*** Amélie csodálatos élete (Le fabuleux destin d'Amélie Poulain / Amelie from Montmartre) Ének a csodaszarvasról (Ének a csodaszarvasról) Mell és a Hold (The Tit And The Moon) * Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi (Ocean’s Eleven)
Britney Spears: Álmok útján (Crossroads) Hüvelyk Matyi (Le Petit poucet) * Imposztor (Impostor) *** Más világ (The Others) * A Sólyom végveszélyben (Black Hawk Down)
* Banditák (Bandits) * Az igazság nevében (Collateral Damage) Kiss Kiss (Bang Bang) (Kiss Kiss (Bang Bang)) A nagyon nagy ő (Shallow Hal) Szerelem utolsó vérig (Szerelem utolsó vérig)
*** Az ember, aki ott se volt (The Man Who Wasn't There) * E.T., a földönkívüli (E.T. the Extra-Terrestrial) Már megint egy dilis amcsi film (Not Another Teen Movie) Mese meskete (Storytelling) *** A pokolból (From Hell) Pán Péter - Visszatérés Sohaországba (Return to Neverland)
Tegnap láttam a Csajok a csúcson c filmet. nagyon jókat lehet rajta nevetni :))))
0
2002. január 25., péntek 21:52
417
nem vinnie, hanem vinni
0
2002. január 25., péntek 21:51
417
Sziasztok most jöttem meg a moziból, egy igazi élménnyel gazdagodva! Történt, hogy megnéztem a Vanilla Sky című Cameron Crowe filmet, és hihetetlen jó volt! A zene, és a képhez legodanemillőbb hangok, olyan hatást váltottak ki belőlem, amit a film eredetije (Abre Los Ojos, Nyisd ki a szemed, az hábéjó műsorán még megy talán) nem tudodtt! Habár nekem már a Nyisd ki a szemed is egy egyedi filmes szösszenet volt, Cameron Crowe mégis tudott egy kis pluszt vinnie bele. Tom Cruise a Jerry Maguire-ben, nyújtott alkaítását közelíti. Amúgy pedig a filmnek elég jól felépített cselekménye, és egészen összezavaró, mégis érthető stroy-ja van! Nagyon tetszett!!! 10/7.5
0
2002. január 17., csütörtök 23:11
230
L.O.T.R.1- profi munka, érthető a könyv olvasása nélkül is, 5/5. u.i. Ha a feliratost nézitek min. a hátsó 3/4-be üljetek, mert nagyon szééélesvásznú.
0
2002. január 4., péntek 21:04
230
Nő a baj! alias Evil woman alias Saving Silverman : 1 pont ! Már értem miért kellett Eu-ban nevet váltani! Ülök a moziban és érzem a bűzt. Ja, nem fürödtem. Ja de, 1 órája, akkor honnan ez az izzadtságszag? Megvan. A filmkészítőkből árad! Az Amandák jó nők, de a film.... Nézzétek meg ti is, ne csak én szívjak!
0
2001. december 28., péntek 19:46
17243
vagy féltucat stinky és még több razzie díjra jelölték ezt a produkciót: ez azért némileg jellemzi a minőségét.
0
2001. december 28., péntek 11:30
73
A Meggido-t - ami az Omega Code című film folytatása - egy keresztény filmes cég készítette. Amerikában a bemutató környékén a vasárnapi prédikációkban szólították fel a templomi gyülekezetett, hogy menjenek megnézni a filmet. Egyébként ez az "amerikai bemutató előtt" duma sem igaz. A filmet 2001. szeptember 21-től játszották a kinti mozik, nem igazán sikeresen. Mivel Amerikában a 60-as évektől az egyházak szépen fokozatosan kiszorultak Hollywood-ból, most érezték úgy, hogy nekik is szükséges filmeket csinálniuk. Persze ez sem más, mint egy keresztény propaganda film, bár talán ez az első, ami eléri egy gyengébb Hollywood-i stúdió film színvonalát. Mivel bukott kint, ezért nagyon nagy szükségük van a nemzetközi terjesztésből befolyó pénzre. Mivel egy ilyen film bárhol Európában, moziban halálra lenne ítélve, marad a videó terjesztés. Nálunk van tékában is. A fent említett propaganda mivolta miatt mindenféle képen érdemes előbb kikölcsönözni.
