmaz. Hurrá! A mind forgatókönyvíróként, mint színészként ultratehetségtelen Nia Vardalos valahogy meggyőzte Toni Collette-et, hogy ugyan már öltözzenek férfi travesztiknek, rohadt jó film lesz belőle, pláne, hogy ő, az Oscarra jelölt szkriptíró kerekítette a sztorit. Nos, borzalmas a végeredmény. Történet nincs, helyette van sok, nagyon sok varieté betét és szánalmas poén. Az egyetlen pozitívum, hogy Toni Collette zseniális színésznő, egyszerűen kiemelkedik a viccesnek szánt "homoktengerből", ha valaki esetleg mégis kedvet kapna a filmhez, hát, miatta érdemes egyedül beülni rá.
2/10
0
2004. október 26., kedd 10:20
3933
Haverok (Buddy, 2003, forgalmazza: Cirko Film - Másképp Alapítvány)
Norvég film a Haverok, ezért is voltam különösen kíváncsi egy ilyen igazi amerikai téma skandináv feldolgozásához. Három barát saját maguk szórakoztatására Jackasst játszik, amit handycammel meg is örökítenek. Valahogy egy kereskedelmi csatorna kezei közé kerül egy-két kazetta, és felfedezik a fiúkban rejlő "tehetséget". Vajon pozitívan változtat meg a sztárlét? Nem, úgy látszik, Norvégiában sem. Sok újat nem kapunk, egyedül a giccs és a gagyi poénok hiánya tudatosítja bennünk, hogy nem hollywoodi filmmel van dolgunk (ja, és persze, hogy norvégül beszélnek). Mégis kellemes szórakozás, bár jól bejáratott séma alapján készült, "zaftos" heppienddel.
5/10
0
2004. október 26., kedd 10:15
3933
Collateral - A halál záloga (Collateral, 2004, forgalmazza: UIP)
Nem fogom minden spoiler előtt felhívni a figyelmet, lesz néhány. Michael Mann az év egyik legkülönösebb és legkülönlegesebb filmjét készítette el - abszolút tehetségetelen módon. Amatőr dramaturgiai megoldások, megmosolyogtató helyzetek, felesleges rendezői "túlkapások" (a magányos farkas szimbóluma szerintem rettenetes). A történet amúgy kellemesen csordogál, Tom Cruise szerintem elég hiteles ahhoz, hogy most végre elhiggyük neki, amit játszik. Jamie Foxx alakítása remek, bár roppant idegesítő a faszi, lúdbőrzik tőle a hátam. Mark Ruffalo már Az élet nélkülemben és az Egy makulátlan elme örök ragyogásában is megmutatta, mire képes, apró szerepében most is kiváló. A két életunt, kiábrándult főhős jellemfejlődése sem tökéletes, néhol - akárcsak máshol - igencsak következetlen a rendezés. Viszont a dialógusok nagyszerűek, de ebből következik számomra a legnagyobb negatívum is: Mann helyében én sokkal merészebben fejeztem volna be a filmet, ám ha már így lett vége, minek kellett az emberek szájába rágni, hogy a metrón csak órákkal később fedeznek fel egy hullát (ugyanis az egyik legjobb jelenetben Cruise kifejti L.A.-ről a véleményét ezzel kapcsolatban is)??? Sokkal hatásosabb lett volna, ha emlékezni hagy Michael Mann, nem pedig hülyének néz mindenkit. Bár 100%-ig hollywoodi film, így nincs min csodálkozni.
5/10
0
2004. október 26., kedd 10:05
3933
A temetetlen halott (A temetetlen halott, 2004, forgalmazza: Budapest Film)
A "szoftkommunista" Nagy Imréről csoda, hogy eddig nem készült film. Mészáros Márta, jó nagy kormányzati és alaptíványi hátszéllel azonban készített egyet. Az alkotás sajnos nem olyan, mint lehetett volna: olcsó, hatásvadász eszközök, kevésszer felvett jelenetek, ezáltal néhány kínosan gyenge alakítás (Jan Nowicky sem túl jó mindenhol) és még néhány igénytelen dolog, amelyek igencsak szemet szúrnak, nem kell nagyítóval keresgélni őket. Hiába segédkezett Jancsó Miklós dramaturgként, ez sem segített a filmen filmként való megítélésében. Viszont ezt a filmet látni illik, én személy szerint beleborzongok a gondolatba, hogy mi lett volna, ha nem az elvakult Kádár, hanem Nagy Imre maradt volna miniszterelnök.
4/10
0
2004. október 26., kedd 9:55
7271
Én is egészen kellemeset csalódtam a filmben, bár a vége lehetett volna ütősebb. Az első résznél igaz, hogy nem jobb, de a 7/10-et tőlem is megérdemli. Ismerőseim az akciórészeket fikázták, de szerintem jól sikerültek, és semmi közük a Yamakasihoz! :) Szal, szvsz egy megtekintést mindenképpen megérdemel.
0
2004. október 26., kedd 9:31
3933
Itt most nincs szó ordításról, csupán megérdemli a nagybetűt.
0
2004. október 25., hétfő 1:18
3945
nagyon örülök (és kicsit meg is vagyok lepődve), hogy tőled ezt hallom. egyetértek.