0
2001. december 28., péntek 2:34
43
Én már rendeltem a TVshop-tól ! Egyszer a napfogyatkozásra azt a szemüveget!,az a napfogyatkozás után egy hónappal jött meg :))) és egyszer egy szőnyegtisztítót,ami a szőnyegtisztítón kívül semmit nem hozott ki a szőnyegből :)))) Inkább várd meg a premiert,ha egyáltalán lesz :)
0
2001. december 28., péntek 1:09
16
Hallott valaki a Megiddo c. filmről. Most láttam a TopShop reklámjában hogy rendelje meg az amerikai filmpremier előtt stb... Egészen kirázott a hideg a bemutató láttán. Kb. olyan lesz mint a Függetlenség napja csak idegenek helyett az ördög és követői lesz a célpont. Hmm....(olyan világvége hangulatú film lesz nagy csatákkal)
0
2001. december 28., péntek 0:20
230
Ja, most láttam a Shop Show-t (elvileg itthon a 2. filmje,) csúcspoén: a film végén utalás erre a filmre a szokásos "de ez már egy másik történet."- szöveggel és ott sétálnak Susannal. király!
0
2001. december 28., péntek 0:16
230
Ne szólj szám! 5/3 Jó színészek, közepes történet, közepes alakítással, semmi rendkívüli, de nem olyan hervasztó, mint az utóbbi idők silány termékei. Jenifer Esposito sajnos korlátozott szerepben. :)
0
2001. december 20., csütörtök 21:22
230
Jay és Silent Bob visszavág : először is 5/5. vagy ha úgy tetszik 10/10. Kész. Kapott mindenki akinek kellet. Már a Dogmán is elgondolkoztam, de az még nagyon alacsony költségvetésű volt, hogy megvegyem, ehhez a témához nem kellett sok pénz. Többször is észrevettem, hogy én röhögök a leghangosabban (vagy a többiek voltak hülyék v. én nem értettem :) ). Végülis egy vígjáték sztárparádéval. Charley angyalai is kaptak, de főleg Hollywood, ja és egy bónuszpont az új kedvencemért Ali Larterért. Ajánlom mindenkinek.
0
2001. december 20., csütörtök 20:58
230
Cameron jó csávó, a történet sem rosz, de 2 buktató is van benne : a krúzok! Sajna ez nem fog nekem bejönni.
0
2001. december 15., szombat 16:59
417
Köszi! Az eredetijét láttam (Nyisd ki a szemed), kíváncsi vagyok, hogy Cameron Crowe mit hoz ki belőle!
0
2001. december 15., szombat 16:30
182
VANÍLIA ÉGBOLT 2002. január 24.
0
2001. december 15., szombat 14:50
417
Trailerek/Teaserek szempontjából nálam most a Spiderman, és az Ice Age vezet!
Ps: a Minority report trailere baromi jól sikerült tényleg. Vanilla sky lesz itthon?
0
2001. december 14., péntek 22:17
230
Harry Potter : 4 pont. Végre kellemes csalódás. Na azért nem dőltem be a marketingnek, minél jobban reklámozzák annál gyanúsabb. Kellemes történet, szép cgi, felnőtteknek is fogyasztható, (nem úgy mint az Ep1:) ) Sőt! Azzal is megleptek, hogy meg tudtak lepni. aZért a dts-bőt többet is ki tudtak volna hozni. Érdemes megnézni, észre se vettem hogy eltelt 2 és 1/2 óra! (Na azért nem dvd gyanús)
0
2001. december 14., péntek 21:16
634
ezért kérdeztem mert szerdán megyek ki bécsbe és lehet, hogy megveszem dvd-n. sőt valószínű, hogy megveszem.
0
2001. december 14., péntek 20:51
17243
állítűlag egy magánszemély[?] szerezte meg a filmforgalmazási jogokat és most lehetetlen áron akarja értékesíteni nagy hazai forgalmazóknak. ezért késik... nekem megvan dvd-n, kölcsön adjam? :]
0
2001. december 14., péntek 17:13
634
tudja valaki, hogy a traffic c. filmet bemutatják-e nálunk valaha?
0
2001. december 10., hétfő 20:06
230
Ja múlt hétre befért a Halálos Iramban is. Sajnos olyan gyorsan pörgött a fordulatos, bonyolult és több szálon futó cselekmény, hogy nem is értettem a film mondanivalóját:) 2 pont: Diesel és nővére. Pedig már 1 éve vártam a trailer miatt! (Mint a Tomb raidert, vagy a swordfish-t) sajna
0
2001. december 9., vasárnap 11:34
17243
ohh, én is ezt várom legjobban, mondjuk nem csupán spielbergtől [hisz ő csak ezt az egy filmet rendezi jövőre :], hanem úgy általában. lukas úrnak pedig jól meg kellene néznie ezt a teasert: így kell ezt csinálni.